• Olmic
    2.7k
    Sutra u 16h tekma prema rezultatima
  • LovroZG
    1.3k
    Ko nema MaxSport tekmu može pratit na webu Sparte. Ne znam dal traže registraciju.

    https://sparta.cz/cs/
  • Neki tip
    19.1k

    "Prvi protivnik s kojim ćemo se susresti u trening kampu je posljednji prvak Hrvatske. Utakmica čiji je početak na rasporedu u petak u 16 sati igra se u slovenskom nogometnom središtu Brdo. Kao i obično, prijenos uživo uz komentar uživo moći ćete pratiti na našim stranicama.

    Hrvatski nogomet sinonim je za tehnički spektakl prepun emocija i vrućeg balkanskog temperamenta. Onda kada posjetite glavni grad Zagreb, vrlo brzo ćete saznati da ovdje nema ničega osim Dinama. Tradicionalni hrvatski klub prošle je sezone šesti put zaredom osvojio naslov prvaka, a u svojoj bogatoj povijesti uspio je trideset i treći put osvojiti ligaško prvenstvo. Dvadesetčetverostruki je prvak Hrvatske i deveterostruki prvak bivše Jugoslavije.

    Naravno, Građanski nogometni klub je kroz više od stoljeća djelovanja pronio svoj dobar glas i izvan granica. Godine 1967. osvojili su čak i Kup velesajamskih gradova, jedno od neaktivnih europskih natjecanja organizacije UEFA. U prvom kolu Modri, kako je Dinamu nadimak, susreli su se s klubom Spartak Brno, koji danas poznajemo kao Zbrojovka Brno. Postupno su izbacivali poznate momčadi poput Juventusa iz Torina ili Eintrachta iz Frankfurta, a u finalu su svladali engleski Leeds. Vrijedno je spomenuti i dvomeč sa Spartom u prvom kolu Kupa UEFA 2008. Nakon remija bez golova u glavnom gradu Hrvatske uslijedio je uzvrat, u kojem su Spartanci dvaput bili blizu, a na kraju, rezultatom 3-3 morali su se oprostiti od natjecanja.

    Europski uspjesi za Dinamo definitivno nisu prošlost. U protekloj godini puleni Igora Bišćana su se iz drugog pretkola probili u skupinu Lige prvaka u kojoj im je sudbina na put bacila skupinu smrti. Hrvati su redom odmjerili snage s londonskim Chelseajem, AC Milanom i Red Bull Salzburgom. Unatoč očekivanjima nogometnih stručnjaka, Dinamo je izborio nekoliko bodova u zahtjevnoj skupini. Već u prvoj utakmici pobijedili su Modri na svom stadionu i osvojili još jedan vrijedan bod za remi 1:1 u Austriji. No, ni dobitak od četiri boda nije bio dovoljan za treće mjesto koje osigurava prolazak u eliminacijsku fazu.

    GNK je s pripremama krenuo nešto ranije od Spartanaca jer će se 15. srpnja boriti za Superkup Hrvatske sa splitskim Hajdukom, koji je prošlu sezonu završio na drugom mjestu s ogromnim porazom od deset bodova. Zanimljivo je da do idućeg susreta, ovoga puta ligaškog, protiv starog rivala nema ni tjedan dana. Za Hrvate će naš međusobni susret značiti probu za početak nove sezone. Do sada su odigrali tri pripremne utakmice s omjerom od dvije pobjede i jednim remijem. U posljednjem susretu izazvali su bugarski CSKA 1948 Sofia nad kojim su poveli 3:0 golovima Emrelija, Drmića, Špikića. Međutim, protivnik je uspio dramatizirati završnicu s dva pogotka u drugom dijelu. Najbolji strijelac momčadi je 24-godišnji Luka Ivanušec, koji je prošle sezone zabio 13 puta, uz četiri asistencije.

    Komentirani livestream počinje na našoj web stranici nekoliko minuta prije početka utakmice koji je na rasporedu u 16 sati.
    "

    Bome smo lijepo predstavljeni!

    A puno govori i o tome kako Sparta komunicira s javnošću, svojim navijačima..
  • marcio amoroso
    32.1k

    Svaka im čast!
    Gdje je Europa, a gdje smo mi.
  • Krizy
    35.5k
    Pa da, zato sam i postao. Naši ne pripreme ni za europske utakmice a kamoli za prijateljske.
    Više se ovdje može pročitati o protivnicima nego na službenoj stranici :rofl:
  • maddaddam
    2.9k
    Ovakve stvari nam samo pokazuju koliko je posla pred nama i koliko je Dinamov navijač zapostavljen.

    Dvije tri fotke sjevera i fotka preuzeta iz BBB galerije nije to što želimo. Ali je ok početak, možda i vrsta isprike.

    Godine mrcvarenja dovele su do ovoga.
  • bbb medimurje
    2.9k
    Dinamo će danas istrčati u sljedećem sastavu: Livaković, Ristovski, Šutalo J, Perić, Ljubičić, Mišić, Bulat, Baturina, Špikić, Ivanušec, Petković

    #dinamozagreb #zagreb #hrvatska #croatia #football

    Znaci ovo je sastav za superkup
  • og1986
    2.9k
    Jeba me više Ljubičić na beku.

    Ubijamo igrača bez veze.
  • marcio amoroso
    32.1k
    Od totalne rekonstrukcije i 5-8 pojačanja dolazimo do toga da nam doslovno istih 11 koji su završili prošlu sezonu igra generalku pred ovu sezonu.
  • Olmic
    2.7k
    ne bi imao nista protiv da tako i ostane prvih 11, ali da dovedemo 2,3 za rotaciju

    Jedino me brine motivacija igraca. Odnosno vide li se petko, livi jos u dinamu
  • IstinaZaDinamo
    1.3k
    Pa normalno da ce igrati isti kad nitko nije otisao, jos najbolje da su doveli 5-8 igraca, ubacili ih u prvih 11, a "skartali" ostatak ekipe tj ove koji su tu od prije.

    Realno, jedini problem ove postave je Ljubo na beku, ali nadam se da ce se i to promijeniti do 1.(8.) devetog
  • marcio amoroso
    32.1k
    Jedino me brine motivacija igraca. Odnosno vide li se petko, livi jos u dinamuOlmic

    Mene čak više brinu Ivanušec i Šutalo nego Petko i Livi. Livi ima traku i samim tim veću odgovornost. Osim toga je pozicija golmana takva da ne dopušta opuštenost. Ova dvojica sigurno imaju ponuda i u top godinama su za prodaju. Svaki prelazni rok koji ostanu u Dinamu im obara cijenu i smanjuje kvalitet kluba u koji mogu ići.
  • IstinaZaDinamo
    1.3k
    Kaze komentar na fb objavi

    "Zašto igraju s najjačom postavom u prijateljskoj utakmici"

    Nije da je ovo zadnja pripremna odnksno generalka pred superkup :roll:
  • masacusec
    3.1k
    Naravno da ova trakavica oko prodaje reprezentativne četvorke stvara nervozu kod kreatora igre Bišćana i potencijalno mu minira dugoročne planove, no ta neizvjesnost je nešto s čime su treneri primorani voditi momčad. Možda svi odu, možda odu u krnjem sastavu, možda nitko ne ode. Bitno je da Bišćan za svaku opciju ima alternativno rješenje i konstantno motivira ostatak momčadi.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.