• Klenx
    7.9k
    Stvorio vam se neki iracionalan strah od njih.
    Okej, dobili su dva derbija i to prvi smo im mi poklonili. Tek ćemo vidjeti kad im krene Europa mogu li pobjeđivati u serijama, imaju li naviku i iskustvo pobjeđivanja. Di je još kraj…

Možda i bolje da uđu u ECL da ih samelje tempo.
    Gušt je kad su na -30, ali još veći će biti kad ih okrenemo nakon što su ispred nas pola sezone.
    Na kraju krajeva, što su oni bolji praćeniji je i HNL, a i kod naših ljudi se budi inat i brojnost nam raste.
    Vjerojatno će i u klubu biti ozbiljniji i dovest još kojeg igrača i zadržat čim više kapitalaca kad vide da oni prijete.
  • Ivanmtk
    1.4k
    Da. Očekivali su da će ga prodat ovo ljeto na osnovu igara na proljeće, ali počeo je tonit i rušit cijenu.. Opet očekujem da mogu na talent dobit nešto, ali što kažeš ni približno koliko su očekivali. Zato je Europa spas. Bit će im teže plasirati se u skupine nego tamo bit konkurentan za prolaz.
  • Jurki
    17.8k
    njima je KL financijski spas i to samo trenutacno.
    a s druge strane ako se i docepaju skupina.
    Prvenstvo bu reseno do Bozica.
    A ako se useru u Europi kaj je najvjerojatnije onda se rupe moraju krpat prodajama i navlacenjem bijesa ciganije na sebe.
    Opet dobro za nas.
  • Ivanmtk
    1.4k
    neka bude tako
  • Jurki
    17.8k
    ovo kaj sam napisal nisu neke moje zelje vec surova realnost. Jer nogomet i poslovanje neke firme tj kluba tak funkcioniraju.
    U biti za njih bi bilo bolje da sami sebi sabotiraju Europu. Al su si s tim sabotirali financije.
    Kruzni tok
  • Mali dioničar
    17.6k
    U biti za njih bi bilo bolje da sami sebi sabotiraju Europu. Al su si s tim sabotirali financije.Jurki

Propuštanjem Konferencijske lige sezone 23/24 uz koncentraciju i namjeru ulaska u Ligu prvaka 24/25 se ne sabotiraju financije. Dapače.
  • Jurki
    17.8k

Vece su šanse da ja kresnem Mirtu Šurjak nego da oni uđu u Ligu prvaka sa statusom nenositelja od drugog kvalifikacijskog kola.
  • Mali dioničar
    17.6k
    Vece su šanse da ja kresnem Mirtu Šurjak nego da oni uđu u Ligu prvaka sa statusom nenositelja od drugog kvalifikacijskog kola.Jurki

fi1wushmytvy4lg1.jpeg
  • Jurki
    17.8k
    Dobro jutro katastrofičari. Jel se dobro spavalo proslu noc? Ili su vas proganjali tovari? :joke: :rofl:
  • Droljo
    16.9k
    Nema mjesta panici :cool:
  • Efes Pilsen
    11.4k
    Kad prolazi zalbeni rok za Leku?
  • superhik
    12k
    Statistika je kao bikini, ali ni ona trenutno ne pokazuje atomski Hajduk

wbyo7wtjr33c6ju3.jpg
    nax8c0dgt3b9h1vb.jpg
    4ls676u58nwfs6f2.jpg
  • San Lorenzo
    19.6k
    Jedino što me brine jesu travnjaci, odnosno njihovo katastrofalno stanje već sad...to će na jesen/zimu i proljeće biti poluregularni uvjeti.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Ma uzas, a tek kad igras kup onda je najbolje otic u Dubai :grin:
  • db-izbjeglica
    17.8k
    Inače, neka uđe u zapisnik da ih je i jučer pokralo... livajin žuti je neopravdan i čisto podmetanje noge.

Jbg... očito udaranje protivnika ramenom/nadlakticom u glavu spada pod domenu "dozvoljenih sredstava" :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.