• sport
    2.3k
    Bio sam ja i ostalih 12 tisuća,ostali su pikali po tipkovnici za vrijeme utakmice i prosipali svu pamet ovoga svijeta.
  • maki
    28
    Odlično smo izgledali. Treba Jakiru dati kredita ako i krene koji puta kako ne želimo. Mislim da što će vrijeme odmicati biti će mo sve bliže Dinamu kakvog svi želimo.
    Bravo za sve dečke i veeeeeliko hvala Luki i Liviju!!!!
  • dumitrumitu
    564
    Prvo poluvrijeme je bilo užas, ali drugo obećava. Vidjet ćemo kako to sve izgleda bez Ivanušeca.
  • IceMan
    1.5k
    Prvo poluvreme po meni solidno.

    Nisu ni oni bog zna sto napravili.

    Drugo odlicno.


    Jakir je donio energiju i to je jedino bilo moguce u ovom trenutku. Momcad je bila stabilna i imamo veliku prednost za uzvrat.

    Dovest jos dva-tri pojacanja. Uzet jesen u europskoj lizi i uopce ne sumnjam u povratak na tron hnl-a.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Oni nisu napravili nista, mi smo otvorili solidno s udarcem Baturine i par brzih pokusaja, ali primanje lopte Spikica ili nepotrebno prtljanje u konacnici nije donilo nista.
    Nakon toga smo se bacili u davljenje lopte, posjed preko 60 % i onda oni dobiju glupi penal. Da nije bilo dobro, nije, ali nije bilo ni bas toliko lose. Ici grlom u jagode u prvoj, a jako bitnoj utakmici s novim trenerom je suludo ocekivat. Bilo je bitno i da ih opipamo odakle opasnost dolazi itd.
  • dinamo u srcu
    1.3k
    Misic nam je kljucan za sredinu jer jedino on moze preuzet odgovornost i gurnut okomitiju loptu za tranziciju u napad. Bulat jucer jako dobar i ono drugo poluvrijeme od 50 do 75 minute je bilo bas brutalno, ekipa je letila po terenu uz pomoc nqvijaca kasnije i zapad se prikljucio,bas je bilo uzitak gledat. Apsolutno se mozemo nosit sa svima na Maksimiru ako mi budemo na razini. Veselim se Europi i mislim da mozemo dogurat daleko
  • Mali Zeus
    9.7k
    Bulat ima potencijala, jučer dosta dobar, ali ima još mjesta za napredak puno. Nekako kao da nema još dovoljno hrabrosti.
  • dinamo u srcu
    1.3k
    je tocno to, Bulat ali i ostali iz sredine kao da nemaju hrabroati proc jedan na jedan sve nekako alibi dodavanja, jucer je Spikic prolazio po strani u par navrata, ali imaju decki potencijala za jos vise, Veselim se Rijeci naravno pobjedi i punom stadionu cca 12-13 tisuca.
  • Patak
    2.2k
    Bulatu samo treba utakmica i povjerenje trenera. Kad stekne samopouzdanje bit će jedan od nosioca.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Baš to, neka samo igra.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Bulat mora poboljšati duel igru. Tu najviše kaska.
  • Cosey
    435
    Ne znam jel ko napisao, ali Emreli je jučer potkraj tekme skuhao dvije nepotrebne prilike sa svoja dva faula (ne znam jel i treći njegov, znam da su bila ukupno tri prekida).

    Generalno je jučer bilo dobra. Sparta Prag je ok, vidi se kombiniranje i ne treba im u uzvratu dati priliku da se razmašu.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    kod zadnjeg ga nije taknio. Emrelijeva defanziva je poznati problem i zato i nije krilo.
  • Rocky1986
    245
    Ima negdje snimka utkamice?
  • Krulek
    203
    Ne znam zašto toliko kritika i sumnji na račun Perića. Dečku se jučer lopta odbila u ruku pri obrambenoj akciji i tu svakako nije kriv. Ako se netko sav koncentrira na utakmicu, glavom izbaci toliko lopti pri suparničkim prekidima, snađe se i zabije gol i pritom pukne pod emocijama, bez neke ( po meni nepravedno kritizirane) nesigurnosti u obrani, a gdje još mora pokrivati i Ljubičića kad ovaj ode naprijed, onda takav igrač zaslužuje pohvale, a ne neopravdane kritike. Nažalost, njegovo prokletstvo su ozljede, a ukoliko ih ne bude svakako mora biti jedan od dva standardna stopera.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.