• IceMan
    1.5k
    Realno mislim da nisu danas ni igrači krivi ni trener. Jesu, naravno malo, al nisu ključni krivci.

    Možda i dobrodošao šamar za upravu, iako njih više ni boksanje bokserom ne može probuditi. Po jednoj strani mi je i drago, ne zbog Dinama naravno nego jer ćemo tako i malo manje zaraditi, pa eto vam vaši novci.

    Katastrofalan prelazni rok, svi kapitalci pušteni a od pojačanja jedino došao Stojke koji se nesretno ozlijedio, za Kaču smo znali da ne može još, Kaneko i Francuz su ionako anonimci.


    90 posto nas bi lijevo jaje sad dali za Bočkaja ili Tolića koje smo olako pred mjesec dana otpisali, sad ni na vidiku nemamo ni približno kvalitetu kao spomenutu dvojcu a realno ni oni nisu mogli lani igrati.


    Ja ne vjerujem da Šimić nezna, pa čak i ostali da neznaju, to je jedino rat za prevlast, svi se kolju za komadić eura ili moći na uštrb našeg Dinama. Jednostavno treba otići dolje i napravit takav prosvjed, neviđenih razmjera da vide da ne mogu radit kaj žele.

    Napisal sam revoltiran post jedan kad je tekma trajala "jebite si sad mater s 60 milja eura", možda nije primjeren komentar pa se ispričavam ak sam kog uvrijedio, al mislim ono kaj i 90% nas, ovo je bojkotiranje Dinama.



    Već mi jako dugo nije bilo tak teško radi Dinama.
  • xavier
    11.1k
    Nisam za Zdravka ,međutimFranjo

    Nekad se to govorilo "nisam za Zdravka, ALI..". Očito se i fraza malo modernizirala :chin: :rofl:
  • dzis
    581
    Daj maknite ovog Franja debila
  • Franjo
    2
    Nije to, vec realno nešto ne štima zar ne?
    Ovako Dinamo nije izgledao više od 10 godina.
  • Mali Zeus
    9.8k
    Mičite ove mamićevce
  • dzis
    581
    Tako je.. Zdravko dinamo je uvijek harao Europom
  • MM17
    221
    Sve poterat iz uprave osim Vlatkice Patkice!
  • Plavi-9
    426
    da, zadnji put se ovako sramotio kad je upravljala "čvrsta ruka" i svake godine prodavala ključne igrače.
  • superhik
    10.4k
    Uzalud mu odgovarate kad je baniran.
  • IceMan
    1.5k
    I jos jedna stvar.


    Boli me ona stvar za konf.ligu.

    Rotiraj igrace i nek igraju oni koji nemaju minute ju.

    A HNL mora biti majka i otac svega. Najjaci sastav, 100% koncentracija i kao da Europu ne igramo.
  • dinamozivivjecno
    1.6k
    Pa ona je bila desna ruka Mamica legendo, dokle god je ona u klubu mi samo mozemo padat prema dolje.
  • Fićo1986
    973
    Osjecam se ko prazno skladište od 5000 kvadrata....al buduci da smo mi tu spartu dobili doma 3:1,dobili rijeku koja je parirala danas francuskom Lilleu....nemogu a ne rec da je jednostavno smjena generacije u pitanju... naravno da je stvar uprave kaj nisu na vrijeme doveli adekvatna pojačanja s obzirom na priljev novaca koji smo dobili od transfera i krivim ih...ali toliko zlobe,pljuvanja, zazivanja krimosa i glavurde... nekaj ozbiljno nevalja u navijačkom puku dinama makar to znamo odavno, pravi navijači dinama su prepoznali situaciju za dat podršku igračima stožeru i svetom dresu... naravno i nas prave navijače pogadja situacija i teska je i strah nas je za buducnost...al samo zajedno mozemo izac jaci... nevjerojatna je doza pljuvačine po svemu kaj ima veze sa dinamom trenutno...ja iskreno mislim da je dinamo i dalje institicija u igračkom kadru za sve u hnlu i da ce stanka zbog repke dat malo prostora i zraka novom treneru da posloži neke stvari...kaj se tice uprave nisam opce siguran niti znam kaj se dogadja...znam samo da nikad necu odustat od dinama,kritiku cu dat al pljuvat nikada necu,makar se posvadil sa najboljim prijateljima oko toga....vjerujem da je ovo samo smjena jedne od največih generacija i da ce stvari sjest na svoje mjesto kroz neko vrijeme,naravno nemamo ga puno, treba odma djelovat...ali nikada,ama bas nikada necu odustat od podrške prema modrom dresu! Decki nema predaje,ne odustajte,dinamo je ponoso zagreba,nosite taj dres i natopite ga znojem!
    Dinamo Zagreb Iznad Svih!
  • KlasicZg
    515
    Decki nema predaje,ne odustajteFićo1986

    Ovaj dio neki igrači u trenutnom rosteru ne shvaćaju. Nakon vrhunskog navijanja u Zagrebu, nakon dolaska 2000 ljudi na trening, nakon bezuvjetnog bodrenja igrača, neki igrači izađu na teren bez trunke žara. Bez ikakve želje za životom i za pobjedom. Umjesto da preoraju teren, da lete terenom, oni uđu spuštenih gaća. To najviše boli.

    To nije Dinamo kakav tražimo. Ali ga svejedno volimo...

    Ja zbog žena nisam htio, al zbog Dinama sam pio. Zbog Dinama kad je gubio.

    Pozdrav svima koji radimo sutra.
  • The Undertaker
    4.1k
    Jakir je pogriješio sa postavom u prvom poluvremenu. Dogodi se. U drugom je to ispravio i pokazao trenerski šlih. Ostalo ne ide njemu na dušu. Ovo je sve očekivano a naslutilo se što nas čeka kad su otišli Ademi pa Oršić. Problem je što ovo još nije dno a ne vidim rezona da će nas oni koji su ovdje doveli iz ovoga i izvući.
    Šimića je trebalo nabiti nogom iz kluba čim je prvi put spomenuo štednju. Štede oni koji ne znaju kako zaraditi dovoljno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.