• OsamŠest
    2.5k

    Oho, to je zanimljiv potez. Win-win za Fruka i Rijeku..
  • Ivanmtk
    677
    Može pričat ko šta hoće, ali da hajduk ima 3 mil eura za igrača, a ni nemamo meni nije normalno. Ekipa koje nema na mapi u Europi, nije konkurentna, ima dva ozbiljna transfera u zadnjih pet godina i jedan u najavi. I ako oni mogu dovest Stojkovića ili konkurirati uopće ozbiljno nama za taj transfer, to meni nije normalno. Znači da njihova ekipa u klubu radi sjajno, a uprave prije ove su radile ajme majko i rezultat je prikrivao teško financijsko prelijevanje iz šupljeg u prazno. Žao mi je što će sve past po Šimiću i co..
  • blue heart 72
    1.3k
    Samo mi nije jasno da se neki i dalje pecaju na članke da bi magarad platila 3+ milijuna odštete za igrača iz HNL-a, i to za kojeg je upitno da li bi im on bio pojačanje ili samo potencijal i investicija za budućnost. Za 3+ milijuna se može dovesti "mrcina" koja je odmah pojačanje
  • Keyser Soze
    8k
    Tovari predstavili Moufia
  • Papastrumf
    9.4k

    Ne, to znači da ste vi naivni kao francuske sobarice i vjerujete svakoj budali koja nešto napiše na bespućima interneta.
    Eno i onaj mamlaz Šikić kaže da nema nikakve ponude od hajduka.

    Nakon što smo po novinarima do sada bili što zainteresirani ili što blizu dovođenja preko 60 igrača u ovom prijelaznom roku i nakon što smo po tim istim novinarima do sada prodali sve svoje udarne vedete, vi i dalje skačete na svaku objavu koja se negdje pojavi kao da je to činjenica, a ne skupljanje klikova.
  • Captain America
    13.3k
    Otkud im 3 milijuna? Da sutra to ponude Levyu, Perišić bi prekosutra potpisivao ugovor. Sve što dovode/su doveli ovaj prijelazni rok su besplatni igrači. Samo čekam da sutra neko od dnovinara pusti da su dogovorili i Kačavendu ili Frigana uz komentar nekog "nogometnog radnika" da se tu vidi kolko je Dinamo propao bez tatte.

    Ako će Dinamo htjeti Stojkovića, Dinamo će ga i dovesti. Ako smo nudili 3 milijuna za Kačavendu, Frigana i Vipotnika, znači da lova nije problem. Već znamo da dečko želi Dinamo, a Loxa zna da možemo matchirat bilo koju ponudu Karepovčana i to će se rješit.
  • marcio amoroso
    32k
    Toni Fruk se na Instagramu upravo oprostio od Gorice. Sljedeća destinacija bi trebala biti Rijeka.Eduardo

    Odlično pojačanje za Rijeku. Napadački dio im zaista izgleda zanimljivo i mlado.
    Fruk, Djouahra, Ampem, Pašalić, Ivanović, Frigan

    Bit će naravno odlazaka, ali imam osjećaj da će Rijeka biti dobra ove sezone.
  • Klenx
    4.1k
    Tovari predstavili MoufiaKeyser Soze

    Imat će kao neku širinu s tim crncima koje dovode, ali budimo realni i dalje od prvih 11 samo 2, max 3 njihova igrača imaju mjesta u prvih 11 Dinama.
  • Orc123
    5k
    Pa za te cojene nek idu gdje god, nitko to nece platiti...pa to je Sikic radio sa Cokajom....nek ih prodaju, pogotovo Kacu koja nije isti igrac vise....ima i deugih i boljih....
  • Ivanmtk
    677
    ja se nadam da je tako. Vidit ćemo do kraja prijelaznog roka
  • Olmic
    2.7k
    Desni bek od Hajduka zanimljiv, a i ovaj lijevi ima lijepi broj nastupa u francuskoj…
  • marcio amoroso
    32k
    Desni bek od Hajduka zanimljiv, a i ovaj lijevi ima lijepi broj nastupa u francuskoj…Olmic

    Po Sofi je desni bek jedanaesti u prvoj ligi Portugala, lijevi zadnji u prvoj ligi Francuske.
  • Olmic
    2.7k
    po sofi je pero bockaj 3 najbolji igrac HNL. Sofa je relevantna ko….
  • marcio amoroso
    32k
    pqdwaj5goa71tpac.jpeg

    Ne znam gdje vidiš Bočkaja. I ne znam što točno fali ovom popisu ili sofi općenito. Nisu sto posto točni, ali ako je netko najlošiji na sofi sigurno nije top igrač.
  • DrawTube
    2.8k
    Mislim da su iz konačne ljestvice maknuli Peru zbog manje minutaže, inače je imao 7.40 prosječnu
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.