• Fanboy
    2.2k
    Ivanušeca uhvatili grčevi na poluvremenu...Nakon 10 dana pauze, što će tek biti kad se uđe u ritam.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Za ovaj Bišćanov Dinamo čovjek ne može biti siguran niti da će dobiti niti Goricu, Rudeša ili Belupa na Maksimiru. Isti osjećaj kao u najcrnje Kopićeve i Cvitanovićeve dane.

    Furaju priču ''pustimo HNL, sad je važna Europa'' jer u HNL-u se ima za igrati još 30 kola i onda dođe Europa i bude teški horor. Livaković je spašavao da ne bude teški blam i repriza Lyona. U ligi će se očigledno zaostajati -8 za Hajdukom a Dinamo ne izgleda kao ekipa koja će pobjeđivati u nizovima po 7-8 utakmica što će biti potrebno ako se misli biti prvak. Bišćanov Dinamo ne može ni Goricu dobiti kući ''jer su teške noge od srijede'' a kamoli će pobjeđivati u nizovima sada kada krenu gostovanja u Osijeku pa Rijeka itd.

    Najpametnije bi bilo sačekati utakmicu u Ateni i onda nakon utakmice uručiti Bišćanu otkaz i naći pravog trenera koji će pokušati spasiti što se spasiti može. Koncentracija na HNL a u EL/Konferencijskoj šta bude.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Kad nasi dolje zabe gol obavezno gestikulacija prekrizenih ruku za nase u zatvoru!

    Cigani mali...
  • Blue Austrian
    337
    Pa jeli moguce ovo nakon 10 dana bez utakmice izjaviti?:

    Što se tiče Ivanušeca osjetio je umor, mislim da je riječ o grčevima.
  • San Lorenzo
    11.7k
    Jel ima Podnar još uvijek Garcijin broj? :snicker:
  • Mlađi referent
    10.8k
    Nama zapravo nevjerojatno dobro pala odgoda u Ateni jer bi mi i od Varaždina izgubili bodove
  • striko
    1.2k
    Sreća pa smo uhvatili Karoglanovu Istru. S ovakvom predstavom večeras strahujem i protiv Rudeša.
  • Ola
    97
    Nema odustajanja!
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Ovo u meni kuha već neko vrijeme, al čovjek misli…neka, ima još vremena, treba se to sve fino posložiti…

    Međutim, ovom utakmicom, Igor Bišćan izgubio je apsolutno svaki kredibilitet kod mene i najiskrenije želim da što prije ode iz kluba. Svaka sekunda s njim na mjestu trenera je očito gubljenje vremena.
    Čovjeku utakmice izmiču iz kontrole kao na pokretnoj traci…to jednostavno nije normalno, to se dinamu ne smije događati.
    Kako je moguće prokockati sve dobro što si napravio u prvom poluvremenu? Realno, rezultat je još i dobar u odnosu na ono što je dinamo prikazao u drugih 45 minuta, Livaković je spasio par odličnih šansi, sreća je pomilovala kod onog zaleđa i poništenog gola, a koliko se meni čini…sudac je komotno mogao suditi i penal za AEK.
    On je u drugo poluvrijeme ušao sa idejom, idemo odigrati defanzivnije, prepustiti loptu AEK-u pa ćemo ih iskontrirati…kao da vodi nekakav žnj klub. Međutim, AEK je totalno okrenuo moment, njihov trener je napravio korekciju u sredini, dobili su krila, a dinamo je opet i fizički pao, onda na to idu zamjene koje su ispale apsolutno pogrešne (emreli nije jebeno krilo) i usljedio je totalni raspad sustava.

    Zapravo, jako slična utakmica onima protiv hajduka, scenarij praktički isti, samo što je AEK kvalitetnija momčad.

    Bolji si, propustiš neke prilike, ali povedeš… onda ide zatvaranje, protivnik to iskoristi, korigira se i zaigra bolje. U prvoj tekmi sa hajdukom se nekako obranilo, u drugoj nije, kao ni danas, opet se primilo gol u zadnjoj minuti, opet nakon prekida i opet mi je dobar dio drugog poluvremena bilo jasno što će se dogoditi…
    fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me…
    Ne znam što drugo reći…pa nije čovjek u klubu 3 tjedna…on je tu od početka travnja, prošao je pripreme, nitko bitan nije otišao iz kluba, osim igrača kojih se on sam odlučio rješiti…dobio je par igrača, koji su sasvim upotrebljivi. Iskreno, koliko god se trudio, ja ne vidim apsolutno nikakve pomake na bolje…čak štoviše.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Koliko se negative na forumu i i medijima moze citat proteklih dana nije ni cudo da nam igraci izgledaju kao pokisle kokosi...
  • Oluja
    3.7k
    Kad nasi dolje zabe gol obavezno gestikulacija prekrizenih ruku za nase u zatvoru!NitkoBitan

    Od ovih bezmudana nemoj to ocekivati. Danas su imali priliku pokazati koliko im klub i decki u zatvoru znace i pokazali su tako sto su igrali ko pickice.
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    Jbt kad su špikića spominjali i mene kritizirali, miš se nije vidjeo prvo poluvrijeme. Ubaci emrelija umjesto njega na krilo i polomio kičmu, realno dva igrača manje jer petko danas riješio da se čuva i ne prohoda pet tisuća koraka, da ne kažem trči. Nemamo zamjenu ni za mišića kamoli bulata. Mišić prespor, nije ličio na sebe, Drmić klupa cijela tekma. Svima sve jasno, bišćan ga ne miriše, pa dovedi mu zamjenu, nemozemo disat drugo poluvrijeme. Pa tko će zamijeniti ivanuseca? Mi nakon 2 mjeseca prijelaznog roka smo gori od tovara koji nisu uložili milju eura u onu šugavu momčad. Raspad Sistema u najvažnijoj sezoni za klub ikad. Možda nam je ovo spuštanje na zemlju bilo i dobro, ma koliko nam svima teško bilo veceras. Možda stvari krenu na bolje, iskreno se nadam jer iz ovoga ništa dobro neće ispasti. A o AEk nebi puno toga. Onaj dinamo koji ja Poz aje bi ovo riješio bez problema. Ovo je ispao drugi svijet jer smo skinuli gaće, a oni neće proći kopenhagen pljunite me usta svi
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Koliko se negative na forumu i i medijima moze citat proteklih dana nije ni cudo da nam igraci izgledaju kao pokisle kokosi...NitkoBitan

    a što pozitivno reći nakon danas?
    prosvjetli nas sve... :roll:
  • Mlađi referent
    10.8k
    Kako oni igraju i izgledaju nije ni čudno da mi pišemo k’o pokisle kokoši
  • Zagreb1992
    1.3k
    Dinamo - Hajduk 1-0 i penal imaš fulao Petković..kraj tekme 1-2
    Dinamo Aek 1-o imaš i Ukrajinac fula zicera..kraj tekme 1-2

    Drugi put u 2 mjeseca gubiš bitne utakmice ...Bojim se da će u slučaju poraza protiv AEK-a u Grčkoj dobiti pedalu Biščan
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.