• Šteco
    530
    Eduardov intervju

    "Već sam tri i pol godine u Brazilu, u Riju. Bavim se menadžerskim poslom, "agent" sam, ali prvenstveno za mlade nogometaše. Želja mi je u Europu dovoditi mlade. Da i drugi klinci dobiju priliku kao što sam je i ja dobio kad sam sa 16 godina došao u Dinamo i Zagreb. Išao sam na posudbe u Zaprešić, u Croatiju Sesvete, kalio se i uspio. Zašto da se neki drugi mladi brazilski nogometaši ne povedu za mojim primjerom i nešto postignu. Ja sam sve to prošao i imam iskustvo koje im iz prve ruke može pomoći. Dovodit ću klince u Dinamo ili u neki drugi europski klub u kojem se dobro radi s mladima."

    "- Brazilac sam, živim u Brazilu gdje je nogomet svetinja i u Brazilu se svi dive Modriću i suigračima nakon srebra iz Rusije i bronce u Kataru. Kod nas se nogomet doslovno živi i svi respektiraju Hrvatsku, posebno nakon međusobne utakmice u Kataru. Bilo je tako i ranije dok sam ja igrao, ali poslije finala u Rusiji s Francuskom, sada i nove bronce, respekt ljubitelja nogometa u Brazilu još je veći. Brazilci vole lijepi nogomet, svi su zaljubljeni u ono što je radio vezni red Hrvatske s Modrićem, Brozovićem i Kovačićem koji su "pluća" i najbolji dio reprezentacije. S njima je i obrani puno lakše, a napadači, ma tko igrao, dobiju puno dobrih lopti kao na dlanu i tu je uspjeh hrvatskog nogometa."
  • vjeko1701
    5.9k
    Ne bi bilo zgoreg formalizirati odnos kluba i Dudua pa da nam postane skaut za Južnu Ameriku.
  • mali M
    3.4k
    ja sam iskreno mislio da je to već i riješeno sa Duduom...
  • The Undertaker
    4k
    Ne može biti i agent i skaut. To su dvije funkcije sa direktnim sukobom interesa.
  • Crusades1986
    9.6k
    Tako je. Ili recimo menadžer/agent igrača i izvršni dopredsjednik kluba.
  • vjeko1701
    5.9k
    I ko kaže da bi bio oboje? Ja sam rekao formalizirati odnos i zaposliti ga kao službenog skauta. Ako bi radije stavio biti samostalni agent, slobodno, nikom ništa. Nije da je postao agent, dobio žig i sad je to je jedina stvar koju može obavljati u nogometu do kraja života.
  • The Undertaker
    4k
    Pa on sebe zove agentom. Valjda on zna što jest i što hoće.
  • vjeko1701
    5.9k
    Kaj? I prodajni agent u T-comu sebe naziva agentom kad ga pitaš. Ne znači da ne bi pristao biti nešto drugo ako bi mu se ponudilo...wtf

    Rekao sam da bi mu klub to trebao ponuditi a na njemu je da vidi kaj želi. Ne kužim tvoju poantu.
  • Krizy
    35.6k
    Daj te ulazne transfere
    cyofsa1u3t9vcjp3.gif
  • Ivdzo11
    2.9k

    Cekamo da vidimo detalje ovaj donosi nemoguce
  • Rex Ramae
    2.4k
    Ako kojim slučajem i bude 120M, koliko mi dobivamo?

    e: Ipak naprije 100 prema Indexu. "Nijemci su 21-godišnjaka 2021. godine platili 18 milijuna eura, a ako za njega dobiju 100 od Cityja Dinamu bi pripalo 20 posto od 82 milijuna eura, odnosno 16.4 milijuna eura."
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Jel nije kod Olma razlika, a kod Gvardiola ukupno?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.