• masacusec
    3.1k
    Ja mislio ljeto 1975.-e
  • Crusades1986
    9.7k
    nakon preuređenja se ne zove Panorama više nego Zonar
  • Crusades1986
    9.7k
    Pogledaj si na slici koju si stavio... na kraju bazena ti Zonar piše
  • Mali dioničar
    14.1k
    Hotel PanoramaBosna86

    Ljudi idu u bazen uživati u pogledu na prostoje Futsal Dinama.
  • Mali Zeus
    9.5k
    https://www.vecernji.hr/zagreb/uzivo-tomasevic-predstavlja-nove-podzemne-spremnike-na-ilirskom-trgu-1696021

    Drug TT udara po ideologiji.

    – Zahvaljujem profesorici Šimundić na svemu što je učinila u ovih godinu i pol i moram priznati da mi je žao i ne samo žao, pitam se kakva je to poruka za naše društvo kad netko pod anonimnim pritiscima mora dati ostavku. Radi se o osobi koja je jedna od najcitiranijih hrvatskih znanstvenica u svijetu u svim znanstvenim disciplinama. Ona je iz same bolnice i uzela je težak zadatak, napravila je impresivne rezultate, od likvidnosti, javnih nabava i lista čekanja – kazao je Tomašević te dodao kako je jučer, prije njenog poteza, s ravnateljicom o svemu razgovarao.

    – Nezadovoljan sam kako se izvještavalo o bolnici Sveti Duh. Ispadalo je da je to najgora bolnica u Hrvatskoj. Što nije. Dapače, udruge pacijenata su govorile da je to medijska hajka. Imali smo predstavnike drugih gradskih bolnica koji su izlazili van i govorili da je u njihovim bolnicama još gore, ali se o tome ne piše. Stvarao se pritisak, medijska hajka, koja u konačnici šteti samoj bolnici –rekao je. Dodao je i kako će odluku o v.d. ravnateljice donijeti Upravno vijeće, a natječaj će se raspisati u roku od 30 dana.


    Aha ima i gorih bolnica pa ok. :rofl:

    Još jedan odličan dio:
    Što se aplikacije „RazvrstajMojZG" tiče novitet je taj da će sugrađani koji u periodu od pet mjeseci, barem jednom mjesečno u reciklažno dvorištepredaju bilo kakvu vrstu otpada, na poklon će dobiti paket plavih vrećica.

    Dobri naš gradonačelnik, dobiješ paket plavih vrećica. :heart:
  • duksy
    59
    Ne znam kaj ste ga napali, nije ni on svemoguć.
    Iako sam teški desničar, i ne volim te ljevičare, ne postoji nitko ko bi mogao popraviti u kratkom roku, nakon što su milan i kumovi d.o.o. 20 godina bili na vlasti, ono što su ovi uspjeli zasrati.
    Ovi mi bar izgledaju da rade pošteno, a i to je neki početak.
    Nešto kao i dinamo nakon glave.
  • Patak
    2.2k
    Ovo stalno spominjanje Bandića kao izgovor za ovu "poštenu" ekipu mi je u rangu onog "Nisam za Mamića, ali..."
  • Mali Zeus
    9.5k
    To kaj nije svemoguć ne znači da ga se nemre kritizirati.

    Osobito kad recimo da nagradu Grada Zagreba ravnateljici bolnice koju prati skandal za skandalom.
  • Sljeme
    1.8k
    Iako sam teški desničar, i ne volim te ljevičare, ne postoji nitko ko bi mogao popraviti u kratkom roku, nakon što su milan i kumovi d.o.o. 20 godina bili na vlasti, ono što su ovi uspjeli zasrati.duksy

    Kaj su bili Milan i kumovi? Desničari valjda? Ovaj je Bandić u tenisicama niš drugo.
  • duksy
    59
    Samo sam stavio poveznicu Bandić-Tomašević i Mamić-Šimić.
    Ni jedno ni drugo nije idealno, ali je neki početak nakon godina patnji.
  • mali M
    3.4k
    buraz pa tu je dve i pol godine, te floskule "nemože on počistiti za Bandićom" su za malu djecu.. volio bih vidjeti što je točno on donio dobroga za Zagrepčane u svom mandatu. A da nije floskula i da nije već bilo početo i odlučeno još za Bandića.. ovo je samo nakon Bandića, Bandić.. dobro je rekao gore, Bandić u tenesicama. cijene svega idu gore, problem sa otpadom je nikad gori, grad se ne održava, umjesto 10 auta za 20.000€ je uštedio smanjivši na 4 auta od 50.000 eura... vođen ideologijama, nije gradonačelnih svih zagrepčana nego samo onih koja njegova ideologija odobrava.. ma daj... neda mi se uopće o tome.. kad mi moramo izabrati populiste umjesto ekonomiste i managere.. a najviše me ljuti što ekipa ovdje vjeruje pričama o stadionu... ajde mi sad recite i budite al baš ono iskreni, zar zbilja mislite da se već godinu dana nalaze grad, država i nadbiskupija da dogovore novi stadion? pa tko normalan to vjeruje.. a to ponavljaju već godinu dana i ekipa plješće... i evo, napreduju pregovori... :roll:
  • Sajla
    3.4k
    zbilja mislite da se već godinu dana nalaze grad, država i nadbiskupija da dogovore novi stadion?mali M

    nisu me zvali na sastanke pa ne znam 100%, ali ni država ni nadbiskupija im nisu obožavatelji i valjda bi rekli nekaj u slučaju da se niš ne događa. ne znam zakaj bi iz grada muljali i lagali oko toga, a da druge dvije strane ne poentiraju na tome. sad kad se i vlada oko toga oglasila i proglasili stadion u Maksimiru prioritetom, želim vjerovati da nekaj ipak bude od toga
  • mali M
    3.4k
    ali čekaj Sajla, pa navodno su svi za, svi se hajfajvaju na sastancima već godinu dana, a nije se maknulo sa mrtve točke dalje od prvog dana. Zašto onda ne kažu što su sve dogovorili, a što još nije usuglašeno? Nisu ništ rekli jer svima odgovara status quo... eto da izdrže još godinu dana, mogu opet to hajpati za predizborne kampanje...
  • Nolifer
    6.6k
    Vezano za Crkvu na Savici

    Pokraj žute i bijele zgrade gdje se susreću Lastovska ulica i ulica Zinke Kunc vidi se prostor gdje je trebala biti crkva po zadnjem natječaju, koji je poništen.

    Kako je i sama autorica fotografije primjetila, na mjestu gdje je trebala biti crkva, trava ne raste. Vjerojatno postoji sasvim prihvatljiv prirodni i logični razlog zašto to jest tako, međutim simbolika ostaje.

    Napomena - na tom području klinci ne igraju nogomet. Nogomet se tradicionalno igra preko puta staze više uz dječji park te na novom školskom igralištu.

    zp13ebsgvbvv9nmu.jpg

    Iz jedne fb grupe vezano za ovu "problematiku"
  • Sajla
    3.4k

    je, u pravu si s jedne strane, možda je sve predstava jer su sljedeće godine izbori. ali onda ili svi sudjeluju u tome svjesno i zajedno, ili na taj način pripremaju municiju za kampanju kad će početi jedni druge optuživati zašto stvar nije krenula. preko ljeta sigurno ne budemo ništa pametno čuli jer godišnji ovo-ono. ni meni nije jasno zašto baš nitko ništa konkretno ne govori o tome i to je sumnjvo. ako krenu radovi na Kranjči to će isto biti nekakav pokazatelj. ali apsolutno se slažem da je vrijeme da se ti pregovori okončaju.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.