• nkdz
    829
    Svaka cast, kakva tekma, i kakvo navijanje!

    Ademi i Moro odigrali uvjerljivo najbolje :)

    Preponosan :)
  • Jaki
    100
    A Boysi danas su pokazali da su najjači cudo od navijanja.
  • deda
    27.7k
    Ja sam slušao drugo poluvrijeme na radiju. Od Boysa skoro nisi mogao čuti reportera. Mađare nisam čuo apsolutno nijednom.
  • Eduardo
    17.3k
    Golovi

  • Mr Anderson
    5.3k
    Ne znam jel netko već napisao, ali meni je Moro bio fenomenalan jučer. Najbolja njegova utakmica do sad. Ako nastavi tako brzo ćemo zaboraviti Šunjića. Nije toliko žestok i rastrčan ko Šunjić, ali zato tehnički daleko jači igrač i odlično čita igru.
  • Eduardo
    17.3k
    Moro je uz Ademija bio naš najbolji igrač. Nekoliko poteza za prste polizati. Još kad mu dalekometni top proradi tu ćemo imati tajno oružje.
  • Neki tip
    19.1k
    Čitam malo sve te hvalospjeve Mori, a slažem se s vama i mislim si - bit će da je s pravom Bjelica plaćen milju eura da bude trener, a mi 5, 8, 10, 15 tisuća kuna da budemo vozači, profesori, inžinjeri, automehaničari. :smile: Rekao čovjek lijepo da će Moro Šunjića adekvatno zamijeniti, a mi svi drvlje i kamenje da je nezamjenjiv i da bi bolje bilo da su Ademija prodali, kad vec jesu nekog.. ukratko, nemamo pojma. :lol:

    Ok, to je tek prva dobra, odlicna, na zadnjem veznom. Vidjet cemo, ali ide to na dobro..
  • Majki2111
    2.6k
    A kaj ak se Moro ozljedi?
  • deda
    27.7k
    Lako za Moru, kaj ako se Olmo ozljedi?
  • Neki tip
    19.1k
    isto kaj i prosle sezone kad se Ademi/Šunjić kartoniraju/ozlijede, dakle niš, improvizacija i "patnja".

    Uopće mi nije drago sto je Šunjić prodan, samo velim da nitko od nas nije bio zadovoljan idejom da ga zamijeni Moro, ali evo zasad ispalo super.

    Nema te pozicije za koju mozes imati 3 izvrsna igraca i svi sretni. 3. se na tribini raduje uspjesima kluba i tuzan zbog kartona suigraca uskace u ekipu jednom u 3 mjeseca u punoj spremi na najvisoj razini nadomjesta izostanke.

    Sori na karikiranju, samo velim da Moro na zadnjem veznom mozda ipak nije tako promasena ideja kako smo svi bili graknuli da jest.
  • xavier
    11.1k
    Prvo da kažem kako su i Moro i Ademi bili jako dobri u utorak. Za Ademija smo naravno i znali da može pružati takve partije, ali Moro me ugodno iznenadio jer sam bio jako skeptičan u njegove mogućnosti. No odigrao je stvarno odličnu utakmicu kao defanzivni vezni i pokazao da ipak nemamo samo jednog igrača za tu poziciju.

    No treba ipak staviti stvari u neki realni okvir. Do prije par dana je većina kukala kako to "nije Dinamo od prošle sezone" i da je Mađare trebalo pregaziti "u 3. brzini", a sad, nakon što smo to i napravili, pola ljudi je u euforiji kao da smo razbili Bayern, a ne klub za koji smo i govorili da ih možemo razbiti jer smo puno bolji od njih.

    Naravno da ne želim umanjiti vrijednost ove pobjede, samo želim reći da se ipak radi o jednoj utakmici protiv kluba koji ipak nije LP razina. Želim prvo vidjeti da Moro može igrati takve utakmice u kontinuitetu da bih rekao kako nemamo problem na tijekom poziciji.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Želim prvo vidjeti da Moro može igrati takve utakmice u kontinuitetu da bih rekao kako nemamo problem na tijekom poziciji.xavier

    ja bi ga prvo htio vidit bez Ademija uz njega, jer uz Gojaka to inače slabije izgleda
  • Slepipap
    26
    Moro je u dosadasnjem djelu sezone odigrao odlicno sve utakmice i to na poziciji famozne šestice, cak je stigao i zabiti 2 gola u HNL-u. Iluzorno je ocekivati 3 jednako kvalitetna igraca na istoj poziciji jer to nema ni Liverpool a ne Dinamo. Imamo Moru,Ademija i mladog Gjiru. Ako ce se razmisljati sto ako se Ademi ozljedi i istovremeno Moro dobije kartone... onda tako mozes isto postaviti pitanje za svaku drugu poziciju u momcadi. Kadar svake momcadi se sastoji od 23 igraca i iz toga se bira najkvalitetnije, prekomjerno gomilanje igraca je kontraproduktivno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.