• Boysica
    441
    Bolji vic nisam cula od ovog sad procitanog , popravilo mi dan Perisic u Hajduk koja patka ahahahhaha .... Bacaju info da se narod veseli .
    Svaka cast Perisicu al ni s njim nemogu parirat Dinamu
  • Mr Anderson
    5.3k
    Ne vjerujem da je patka za Perišića. Ustvari, gotovo sam siguran da će im doći najkasnije do kraja mjeseca. No, nebitno za nas, mi moramo gledati sebe i po mogućnosti ojačati još malo ekipu, a ni slučajno oslabiti. Onda im ni Perišić neće pomoći.
  • Neki tip
    19k
    Sahiti, Livaja, Perišić i iza njih Benrahou, s Krovinovićem i Pukštasom za leđima, je po meni prilično jaka ekipa naprijed.

    Mislim da im ni Rijeka ni Osijek neće moći parirati. :wink:
  • DrawTube
    2.8k
    Bojim se da je prošlo vrijeme jake Rijeke I Hajduka na 4. i 5. mjestu, odsad nadalje zacementirano 2.
  • miro
    3.1k
    Ovaj (možebitni) dolazak Perišića će i našoj upravi otežati prodaju najboljih igrača i zato je dobro da se ta priča čim prije pojavila
  • Neki tip
    19k
    Da, na to i aludiram, kao i na to da ostajemo prvi. :)
  • Eduardo
    17.3k
    Sahiti, Livaja, Perišić i iza njih Benrahou, s Krovinovićem i Pukštasom za leđima, je po meni prilično jaka ekipa naprijed.

    Mislim da im ni Rijeka ni Osijek neće moći parirati.
    Neki tip

    Ozbiljna ekipa, a ni defenzivno nisu šuplji kako ih se ovdje pokušava prikazati. Leko je složio od onoga što ima respektabilnu momčad koja u zadnjih 7 kola HNL-a nije primila gol, a ako dodamo finale kupa to je 8 tekmi u nizu čiste mreže. Ovo ovdje mi izgleda kao da sami sebe pokušavamo 'utješiti' i uvjeriti da nam nisu prijetnja i da su loši.
  • DrawTube
    2.8k

    Malo prošlo ispod radara, ali Istra je napravila bomba najavu novih dresova
  • Neki tip
    19k
    Ma slažem se s tobom u potpunosti, ovakva ekipa s Perišićem bi bila vrlo ozbiljan izazivač za naslov. Da ne govorim u slučaju odlazaka nekog iz kičme momčadi što je izvjesno.

    Malo pokušavam "umiriti" paniku s pojačanjima. ;)
  • NORTE
    9k
    Sparta je u suvlasništvu milijardera ujedno i direktora West Hama tako da ne stoje ni oni loše s lovom, te su trenutni prvaci sa ekipom koja nije slabija od Slavijine po mom mišljenju.dZg1986
    8 godina nisu bili prvaci Češke i sad su to sretno uspjeli uz isti broj bodova kao Slavia.
    Prije 15 godina smo ih izbacili i mislim da otad nisu relevantni u Europi, toliko o tome da su nam oni konkurencija.

    dolazak Perišića osim masivne euforije povukao i još kojeg kapitalcastriko
    Kao što bi im kapitalce donio i prolazak u europske skupine za što neki sa zone i navijaju. :roll:
    Jer kao onda će bit slabiji u Hnl-u hahaha.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Ozbiljna ekipa, a ni defenzivno nisu šuplji kako ih se ovdje pokušava prikazati. Leko je složio od onoga što ima respektabilnu momčad koja u zadnjih 7 kola HNL-a nije primila gol, a ako dodamo finale kupa to je 8 tekmi u nizu čiste mreže. Ovo ovdje mi izgleda kao da sami sebe pokušavamo 'utješiti' i uvjeriti da nam nisu prijetnja i da su loši.Eduardo

    Potpis.
  • Captain America
    13.3k
    Kaže Gabelić da je Perišić odbio ponudu Saudijaca, al da su se javili Atletico (sam je nedavno rekao da mu je Španjolska neostvarena želja) i Roma tako da je to još daleko od realizacije.
  • blackbully
    4.4k
    Zanimljive prijateljske si je Lokomotiva dogovorila.

    11xlz4e3wmjh0bxj.jpg
  • NitkoBitan
    11.8k
    Transfermarkt kaze sanse za dolazak u Hajduk 64%. Ocito ima tu necega.
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Transfermarkt pokriva sve moguće lige, od gruzijske do malteške. Nemaju oni za svaku ligu zaposlene stručnjake. Nije Transfermarkt u vezi HNL-a angažirao Naletilića i Andya Baru da im javljaju i procjenjuju u postotcima mogućnost dolaska igrača u neki klub. Transfermarkt angažira obične ljude iz birtije da rade takve stvari. Znam da su za HNL angažirali jednog forumaša sa sportneta.

    Tako su prošle zime stavljali da je Kleinheisler 75 posto u Dinamu, stavljali su i da je Livaković 90 posto u Juventusu, sada stavljaju da je Satriano 57 posto u Dinamu, za Petkovića trenutno stoji da je 78 posto u Trabzonu, Emreli 66 posto u Gironi...to su obične gluposti koje postavljaju forumaši, ljudi poput mene i tebe. Oni pročitaju na 24 sata neki članak pa bubnu postotak.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.