• Eduardo
    17.3k
    Molim da se pojedinci koje grafika ne zanima ne lijepe za ovaj post i sljedeće ako ih bude. Znamo, ima i bitnijih stvari :up:

    Marčinko koji radi grafiku za Lokose objavi tweet;
    Veća sramota Slaven Belupa od poraza 6:1 je kopiranje ISTOG match lineupa od prošlosezonskog Dinama

    U komentarima na kraju dođu do zaključka da su i jedni i drugi koristili free template s YouTubea.
    + je to od templatea dostupnog na youtubeu, na kraju jednaka sramota za oba dva kluba...

    Mašta i kreativnost na nivou :ok:

    uk09jbkg3990g2k8.jpeg

    3k8runu32uhmhy1o.jpeg

  • agramZ
    2.3k
    cuj koriste template :lol: ali dobro, to i jest veliki problem gnk-a. svi segmenti kluba rade bas po nekakvoj sabloni i template-u, nema nikakve duse, karaktera, navijackog stiha i osjecaja.
  • Crusades1986
    9.6k
    Točno to... pomak je vidljiv u zadnje vrijeme, ali i dalje je sve to nekako u većini slučajeva "pro forme" radi.
  • Patak
    2.2k
    Ne zanima me grafika ali bi prokomentirao... Zašto je problem ako se uzme besplatan template? Recimo za web dizajn besplatni WordPress templatei su sasvim ok za većinu stvari. Možda je u svijetu grafičara to apsolutno no no pa pitam...
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Koga uopće briga za ''template''? Važno da se mogu čitko pročitati imena igrača i to je to. Ovaj forum je pun modnih dizajnera.
  • LovroZG
    1.3k
    Ak niš drugo, za pretpostavit je da mi plaćamo profi uslugu pa bi se moglo očekivat neš više od jeftinog templatea.
  • Droljo
    4.8k
    Ma prvo počistiti sportski i financijski dio. Ove manje bitne stvari budu došle na red kad se složi ono najbitnije. Sve i da skeniraju zapisnik i zalijepe isto mi je...
  • Neki tip
    19k
    Molim da se pojedinci koje grafika ne zanima ne lijepe za ovaj post i sljedeće ako ih bude. Znamo, ima i bitnijih stvari :up:Eduardo

    Koga uopće briga za ''template''? Važno da se mogu čitko pročitati imena igrača i to je to. Ovaj forum je pun modnih dizajnera.Maksim Maksimirski

    :eyes: :smirk:
  • Sajla
    3.2k
    za pretpostavit je da mi plaćamo profi usluguLovroZG

    To je bitan dio ove priče. Da je to rad nekog besplatnog entuzijastičnog navijača volontera, nema problema. Nije prioritet, ali treba i ovako usput s vremena na vrijeme to reći - vidimo, očekujemo bolje kad dođe na red.
  • doubletrouble
    928
    Koga uopće briga za ''template''? Važno da se mogu čitko pročitati imena igrača i to je to. Ovaj forum je pun modnih dizajneraMaksim Maksimirski

    Ovaj forum možda nije pun, ali je očito da ima ljudi koje zanima taj "template" i sve ostale grafičke stvari na kojima bi naš klub mogao poraditi i otići stepenicu više.
    Meni je lijepo za vidjeti uredno dizajniranu web stranicu kao i sve ostale mreže koje klub koristi.

    Stvarno ne vidim poantu u tome da određeni forumaši (ako ih već to ne zanima) upiru prstom u druge sa "šta vas briga za te stvari" ili "zamisli da nekog bode u oči ovo ili ono". Pustite ostale da raspravljaju o stvarima koje ih zanimaju i gotovo
  • mokoxax468
    370
    Mislim da se ovdje dosta zanemariva financijski dio marketinga. Pitanje je koliko klub uopće ulaže novca u isti, koliko osoba radi i kojeg su backgrounda.
    Ako je samo jedna osoba koja radi x različitih grafičkih stvari uz dodatne obaveze, jasno mi je da se poseže za templateima i da se ne stiže odraditi to kvalitetno. Opet, ako imaš više grafičkih dizajnera u klubu, onda je ovo već problem.
    Teško mi je bilo što komentirati koliko je dobro/nije dobro bez tih brojki

    Edit: I opet, ovo je možda više tema za marketing i društevene mreže
  • Eduardo
    17.3k
    forum je pun modrih dizajnera, a još više pametnjakovića koji bi moderirali i određivali o čemu se treba, a o čemu ne treba raspravljati. Kad pišeš o transferima na temi transfera ne valja, kad pišeš o dresu na temi o dresovima ne valja, pišeš o marketingu i društvenim mrežama u temi predviđenoj za to ne valja.

    Hoćemo pod ključ sve druge teme osim nekoliko najaktualnijih pa da vam srce bude na mjestu i da samo vas nekoliko ima privilegiju pisanja?

    Ajde prestanite biti naporni s tim glupim upisima i bolje ne komentirajte nešto što vas ne zanima.
  • Neki tip
    19k


    Ok, meni si odgovorio, ali vjerujem da si svjestan da te podržah, a ne prozvah. :brow: :lol:
  • Eduardo
    17.3k
    naravno, zna se na koga se odnosi. Ti si 'povezao' ta dva posta pa sam zato i citirao tebe, čisto zbog šireg konteksta jer si upravo dokazao ono na što sam ciljao.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.