• Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    Najmanje su krivi misic petko i ljubo a cesto se spominju

    Ljudi su odigrali sve minute ove sezone

    Jakir se nije usudio igrati od pocetka kako spada vec je kopirao igorov sastav

    Veoma jednostavno
  • IstokKa96
    580
    Klasicno Jakirovo 'samoubojstvo'.

    Ako obranu cine zadnji vezni, stoper, dva desna bocna i golman koji godinu dana nije osjetio terena u sluzbenoj utakmici, onda je sve jasno.

    KL je premija za nas, davno sam to rekao, mozda ugrabiti koju pobjedu i nastojati osvojiti HNL.

    Sretno nam svima!
  • db-izbjeglica
    13.5k
    Što se mene tiče, mi smo iz europe ispali!
    Ne zaslužujemo igrati ništa van granica hrvatske ove sezone. europa koja je izborena na ovakav način je milostinja....

    Do nedavno sam bio uvjeren da HNL ne možemo popušiti. Iskreno, više nisam siguran... ja ne znam jel netko namjerno opstruira klub iz osobnih, partikularnih interesa...al ovo izgleda sve gore i gore.

    :confused:
  • Mali Zeus
    10.4k
    ma tko je to informiran i što je napisao?
  • Fanboy
    2.3k


    Bišćan je imao Livakovića koji je obranio 5 čistih golova i penal, Šutala i Ivanušeca. Ovdje su barem dva gola od golmana
  • cron1ck
    1.6k

    Olmic, pogledaj temu transferi
  • Nogo
    1.5k
    Ovo je po meni očekivano i epska sramota.
    Na što nas je uprava svela,na što?

    Umjesto da su se zamjene dovele (ne prinove) ranije i onda prodalo reprezentativce, mi nismo doveli nikoga i k tome su "prinove" ozlijeđene. 50+ miliona u kasu se slilo za koga, za što?

    Ovo je pljuska svima i jedino pozitivno je skupljati bodove u konferencijskoj, ništa više.
    Sramota za upravu, Šimića i ostatak ekipe!
  • runtothehills
    382
    Nije stvar u zalaganju, nego u kvaliteti.
    Lupe nam flaster cijelo prvo poluvrijeme na Misica i nasa igra se svodi na Nevistic-Rile-Peric-Ljubicic i duga na samog Petkovica koji se bori sa dvometrasima, a alternative nemamo.
    Nemoguce je da 31.08 mi nemamo slozenu jebenu ekipu, a cijeli osmi mjesec postepeno prodajemo kapitalce bez iti jedne vrijedne alternative, a znalo se vec od sestog mjeseca da ce biti prodani, nemojmo se varati... Sta se koji KURAC cekalo svo ovo vrijeme?!
  • Georginho
    62
    Strašno. Sve skupa u kompletu.
  • Mali Zeus
    10.4k
    čovjek je potpisao ugovor. Ne da mi se tražiti, što je olmic napisao
  • Istočnjak
    93
    Dinamo Zagreb, Dinamo Zagreb,
    Činiš me sretnim kad tužno je!

    Idemo dalje! Po titulu!
    Dinamo volim jer on mi je suđen!
  • nwankwo646
    342
    Kad su vec sve prodali, neka prodaju i Mišića. Njegovim odlaskom bi bar prominili koncept igre, ovako svak s malo mozga nakači igrača na njega i ćao...
  • mlinchica
    1.2k
    Beli nam je na kraju i donio KL razbijanjem Astane. Ispao je od Aeka nakon poraza i neriješene, a ovaj nam je finu raspucačinu donio. Populist i ništa drugo. Bas me zanima kaj će se njemu tolerirati s obzirom na to tko ga je preporučio. Borba traje i dalje za nas Dinamo.
  • Mulec86
    389
    Buducnost ce nam pokazat jel konferencijska liga stvarno miki maus liga barem u ocima puka koji su je tak nazivali. Spali smo nisko ,al ne ocajavam jer mi trenutno za nesto bolje kadar nemamo pa je bolje bit svjestan sebe. Kriminalan prijelazni rok...Nepovjerenje u prinove...Sve se nabralo ,ali stvarno se nadam da ce ovi decki dobit podrsku. Nije samo do europe nama prvenstvo opasno visi i bez sinergije ce se ovo tesko izgurat. Samo uspjeh ove i buducih generacija ce prozdirat ono dno dusebriznika koji ce svim silama u sljedecih par dana blatit i pljuvat sve Dinamovo. Zasluzeno izgubljeno , pickasto...tuzan sam ,ali na kraju svega Dinamo Zagreb iznad svih!
  • MolonLabe
    393
    A kada se sjetim da smo ne tako davno izlazili na teren u gostima kod Citya, Chelsea, Tottenhama itd. s mišlju i stavom mi smo Dinamo, idemo po 3 boda a oni neka se namuče ako ih nam žele uzeti
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.