• Neki tip
    19.4k
    Po tijelu - skroz lijeva/i, po licu - možda druga/i sdesna.
  • Majki2111
    2.6k
    Druga s desna definitivno.
  • Fanboy
    2.2k
    Ne znam jesam već stavljao, ali najviše zabiljene temperature u RH su bile prije 40+ godina. Mislim da je Zagreb tamo 1981 godine.
    Puno češće su ekstremi bili 1950-ih, nego danas što ustvari odgovara znanstvenicima koji tvrde da je zemlja u procesu hlađenja, ne zagrijavanja.

    Što se tiče ovih sekslualnih devijacija, cilj je uništiti obitelj te pojedinca kao temelj na zapadu, nemojte mislim da oni koji to sponzoriraju ne misle da je to išta drugo osim bolesi. Nema veze što se ideologije feminizma i transrdonih međusobno kose, kose se i LGBT te uvoz radikalnih muslimana, pa sve te udruge podupiru migracije, a najveći neprijatelji su im bijeli heteroseksualni zapadni čovjek koji je po njima patrijahalan.
    Ići će oni do kraja, do uvođenja i legalizacije pedofilije. Ovo je sad slijedeći korak gdje muškarci "doje" djecu. Ako ovo nije slučaj pedofilije i iskorištavanja djece za svoje umobolne ideje te provođenje aktivističkih zahtjeva, onda ni spolni odnos sa djecom to neće biti.Nemam riječi kojima mogu izraziti gađenje i zgražanja, a još mi je nenormalnije da postoje roditelji koji ovo opravdavaju i koji bi dali svoju djecu ovakvim da ih uče o "pravima" i gologuzi plešu pred njima.

    72938875-12272905-MILLI_HILL_For_a_picture_posted_on_social_media_this_week_by_tra-m-51_1688679158506.jpg
  • Nolifer
    6.7k
    Još malo pa će bit tema guzice, sise sa i bez piše :lol: Kako je krenulo. :rofl:
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Pogodi tkoKlasicZg

    Prva s lijeva... može se smršati, izoperirati, al muška anatomija se vidi, osjetno duža bedrena kost nego kod žena na slici i općenito donji dio tijela koji nije primjeren ženi, uopće nema bokove i ni najmanje izraženu žensku građu.

    Doslovno izgleda ko ante čorić s perikom. :monkey:
  • Majki2111
    2.6k
    Bravo, dobro oko. Svaka čast. Nisam znao ovo s bedrom.Znam da se po visini čeljusti u ortodonciji može lako prepoznati muška i ženska lubanja, al vo za bedro isto vrijedi očito. Bravo!
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Ne može mi nitko podvaliti muškarca pod ženu. Na slici mi je oko prvo poletjelo na Nathalie :love: ... a alarm se upalio iste sekunde kad je bio usmjeren ka sodomitu.
  • Neki tip
    19.4k
    A kaj, ja ostao bez čestitke? :confused:
  • Majki2111
    2.6k
    Ti si se dvoumio :joke:
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Ići će oni do kraja, do uvođenja i legalizacije pedofilije. Ovo je sad slijedeći korak gdje muškarci "doje" djecu. Ako ovo nije slučaj pedofilije i iskorištavanja djeceFanboy

    Ček, koji k...c?
    Ovaj sodomit je gurnuo svoju mušku sisu djetetu u usta da je cucla na suho i on sad kao doji dijete i svi se trebamo praviti da je to super i nadasve normalno.
  • Neki tip
    19.4k
    Ti si se dvoumioMajki2111

    Istina, ali samo zbog face Kristine. Tijelo fakat jasno baca na muško kod ovog lijevo.

    Nego, dvojbi nemam u drugačijem i ljepšem izboru i prepoznavanju - Chanille.
  • Fanboy
    2.2k


    Bilo bi dobro da je jedan, a šta tek reći na ove partije gdje roditelji dobrovoljno dovode djecu i to smatraju zabavom? Treba oduzimati djecu i davati obiteljima koje će svoju znati cijeniti, ovo je pedofilija i zlostavljanje u jednom, još se nazivaju pride family friendly

    2912033.jpg

    Screen-Shot-2022-06-25-at-2.05.32-PM-1024x703.png

    Screen-Shot-2022-06-06-at-4.00.08-PM-1024x602.png
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Pogodi tkoKlasicZg

    Kaj su ovo fotomale? Sve bi ih..ono..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.