• mlinchica
    3.8k
    Stvarno se sada nadam da će Beli prijeći preko svojih principa i nakon nekog vremena javno ispričat svoju stranu priče.
  • NitkoBitan
    31.2k
    Ako ne dofuraju 3 POJAČANJA do kraja roka, prosvjed pod zapadom, stoka nesposobna/korumpirana!!!Hrc-Vg

Jesi to pisao i kad je pod Mamicem bilo "okretanja unutarnjim rezervama"? Ja se bas i ne sjecam nekih pojacanja i velikih transfera, vise manje smo sve sami razvili.
  • Nogo
    9.1k
    Problem je i oko transfera Stojkovića i Kačavende. Bišćan je imao neke svoje "favorite" koji nisu realni i s kojima bi se natezali...otpisao je pol svlačionice tj.klupu + Topića...išao bih i dalje ali dovoljno..........
  • Common Sense
    1.3k
    Vladimir Petković? Čuli su se ovi iz uprave s njim nedavno oko onog nesuđenog pojačanja iz Zuericha (Omeragića).
  • boem
    309
    Svi koji priželjkuju Vahida, nek se sjete naše igre u HNL-u pod njim...
  • Infinity
    19.4k
    Ako ne dofuraju 3 POJAČANJA do kraja roka, prosvjed pod zapadom, stoka nesposobna/korumpirana!!!Hrc-Vg

Doci ce cetiri igraca, ne sekiraj se. Najvece pitanje je tko ce biti trener.
  • Ivdzo11
    8.3k
    SN pisu da je i on kandidat.... Te ovi ostali nabrojani i kako Jakir ima klauzulu koju svaki klub moze platit
  • Efes Pilsen
    12.6k
    malo je bilo po 1:0, 2:0..
  • San Lorenzo
    21.5k
    Svi koji priželjkuju Vahida, nek se sjete naše igre u HNL-u pod njim...boem

Bolje 1:0, nego 1:2...bar meni, neznam za tebe.
  • Laugreano
    4.6k
    Meni je frend koji navija za Rijeku rekao kad je Biscan dosao, ako mu je Naglic i dalje kondicijski, najebali ste. Padovi 2 pol, a do polusezone pola ekipe ozljeđeno.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    Očekivano i smisleno.

Bišćan se pokazao kao loše rješenje i to je to, klub mora ići dalje...
  • Zagreb1992
    2.6k
    Sad kad na kraju izađe obaja Zekić trener Dinama hahah
  • Facke
    6.6k
    Ocekivane. Biscan je pokazal da nezna voditi utakmicu. To su sad protiv AEKa i vidli iz uprave. Mene njega uopce nije zal zato kaj covjek jednostavne nije trener za Dinamo.
  • DiddyGuela
    4.2k

Ovako nesta su pisali Rijecani na SN forumu kada je Bišćan dolazio na klupu Dinama.
    Bas su cesto spominjali fizicku pripremu igraca ali i rigidnost pri izboru igraca.

Npr. cesto su sppminjali Lepinjicu koji je kod Bišćana bio neupitan u sastavu a decko se pokazao kao lopata. Nesto slicno kao Topić kod nas. Iako je Topić dobio puno manje prilike nego Lepinjica, hvala bogu.
  • Nogo
    9.1k
    Evo i službena objava je pala. Po ovome je smijenjen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet