• lucky luciano
    355
    Sudeći po ovim datumima, praksa je da je predstavljanje dresa u tjednu kad se igra prva službena utakmica. Vjerojatno je tako onda i ove godine.
  • xavier
    12.1k

Da.

I nadam se da će ove godine smisliti malo bolji marketing od presice na kojoj netko kaže "evo, ovo je novi dres".
  • Tradicija bunta
    7.8k
    Ovaj forum bi trebao uvesti pravilo da svako iznosenje navodnih insajderskih informacija ovog tipa iz kluba znaci i trenutni ban onoga koji to iznese.
  • Crusades
    18.9k
    Dinamo ostvario suradnju s platformom MatchWornShirt
    https://gnkdinamo.hr//hr/Novosti/Clanak/dinamo-ostvario-suradnju-s-platformom-matchwornshirt

"MatchWornShirt je vodeća digitalna platforma koja se bavi prodajom originalnih dresova korištenih na utakmicama. Putem njihove platforme, imate priliku postati vlasnikom autentičnih dresova s potpisima naših najomiljenijih igrača."
  • Eduardo
    26.2k
    Molimo vas da se ubuduće suzdržite iznošenja bilo kakvih insajderskih informacija koje mogu štetit klubu na bilo koji način. U suprotnom ćemo posezati za 'disciplinskim mjerama' prema članovima koji ih iznose.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    Zona je izvor informacija ocito. :roll:

Slazem se sa @Eduardo, treba biti pazljiv sto se objavljuje jer nas prate uveliko. Nebitno o cemu se radi.
  • BBBaranja
    4k

Ako su novinari pali na to da vijesti prepisuju sa navijačkog foruma a očito da jesu,onda ko ih jebe..
    I ovako svakodnevno pišu gluposti
  • NORTE
    19.9k
    U čemu je problem?
    Već dugo znamo da portali sa zone prikupljaju razne novosti i od njih naprave članke.

Ako vam to smeta ne postavljajte ih na zonu.

Šta bi trebali novinari, ne iskoristiti ekskluzivu koju su ovdje našli?
  • Armagedon13
    959
    Baš me zanima što nam je Adidas pripremio za oproštaj
  • NitkoBitan
    31.6k
    A kaj bi pripremio... bolje nista ne ocekivat nego se razocarat. Ako smo sve ove godine imali neke genericke dresove za izbor tako ce biti i ove. Zato i jesu hvala Bogu uskoro bivsi. Makar i imali nesto manju novcanu korist od nove suradnje barem ce nas novi brend tretirat kako spada.
  • NORTE
    19.9k
    Baš me zanima što nam je Adidas pripremio za oproštajArmagedon13
    Ostaju još ovu sezonu? Nadam se da je tako.
    Vjerojatno su pripremili novi generički dres.

Novi dresovi će naravno bit predstavljeni prije superkupa.
  • Herñan Crespo
    88
    Nadao sam se New Balancu.. ili produzenje Adidasa.. no Castore mi se cini sasvim Ok… samo da nije Macron
  • Captain America
    20.4k
    Nisam oduševljen s Castoreom, pogotovo jer sam vidio nezadovoljstvo navijača Newcastlea s njihovim proizvodom. Na Footyheadlinesu se spominjalo krajem prošle godine da vodeći ljudi Newcastlea razmišljaju raskinut ugovor kako bi otišli baš prema Adidasu.
  • db-izbjeglica
    18.4k
    ja fakat ne kužim tu opčinjenost "posebnim dresovima" i toliki hejt prema "generičkim dresovima"

dres je samo jedan od hrpe stvari koje opskrbljivač treba dostaviti.
    stvarno mi nije tragično ako još par klubova u europi ima sličan ili isti dres kao dinamo, ako će sve biti na razini, ako će dobro plaćati, ako će roba biti kvalitetna, ako će izdati cijelu paletu proizvoda, od čarapa, preko majica, dresova, duksi, jakni, trenirki, do lopti, kapa, rukavica i kišobrana.

ne kažem da je adidas dobar u tome...ali birati takvu stvar po tome hoće li dres na sebi imati obris crkve sv marka je debilno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.