• Gražvydas Mikulėnas
    12.7k
    To je trebalo biti danas
    Odrzali smo minutu sutnje kao najveca gospoda da nitko nista nema za reci i krenuli navijati kako spada. Di su te glave nasim igracima. Pitaj ti dragog Boga
  • Klenx
    4.3k
    Znači ovakav je osjećaj kada do Gospe razjebeš sezonu…
  • Muka
    346
    Nogomet nije nuklearna fizika...AEK bolji i to je to.
    Treba nauciti iz ovog poraza pa bar primjeniti na prvenstvo i nesto na buduce euro tekme. Dati sve od sebe u iducoj pa sta bude. Mi nismo za LP bar dok se ne dovede klub u red. Treba biti realan, igramo na ovom raspadu od stadiona sa saboterima na svim razinama unutar kluba. Ako budemo EL igrali super, u KL smo sigurno, sto je ok. Netreba dramiti, ima uspona i padova uvijek u zivotu. Nema nikada ekspreksnih rijesenja i treba biti strpljiv.
  • Kapetan Aki
    5
    Pozdrav svima, čitam vas već duže vremena i nakon povratka kući s ovakve katastrofe od utakmice gdje se jedino može pohvalit navijanje, odlučio sam neke stvari napisari. Ovo je najgora utakmica Dinama u Europi od Šerifa. Nakon gaženja vlastitih navijača, grada, kluba i države zadnjih 7 dana pružiti ovakvu tragičnu prezentaciju je za raskid ugovora.

    Trener svojim stavom odaje dojam da bi se mogo bacit pod vlak svake sekunde. Uprava je kritično nesposobna. Dobro je rekao Ljubo prošli tjedan u podcastu. Pojačanja iz Japana, Alžira i druge francuske lige su pojačanja za europski Dinamo?! Trener kojem je plafon dosadašnje karijere Rijeka je trener za budućnost tog novog poštenijeg Dinama?

    I o tom poštenom Dinamu bi se moglo raspravljati s obzirom da Šimić i Bišćan surađuju s osobama koje su do jučer pljačkale klub (Perasica i Barišić). Ako je ovo taj novi "pošteni" Dinamo nek se vrate braćini poslušnici jer makar smo imali rezultate u Europi zadnjih 5 godina nakon što se odlučilo ozbiljnije uložit u ekipu. Sad nit imamo pošteni Dinamo jer je Mamićeva tajnica preuzela sve uzde niti imamo uspješan Dinamo.
  • Orc123
    5.5k

    Slazem se, cak bolje da se borimo u EL ili KL za europsko proljece nego da gubimo u LP! Trenurno nismo razina za LP, nismo bili ni prosle godine ali smo imali srece u zdrijebu! Ove nismo....realnost.
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Netreba dramiti, ima uspona i padova uvijek u zivotu. Nema nikada ekspreksnih rijesenja i treba biti strpljiv.Muka

    Čovjek je skoro 6 mjeseci u klubu!
    Ne 6 dana, ne 6 tjedana... dinamo nije klub koji će dovlačiti hrpu igrača i trošiti veliki novac za pojačanja. Kadar je korektan i s tim kadrom se može i mora proći klub poput AEK-a.
  • San Lorenzo
    12.1k
    Zašto bi on kao trener uvjeravao sebe i cijeli svijet da ima vise od 11-12 igrača kad nema?dinon7

    Pa ok, ali on za pad igre okrivljava lošu klupu, a pad igre se realno vidio već u pedesetoj minuti utakmice...nemoguće je da u 45+2 trčiš ko navijen, a po izlasku iz tunela više nemožeš zadržati loptu i posjedu duže od 5 sekundi.
  • Efes Pilsen
    7k
    Ne znam, bas neshvatljivo drugo poluvrijeme. Ono, vidis vec po prvoj greski u prvom dijelu da vrebaju kao lesinari i ides se zajebavat pred golom. Kuzim, to je nas stil, nema napucavanja, gradi igru, ali to ne ide bas protiv svakog protivnika. Kad su nam lupili presing odgovora nije bilo, uhvatili zraka stvorili 2-3 sanse u istom napadu i opet nazad u opsadno stanje. Poslije onakvog prvog poluvremena sam ocekivao puno vise, ali se opet vidi da recepta za nista osim jedne igre nemamo. Ok, povukao si se, a gdje je tranzicija? Gdje su kontre?
    Tesko razocarenje i s Grcima vec videno. Imas osjecaj da ih imas, a imas kurac..
  • LeonianWrynn
    162
    Imamo momčad koja na transfermarktu vrijedi skoro dvostruko više od AEK-ove

    I ne smijemo zaboraviti da će nam otići vjerojatno 2-3 reprezentativca ovo ljeto
  • Orc123
    5.5k

    Sa takvim kadrom plus Orsa I Ademi mi smo prosle godine na jedvite jade prosli Bodo koji nije ni upola kvalitete Aeka!
  • runtothehills
    382
    Nakon prakticki mjesec dana cini me da vlada velika zbunjenost opcenito. Natezanje oko skoro svakog transfera, toplo-hladno odigrane utakmice, kondicijski mi momcad ne izgleda na razini proslih godina, trener koji mi trenutno (nadam se da ce me razuvjeriti) ne uljeva neki zar i bunt nakon svega sto se desilo, …
    Ne znam, ljut sam, razocaran, tuzan… zbunjen.
  • Muka
    346


    1 i 1 nisu dva vec 11. Tuzno kako malo znas o nogometu. Razmazeni ste svi...
  • Fanboy
    2.2k


    Pa taj kadar je dobio Chelsea i potukao se ozbiljno sa Salzburgom... Nitko te ne pita jel se na "jedvite jade" prošlo, kao što nitko nebi pitao da se ovdje dobilo 1-0 uz ovakav pristup u drugom poluvremenu. Sve zanima krajnji rezultat, a toga ovdje nedostaje i to je jedino najbitnije.
  • Orc123
    5.5k
    Prvi glavni i odgovorni su ljudi iz Uprave, a onda slijedi Biscan, tek onda igraci! Mi sa svakim ali bas svakim transverom smo povuci potegni, lijecnicki, sage oko dovodenja, peopadanje transfera nakon sto se igraci vec slikaju s dresom, neki su tjedan dana u zg pa ne potpisu, neki propadnu pred realizacijom itd itd...tako ne funkcionira ozbiljan klub! Utjece i to na samu pripremu i trenera! Stvaras igru s jednim igracima a znas da ce ri otici a zamjene nisu dosle!
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Pa ok, ali on za pad igre okrivljava lošu klupuSan Lorenzo

    Sam je otpisao preko nekoliko igrača...

    Nismo ni ti, ni ja poklonili jankovića rijeci... ne znam, ne vidim kako sučić trenutno može biti korisniji od njega.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.