• plavi72
    720
    S Livakovićem,Šutalom i Ivanušecom bismo prošli ove bez problema,ali eto prodaj ne može se bez toga,ode li Petković bit će teški problemi,a što kazati osim pobjeda protiv Osijeka vraća osmijeh na lice !
  • DiddyGuela
    963


    Ne mislim konkretno na skolu od utakmice do utakmice.

    Ocito ce ova sezona biti bacena u vjetar a nogomet ce se igrati i nakon sto Dinamo ne bude prvak.
    Nadam se da postoji neki dugorocni plan vezan za sportsku politiku kluba jer je ocito iz aviona da smo mi totalno izgubljeni zadnje dvije sezone. Tko misli da igraci ovo ne vide i ne osjete - taj se grdo vara. Ja ne krivim igrace, oni sve ovo znaju i jos 1000x vise.
  • hardek
    1.4k
    Naravno da je uprava kriva, cijelo ljeto milijuni dolaze na račun a ciganimo sa za 100 000 eura i dovodimo igrače na posudbe
  • Fanboy
    2.2k
    Još veći problem je što se mladi ne razvijaju, nekad smo imali par igrača u drugim klubovima koje smo mogli povući dok sad takve poklanjamo bez pravog razvoja...I da, zašto mali Perković ne dobiva ni minute. Od top talenta HNL do ni minute u ovakvoj obrani..
  • Nino Bule
    11.5k
    Kakav god da je Dinamo pod Biscanom bio, nitko ga ovako nije nakantao. Nitko ga nije ovako gazio 90 minutarob ljubavi

    Pa ovo je i biscanov dinamo, on je fizicki i takticki pripremao ove igrace skoro 5 mjeseci a jakir je ovdje 7 dana, ne postane sprema tih igraca preko noci odgovornost novog trenera, ova ispuhanost i mlohavost nas prati cijelu ovu sezonu, uz to 3 nositelja igre su otisla koje je biscan imao na raspolaganju a sad ih mjenjaju antonio marin, nevistic i nespremni bosko sutalo, mora jakir jos dosta toga sjebat da bi mogao u recenicu s biscanom i njegovom tragedijom od sezone
  • Captain America
    14k
    Nadam se da postoji neki dugorocni plan vezan za sportsku politiku kluba jer je ocito iz aviona da smo mi totalno izgubljeni zadnje dvije sezone.DiddyGuela

    Ne brini, isti ne postoji jer ga nema ni tko složit. Kako sam napisao prije 2 dana, improvizacija dolazi na naplatu, a trebala je još 2021/22.
  • mlinchica
    1.1k
    imao je 2 poraza u 17 utakmica rezultatom 1:2 u zadnjim sekundama utakmica ali to je bilo previše jer mu govor tijela nije bio dobar valjda. Ovo je fakat bilo gaženje 90 min., nažalost, uz “nisam skužila govor tijela veceras”.
  • bluepower86
    822


    Biscan je doktor,samo vi to ne razumijete.Trazite ostavke iz tjedna u tjedan.
  • i more je plavo
    891
    Potrosili bumo jos jednog perspektivnog trenera.

    Sutra ce vjerojatno objavit neku alibi kupnju, u zadnji tren, da se nekog kupi, a s 15 igraca mi nemremo osvojiti HNL i igrati konferencijsku ligu.
  • bluepower86
    822


    Potpisujem.Gdje je “energija”veceras?
  • Mali Zeus
    9.8k
    A da treneru damo bar mjesec dana?
  • Olmic
    2.7k
    potpisujem svaku rijec
  • Nino Bule
    11.5k
    Biscan je doktor,samo vi to ne razumijete.Trazite ostavke iz tjedna u tjedan.bluepower86

    Super je doktor, ostavio je fizicki najsjebaniji dinamo nakon onog cacicevog, i ovo mu nije prvi put, istu stvar je napravio u rijeci i svi su govorili da mu je stozer po tom pitanju uzasan, ne znam zasto se nesto nije poduzelo da se to prevenira,o tome da je ostavio -8 u hnlu necu ni pricat
  • Georg Koch
    3.7k
    Do trenera nije.
    Nego je do ove jebeno retardirane uprave.
    Cak mi je zao trenera u ovoj situaciji. Strasno sta nam uradise nasi iz kluba dantejebao. Nemoguce.
    Ovo se namjerno radi, nema drugog objasnjenja za ovaj kretenizam jebem im mater svima, dinamo nekome nesto i znaci kreteni
  • Facke
    2k
    Decki , frustracije razmem. Ali idemo dalje. Kaj je tu je tu je. Niste od nas si nije mogel zamisliti da bumo zasrali nakon pobjede ode 3:1 doma. Ali eto desilo se. Sad se trebamo dici. Momcad treba potpunu podrsku. Ne treba sad pljuvati po pojedincima. Momcad je danas zakazala. Od trenera do svakoga igraca na terenu. Ali predaje nema. Ideme sad u tu konferencijsku ligu. Idemo pokazati tko je Dinamo. Nakon svih uspeha zadnjih par godina morale je dojti i do pada, do neuspjeha. Ali i na porazima se puno toga nauci. Nema hejta, nema pluvanja. Niti po treneru, niti po ekipe. Danas smo imali uzasno los dan. Pogotove u prvem polovremenu. To je tak. I mi to nemremo premeniti.
    Ja se nadam da nam budu dosla jos ta pojacanja, da nam nebudu sad okrenuli leda posto ne igrame europsku ligu. Ovo bude jako teska sezona. Vidimo da nam ekipa ima nekih problema. Steta. Stvarne steta. Nista idemo dalje. Puna podrska momcadi. Sad njima to treba da se digneju. Poraz nas boli, ispadanje boli. Ali i to bude presle.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.