• Mr Anderson
    8.6k
    Još netko misli da je Slaven dobra ekipa?
  • Captain America
    17.9k
    Dobro je rekao Marić (Šimićev pomoćnik), opako se podcjenjuje naše trenere. Zeko bi ovdje došao, izgubio 1-0 i život ide dalje. Ovaj pogubljeni Nizozemac je radio 2 zamjene u prvom poluvremenu što samo pokazuje kolko se loše pripremio za utakmicu.
  • Mali dioničar
    15.9k

Meni je najjače kad neki strani trener padne s Marsa i onda misli da će ovdje šetati ligom.

Isto vrijedi za naše trenere recimo u Madžarskoj ili Albaniji.
  • Droljo
    8.6k
    Još netko misli da je Slaven dobra ekipa?Mr Anderson

Ja više ne :rofl:
    Doduše kad im se vrati božić na stopera i marina na zadnjeg veznog budu oni puno čvršći iza
  • NitkoBitan
    18.6k
    Kažu u Osijeku nešto više od 9 tisuća, slabo po meniKeyser Soze

Ne samo brojka. Osim 400injak Kohorte slabo tko navija (ostali samo na momente), spasava ih akustika. Prva tekma na novom stadionu a oni vec ko Englezi sjede i zderu kokice...

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02KqwnBNDryQKN1ypH4q4eYjvShWrY1qkUZAQmiAFUKCThjVxDvg4drtgMXJFtt6bul&id=100044485027514
  • DrawTube
    5.2k
    Nisam znao da me jedna najava Gorica-Varaždin i Lokomotiva-Istra može napaliti kao da igraju Liverpool i City...

I ovoj tekmi da ni ne pričam....

Hnl se stvarno diže!!!
  • vjeko1701
    8.9k
    Ja sam i dalje umjeren u najavama mada da, zasad to izgleda miljama ispred prošle godine. MaxSport ipak poslušao kritike i neke stvari digao. Pampas lijepa kompaktna ljepotica, neka oni na valu ovog naprave neki iskorak u europi, pa barem do Playoffa i neka ih malo pomazi rezultat s Hajdukom i mogli bi do zime držati lijepu posjetu. Bilo bi lijepo da liga uhvati novi uzlet, kaj doma, kaj u eruopi.
  • San Lorenzo
    16.6k
    kompaktna ljepoticavjeko1701

Ovim riječima su jednu moju kolegicu s posla opisali u novinama. :lol:
  • Zagreb1992
    1.8k
    9K na Slavenu je loša posjeta ? Pa daj me nemoj jebati ...Dobra posjeta za Osijek i ako će im ići rezultati kako treba bit će i više
  • Ali
    2.2k
    Svi se manje više slažemo da on nije igrač za Dinamo, a imamo i svojih talenata

Ne slažemo se svi, a ako ne znaš pa i on je "naš talent"!
    Rođen u Zagrebu i od 7. godine u Dinamu, sa nastupima u svim selekcijama i nastupima u mlađim repkama. Dakle izjavom da nije za Dinamo se suprostavljaš barem desetak+ trenera Dinama i repke..., a dozvolit ćeš da oni ak ništa drugo imaju diplomu iza svog mišljena
  • Mr Anderson
    8.6k

Da? I? Koliko igrača, ne samo u Dinamu i Hrvatskoj nego i vani, prođe kroz sve selekcije, igra za reprezentaciju u svom godištu, ali kad iskorače i seniore, nestanu ili se skrase u slabijim klubovima. Na tisuće. Miješaš kruške i jabuke. Janković je igrač za Dinamo ako pričamo o rosteru od 25 igrača, ali nije za prvih 15-16. Vjerojatno je on toga svjestan pa se zato odlučio za Rijeku koja je nivo ispod nas.
  • Ali
    2.2k
    Kapa do poda Osječanima ! Užitak je bio gledati , mislim da je i ekipa barem 30% više dala protiv realno lošeg Belupa.
    A ovi kojima je 9K u srpnju u Osijeku protiv Belupa loše. Podsjetiti ću vas da smo mi jučer odigrali vjeciti derby pred 12K u gradu 7x većem i to uz skoro 2,5K gostujućih, dakle mi u Zagrebu na utakmici kluba sa takvim rezultatima i tradicijom skupimo isto gledatelja koji podupiru domaćina !!!

I zato j. Im sve po spisku redom i Mahmetu i Canjugi, i Barisicu i Mamicu i Antoliću i svim bivšim upraviteljima kluba , jer me sram koliko su svi redom maznjavali iz kluba a nisu uložili lipu . Infrastruktura nam je takva da sa sinom neku večer gledam dokumentarac '67 i kadar gdje Lamza zabija a vide se istok i jug i kad shvatiš da je i danas ista tribina uz dodatak da su tada bile pune... e to je poraz svih prethodnih uprava . Da su neka dva Mađara napravila više za hnl nogomet nego oni svi zajedno
  • Ali
    2.2k

Koliko minuta je dobio u Dinamovim seniorima da bi to mogli znati ??? A koliko su dobilii došljaci koji nisu ništa bolji a stigli su u plavi dres "jučer"
  • Maksim Maksimirski
    6k
    Trener Belupa Moniz je mislio da mu u HNL-u može proći klasična nizozemska napadačka igra i popio je 6 komada. Ne može se sa otužnim Belupom igrati napadački protiv nikoga u ligi a kamoli protiv Osijeka u Osijeku. Predviđam da će se najkasnije u trećem kolu Moniz prešaltati na klasičnu Belupovu bunker formaciju gdje se centar prelazi samo ako se baš mora.

Unatoč lošem Belupu moram priznati da su me Osijek i Tomas ugodno iznenadili. Igrali su 90 minuta pressing i fizički mi se čine kao najspremnija ekipa lige. Tomas ih je očito kondicijski doveo na europsku razinu. Ja sam tako nešto očekivao od Bišćana u Dinamu ali to je druga tema.

9000 ljudi na Pampasu je slabo kad se uzme u obzir da je ovo prva utakmica na novom stadionu. Grad Osijek ima 100 000 stanovnika a sa okolicom (Osječko-baranjskom županijom) ima 250 000 stanovnika. Razočaravajuće da nisu mogli napuniti stadiončić od 13 000 i da će fotografije sa prve ikad odigrane utakmice na novom super modernom stadionu biti fotografije sa mnoštvom praznih stolica. Ja se sjećam kada su na Maksimiru jedne godine samo promijenili stolice i došlo je 35 000 gledatelja na utakmicu protiv Neftchija da bi vidjeli to čudo od novih stolica na polupanom Maksimiru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.