• The Undertaker
    4.3k
    Nisam građevinac ali sam vidio dovoljno gradilišta da znam da gradilište nije samo stadion već i relativno velik prostor oko njega potreban za građevinsku operativu. Kako su tereni za trening preblizu stadionu, rušenje Maksimira znači i rušenje sve popratne infrastrukture osim možda onog terena sa umjetnom travom južno od bazena. U svakom slučaju, tamo se najmanje dvije a kod nas vjerovatno četiri godine ne može normalno trenirati što je za klub ranga Dinama previše.
  • BluePhone67
    3.3k
    Onda neka krenu gradit na Sveticama, ostaje im kamp, a stadion nek ruse sto misle rusit kada god hoce i tko hoce.
  • SAS1987
    13.7k
    Da se ne vrtimo u krug, Dinamo nek plati-grad mu da zemljište/objekt(Maksimir) i svi zadovoljni.Kwedi

    Gradjani grada Zagreba i Hrvatske godinama na izborima glasaju za politicare koji su odobrili jedinu od največjih pljacka u povijesti nogometa. Nek sada ti isti gradjani lepo plate nas stadion i kmecaju po internetu o vrtičima.
  • Neki tip
    19.6k
    mit o "vrtićima i školama" je jedan od najglupljih koji se vrte. A to govori covjek kojem je jedan malac iz vrtića nedavno izašao, a drugi će uskoro krenut. I vrtića i škola u Zagrebu ima više manje dovoljno. Djece je sve manje, a navodna potreba za odgojno-obrazovnim ustanovama (zapravo zgradama) sve veća. Kako to? Pa nikako, samo što dijelu javnosti animirajuće zvuči da se "otkida od usta dječice" da bi se dalo "naganjalima kožnate mješine."

    Škole i vrtiće treba obnavljati, ima ih po gradu zbilja zapuštenih, ali jedno ne isključuje drugo.

    To je srodno onom kenjuckanju da sta ce nam vojska kad nema rata i sl. Ukratko, populistička prduckanja. Jer danas je lakse dobit glas na tome da kažes da je stadion nepotreban, nego da ces ga gradit.. Inače bi odavno niknuli.

    Usput, to je već netko napisao, ali unatoč svemu navedenom nisam za to da stadion Dinama gradi itko doli Dinama. Grad da zemljište, može i u 100 god koncesiju, klub izgradi stadion.
  • Infinity
    15.3k
    Moze se igrat u Kranjcevicevoj. Ne znam jesul sredili svlacionice, al mislim da Dinamu ne bi trebao biti problem dovesti taj stadion u red. Usminkan je, teren je nov, samo eto te svlacionice su malo problem. Trenirati se moze u Veslackoj.

    Tako bi kompletan prostor na Maksimiru bio slobodan da se tu izgradi novi stadin, novi mini stadion, tj. HK, novi tereni za treniranje, pa mozda i zatvoreni teren.

    Bio bi presretan da dobijemo samo stadion, al ako se u mogucnosti onda se ti moze dici ja visi level. Para ako nema, ima kredit.
  • BluePhone67
    3.3k
    Treba napravit takav veliki vrtic koji ce se po potrebi koristit kao stadion i svi zadovoljni. Ima vec uhodana shema sa Todoricem i Konzumom u Sesvetama gdje je zemljiste i gradjevinska se dobila kao potrebita muzicka skola pa tako je sve dolje Konzum i parking pa cak i benzinska, a gore valjda ima 2,3 prostorije muzicke skole i svi zadovoljni. :cool: :scream:
  • Kwedi
    3.8k
    Pa nije valjda da su samo vrtići i škole ono kaj fali Zagrebu pa treba javnim novcima raditi stadion?
  • Kwedi
    3.8k
    _Prema planskim normativima, prema kojima za 8% stanovništva, treba osigurati 76% mjesta u predškolskim ustanovama, na području Grada Zagreba nedostaje 8.397 mjesta za djecu predškolskog uzrasta u dječjim vrtićima (list br. 8). Pod pretpostavkom da je optimalni kapacitet dječjeg vrtića 250 djece, konstatiramo da u
    Gradu Zagrebu nedostaju 34 objekta._

    @Neki tip sa Zapada evo jedan od najglupljih mitova. Istina, to je sa službenih stranica Grada Zagreba,al iz daleke i davne 2015., kao što znamo takva situacija sigurno je danas riješena zahvaljujući Banderasu
  • BluePhone67
    3.3k
    _Prema planskim normativima, prema kojima za 8% stanovništva, treba osigurati 76% mjesta u predškolskim ustanovama, na području Grada Zagreba nedostaje 8.397 mjesta za djecu predškolskog uzrasta u dječjim vrtićima (list br. 8). Pod pretpostavkom da je optimalni kapacitet dječjeg vrtića 250 djece, konstatiramo da u
    Gradu Zagrebu nedostaju 34 objekta._
    Kwedi

    Ovo je nedostatak za drzavne vrtice ili racunajuci i sa privatnim vrticima jer Grad odvaja svotu i privatnim vrticima da namiri bas taj nedostatak drzavnih ?

    Cisto jos jedan primjer iz Sesveta i vrtica imamo na sportskom rekrativnom centru Sava, gdje u sklopu igralista, dvorana, kafica itd imamo i drzavni vrtic od prije par godina u dogovoru Banderasa i Karatovica (protukandidata Svetine ove godine) i tamo za one koji ne znaju je i HNS Akademija , prica ide dalje u suskanju da sve sto je u objektu navedeno od restorana, kafica, dvorane itd je na ispostavi racuna tog istog vrtica od struje, vode, plina itd, a sve ce to platit gradjani Zagreba.
  • Kwedi
    3.8k
    Jednih i drugih.
  • The Undertaker
    4.3k
    Ne mlatite. Grad Zagreb ima proračun 10 milijardi kuna godišnje a neko gore spominje ili vrtić ili stadion. Kaj god. Predlažem stadion sa integriranim vrtićem, školom, domom umirovljenika, bolnicom i zatvorom. To nema nitko na svijetu, a zadovoljili bi uvijek kontra ekipu.
  • runtothehills
    382
    7iq1bpzpu5mlk7r1.jpeg
    y7xft8yjy4gugimc.jpeg
    58wd0j2m0t3a0a7r.jpeg

    Listopad 2006.
    “Maksimir kao Schalke Arena”
  • Kwedi
    3.8k
    Ne mlatite. Grad Zagreb ima proračun 10 milijardi kuna godišnje a neko gore spominje ili vrtić ili stadion. Kaj god. Predlažem stadion sa integriranim vrtićem, školom, domom umirovljenika i bolnicom. To nema nitko na svijetu, a zadovoljili bi uvijek kontra ekipu.The Undertaker

    Jesi zadovoljan s najvećim prirezom u državi? Jesi zadovoljan brojem mostova, bazena, tramvajskim linijama, staračkih domova, cijenama komunalnih usluga koje daje i omogućuje proračun pa ima dovoljno love da se spizdi na stadion?
  • Neki tip
    19.6k
    ok, ak podatci tako kazu - tako je, sve 5. Samo sto nije bila poanta u tome.. vec u manipulaciji. Plus, vrlo sam jasno napisao da nisam za izgradnju stadiona javnim novcem, u istom tom postu.. :wink:
  • Kwedi
    3.8k
    :up:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.