• NORTE
    9k
    Ovi Turci me toliko nerviraju da jedva čekam da Bjelica dobije pedalu tamo i više ne moram nailazit na turske vijesti o transferima dinamovaca.
    Neviđeno koliko su dosadni i oni i naši mediji koji prenose te lažove.
  • Infinity
    15.2k
    Tamo stranac preko 20 godina nije izdrzao duze od godinu dana. Ja ocekujem da dobije nogu prije nove godine.

    Nisu izborili Europu, a imaju trecu najskuplju ekipu u ligi i jos ce uloziti. Titula je vjerojatno samo san, jer je Galata tamo u ovom trenutku svijet za sebe.

    Ocito ce dovesti i neke igrace po zelji Bjelice. Dosao je Orsic, dali su milijune za igraca koji treba pokriti poziciju koju im igra najbolji igrac u klubu. Neka Orsic bude los, a u prvih 11 i eto problema. Bit ce problema i ako milijuni budu isli na igraca koji sjedi na klupi, a trener ga trazio. Petkovic bi mu mogao donijeti nove probleme.

    Turci su jako kurcevit narod, a Bjelici je ego ogroman. Ne znam kako to moze funkcionirati duzi period.
  • Fićo1986
    972
    Jedna pomoc ekipa ako nije problem,malo off topic skroz,ako netko zna ima li u Zg neki dobar poklon studio ili ducan sa magnetima za frizider sa porukama bilo bi mi puno od pomoci,hvala!
  • Riot
    1.7k
    Uzeo sam hrvatski broj HT ali ne mogu zvat nikog niti slat poruke, iako imam novca na računu. Kaze da mi poziv ne moze biti uspostavljen. Drugi mogu mene zvat i internet mi radi, zna li netko u cemu je problem?
  • deda
    27.6k
    Zovi ih

    S nekog drugog broja
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    haha ma tako se kaže, znači Ko podmazano, a nisam ni ja ljubitelj halve, ali pivo volim
  • Kujtim Shalla
    2.1k
    imaš dobre u dinamovom shopu
  • db-izbjeglica
    12.6k
    w548jl7w1zbrv75l.jpg

    Jel mi može netko objasniti konstantno sijanje panike po medijima oko banalnih stvari?

    Konstantno neka upozorenja, zastrašivanja, crni scenariji, pazite se ovog, pazite se onog, ovo je opasno, nemojte ovo, nemojte ono :scream:

    Ljeto je, od kad znam za sebe... ljeti je vruće...kad sam bio klinac, putovalo se na 35 stupnjeva bez klime u autu i nitko nije radio dramu oko toga.

    Najbolje od svega... ovo je valjda jedno od najhladnijih ili barem najpodnošljivijih ljeta u mom životu (barem do sada). Još nijednom nisam palio klimu u sobi preko noći, svako malo pada kiša... :roll:
  • Sajla
    3.2k

    nekad si imao dnevnik na prvom i par dnevnih novina, pa su u njima (bar većinom) radili novinari koji su držali bar neki standard profesionalizma. a sad bezbroj tv programa, portala i kajaznam i svi moraju izbacivati nešto novo svakih 5 minuta, a to pišu/snimaju svakakvi polupriučeni mlatimudani željni senzacija i onda imamo ovo...
  • vjeko1701
    5.9k
    Treba od nečeg živjeti xD Ne mogu svi prenositi turska naklapanja oko Petkovića.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Neam pojma, možda sam paranoičan...al meni ovo izgleda kao sustavno zastrašivanje populacije i postaje sve gore.

    Ako smo zbog corone čekali u redovima na 2m udaljenosti jedni od drugih, sa maskama na licu, da kupimo kruh i mlijeko tako što su nas puštali po petero u dućan od tisuću kvadrata... tko kaže da za par mjeseci ili godina neće biti policijski sat zbog prevelike temperature i sunčevog zračenja...
  • Patak
    2.2k
    Pa već se naširoko raspravlja o "climate lockdown". Da bi se uspješno provele sulude "mjere" prvo ljude treba dobro preplašiti.
  • vjeko1701
    5.9k
    Bolje se prodaje strah od bilo čega drugog. Generalno su najjednostavnija rješenja ujedno i najtočnija. Možeš ljudima stavljati restrikcije kada su u poziciji da ugrožavaju druge no stvari kojima isključivo ugrožavaju sebe su puno teže za nametnuti.

    Ljeta i vrućine generalno gledajući jesu jača nego prije, posebno količine UV zračenja i postoje neki ljudi koji su ugroženi time ali ako ikada to dođe do razine da ugrožava većinu populacije, ionak smo naj*bali.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    hnbmawto5h4jri8f.jpg

    Pazite se ljudi, tko preživi pričat će!

    Strašno kakve nevolje nas pronalaze, da mi je netko prije 10-15 godina rekao da će polovicom 7. mjeseca biti vruće, smijao bi mu se.

    Nadam se da će nas državne institucije i novinari uspješno usmjeravati kroz ovo zlo koje će nas snaći. Unaprijed im hvala na nadasve korisnim savjetima.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.