• Jaki
    100
    Mene zanima sta se događa sa Majerom zašto nije igro i Ivanusec koji je tek doso igra prije njega...
  • ZDS86
    205
    Pohvale "profesionalnom" policajcu iz autobusa u povratku koji je rekao jednom od navijača Dabogda ga pogodili kamenom,a razlog jer je provirio kroz prozor.
    :clap:
  • Ero
    930
    Je li postoji negdje snimka utakmice, ako bi netko mogao link postavit..
  • Hipo
    406
    Je, ali protiv ekipe koja nam je realno najveći "rival" trenutno na terenu i koja ima kapacitet na klupi (Bišćan) da ozbiljno zapapri borbu za prvo mjesto.bk5b

    Ako ćemo igrat s prvom postavom protiv rijeke dobit ćemo ih bar 3:0
  • reziser
    6.2k
    Realno. Penal za hajduk je bio. Za dinamo ne. Crveni za dilavera opravdan. Iako je mogao proci i sa žutim. Ispalo glupo jer je pao pod pritisak hajdukovaca.
    Bbb ušli na tribinu u punom sastavu u 15 minuti utakmice. I izdomiinirali.
    Šteta. Imali smo prilike. Nismo dali gol. Oni nisu imali a dali su. Nevjerojatno je da kod prekida igrač ostane onako sam. Liva obranio kako je mogao. Odbijanac opet njihov igrač sam. Neshvatljivo.

    Najpoštenije bi bilo neriješeno. Šteta. Uvijek mi je krivo kad od njih izgubimo.
  • Eduardo
    17.3k
    Ma uopće me ne brine ishod na kraju prvenstva. Naravno, šteta za poraz. Možemo se tiješit da je nebitna utakmica (iako nije), ali mislim da za navijača Dinama što se dogadja na terenu tiče nema gore nego izgubiti od Hajduka. Što se gola tiče tu je Livi kod prve reakcije vjerojatno trebao bolje reagirati dok mu je kod druge malo proklizala noga, taman dovoljno da Jradi stigne do lopte prije njega.

    Šteta što prvi dio i dominaciju nismo okrunili vodstvom. Opet u nastavku nismo bili na toj razini. Nikako da ove sezone uhvatimo onu konstantu od prošle sezone, što se kvalitete igre tiče. Igramo na mahove, nikako cijelu utakmicu odigrati u jednom ritmu bez osjetnog pada u igri.

    Klupa nam je bila izrazito nervozna. Ponašanje je bilo na razini tovara u mnogim trenutcima njihove nemoći kroz prošlost, kad su im takve scene bile highlights utakmice. Šteta za to.
  • Jaki
    100
    Moro kriv za gol jucer je odigrao za nulu.
  • Jaki
    100
    Mi smo pali nakon Ademijeva izlaska dok je igrao kontrolirali smo utakmicu trenutno nemamo zamjenu za njega nazalost nas najbitniji igrac uz Olma cak i bitniji.
  • reziser
    6.2k
    Najgore mi je kaj suci nemaju muda.
    Kakav produžetak od 4 minute???
    Nakon svih onih prekida. Odugovlačenja....
    Bio je sretan što prije odsvirati kraj
  • BluePhone67
    3.2k
    Koliko god mi sada tu trazimo Pedra i krivce, inace smijesni i oslabljeni Tovari sa krnjim sastavom su nas pobijedili i to nasu skoro najjacu postavu, nedostajao samo Olmo. Umjesto da nastave niz poraza i da ih dotucemo psiholoski i rezultatski i igramo bez grca Europu ne misleci se na Hnl, mi smo im ovim porazom dali samo krila da polete sto nije dobro jer svi znamo da im za sricu malo triba, a medijska masenerija i vojska navijaca ih gurat do te mjere da ce pucat visoko i do tog cilja gazit preko mrtvih samo neka im se jos poklopi koji rezultat. Tezak poraz i samarcina.
  • Hipo
    406
    Ovo je najslabiji i najgori hajduk ikad !
  • Jaki
    100
    Neka neka nek su svi za hajduk od medija i ocito je da suci navlace za njih ali neka bit ce slađe na kraju ali najbolje sto svi zaboravljaju tekmu manje eto zasto mrzim te odgode utakmica, recite sta hocete ali one 4 minute su sramota mi smo si sami krivi za poraz previse smo se opustili izgleda nismo zabili u prvom poluvremenu di smo trebali bar 2 dat i tako to ide nazalost primis.
  • platini
    230
    Meni je najkrivlje sto smo izgubili od ovakvog Hajduka. Ajde da se izgubilo od nesto kvalitetnijeg Hajduka sa Ohanzom, Saidom, Posavcom, Ismajlijem pa i Palaversom ali izhubili smo od Hajduka kojemu je jedini igrac koji nesto zna (Caktas) bio nevidljiv, ostalo sve panjevi. Zapravo je ovo mozda i kvalitetom najlosiji Hajduk u zadnjih 4-5 godina.
  • 000
    941
    Moralo se desiti, bar po zakonu velikih brojeva, jedan poraz dole u koliko? tri godine, nije strasno.
    Ne moze se reci nezasluzeno, jbg, oni si zabili tu jednu, mi nismo ni jednu i kraj price.
    Batinic je antitalent, valjda najgori od najgorih, pa je i o tome bespredmetno raspravljati.
    Prodor Gojaka na pocetku kada ga ruse na 18 bodycheckom u izglednoj situaciji mora biti zuti.
    Penal za Hajduk vise nego ocit. Prekrsaja Leovca i zutog kartona nije bilo cini mi se. Cisti duel.
    Crveni Dilaveru moze se suditi, ali ne ovako da sjebes cijeli tim sa zutim prvo. Kao da je bila namjera da ih naknadnim crvenim izbaci iz takta.
    Kada budemo igrali 90min utakmicu, ovakve protivnike jest cemo za rucak.
    I jos jedan podatak. Jebena Gzira nije zabila gol u prvenstvu Malte. Zabili su tri u Splitu. mi ni jedan.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.