• Droljo
    5.1k

    Broz nam je pola ekipe od kad je debitirao.

    Nemam ja ništa protiv kove, samo mi je cijeli život nedorečen. A gledao sam ga jako puno. Kao i broza, dinamo svaku tekmu pa inter svako kolo. Sam velim da mi se čini kako je pre malo dao golova. Od tih 5 je dva zabio nedavno na jednoj tekmi. A igra za reprezentaciju od početka svijeta. Da nije nekim maltama, estonijama, andorama mogao zabiti desetak golova je čudno.
  • og1986
    2.9k
    U potpunosti se slažemo svi ovdje s tobom. Do kada ćemo ga trpiti ?
    Koji kuratz Dalić vidi u njemu, ili onaj neki tamo kako se zove ? Da, Pep Guardiola sa Cityem. Neznaju oni da si ga ti gledao u Interu i da ne valja.
  • Dinamosaur
    975
    Kova odigra par tekmi za kurac pa jednu ubije. I ja sam ocekivao da ce do sada postati nas oslonac u kontinuitetu. On i dalje u istom ritmu, trazimo dalje
    Edit:nek u nedjelju nadoknadi
  • Droljo
    5.1k

    Ne čitaš sa razumijevanjem. Ja sam rekao da je 5 golova u milijun utakmica kurac. Nigdje nisam rekao da je loš igrač i da nevalja.
    Nebum više na tu temu.
    Živeli

    Edit: sigurno imaš 3-4 metra kad se tako sa visoka obraćaš...
  • og1986
    2.9k
    Stari najjači si. Daj još koji stručni komentar igrača.

    sigurno imaš 3-4 metra kad se tako sa visoka obraćašDroljo

    Da u dužinu
  • Droljo
    5.1k
    Neću
  • Blue Austrian
    337
    Spanjolska nas ceka
  • Nolifer
    6.7k
    Dinamo i Real će imati najviše svojih igrača u finalu Lige nacija (oba po 4)
  • Keyser Soze
    8.2k
    Treba reći da ova Španjolska igrački nije ni blizu one od prije 2 godine koja nas je izbacila. Tad su imali Azpilicuetu, Garciu, Gayu, Kokea, Busquetsa, Pedria, Sarabiu, Ferrana Torresa u prvoj postavi. Na klupi još Gerard Moreno, Oyarzabal, Thiago, Pau Torres...
    Sad su pojačani Laporteom i Asensiom, ali bez gore navedenih.

    Mi s druge strane smo isto dosta drugačiji, kao prvo od same atmosfere do forme. Tad su nam stoperi bili Ćaleta Car i Vida, Gvardiol na beku, očajni Rebić krilo jer nije bilo Perišića, Vlašić i Petko van forme, klupa isto dosta lošija i opet smo došli u produžetke. Rekao bih da ovo moramo dobit, jer mi Italija po imenima ima jaču ekipu od ove Španjolske, a i uvjeren sam da smo napaljeniji dosta i da uzimamo to.
  • Mali Zeus
    9.7k
    Nemam ja ništa protiv kove, samo mi je cijeli život nedorečen. A gledao sam ga jako puno. Kao i broza, dinamo svaku tekmu pa inter svako kolo. Sam velim da mi se čini kako je pre malo dao golova. Od tih 5 je dva zabio nedavno na jednoj tekmi. A igra za reprezentaciju od početka svijeta. Da nije nekim maltama, estonijama, andorama mogao zabiti desetak golova je čudno.Droljo

    Gledati samo logikom koliko je golova zabio je pogrešno.
    Ni Modrić nije zabio puno golova. Ne kažem da je kao Modrić, ali da je odličan igrač jest i jako važan za repku, a i u Chelseaju nešto vide u njemu, bio po izboru igrač godine prošle sezone.
  • Droljo
    5.1k
    Ma sve 5. Ali u najmanju ruku je čudno da je malo golova zabio jer nije toliko defanzivan. Uvijek je imao pravog zadnjeg veznog uz sebe. A bilo je protivnika za nabit statistiku.
  • Droljo
    5.1k
    Evo meni je fascinantno da je jedan podolski (koji nikad nije bio prva špica) zabio golova kao sve naše špice zajedno u periodu dok je igrao za repku. To je samo jedan primjer.
  • IstinaZaDinamo
    1.3k
    Drazi mi je jedan Mandžukićev od ne znam koliko Poldijevih tako da :wink:

    Sto se Kove tice, on nije tu da zabija, cak u reprezentaciji ima bolji ucinak nego u klubovima (osim Dinama) :smile:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.