• Oluja
    3.8k
    Kad smo vec kod pjesama, ovo su toliko mocni stihovi da sam puno puta zamisljao kako bi zvucali s punog sjevera.
    Vlada Divljan&Ljetno kino big band-samo jednu ljubav imam

    Samo jednu ljubav imam
    A ta ljubav, to si ti
    Došao sam da ti kažem
    Da ću s tobom ostati

    Samo jednu ljubav tražim
    Sada sam je našao
    Došao sam da ti kažem
    Da bih s tobom ostao
  • criticus
    1.4k
    Jeli došlo vrijeme za podcast isključivo o Dinamu?

    Volim sportske podcaste, bilo u radio il video formatu i bilo bi super kad bi bio jedan na tjednoj bazi bio sa isključivo temama vezanim za Dinamo. Mislim da za to ima materijala a i publike. Dinamo igra utakmice na tjednoj bazi i ima samo tu materijala, najave i osvrti, pa dio za KK Dinamo i Cibonu, te Futsal Dinamo. Neznam jel ekipa sa Zone razmisljala i raspravljala vec o tom, ali uz ovo masovnije priblizavanje puka klubu ponovo, za bilo kakav kvalitetan sadržaj oko Dinama ce biti publike a i potrebe (Dinamo neka svud odjekuje :smile: ). Razmisljao sam da sam pokrenem nesto (radni naslov podzgcast) ali nemam znanja za to, ni talenta nekog a ni pretjerano vremena. Stavljam na raspravu pa ako se nesto izrodi super.

    Napomena: mislio sam otvoriti temu za ovo ali neznam jel ima dovoljno zainteresiranih za istu. Admini ako misle da trebam, budem.
  • Bosna86
    11.6k
    Već se pričalo o tome… Treba ljudi, treba para
  • criticus
    1.4k

    Jasno mi je to. Samo mislim da je dobar trenutak za to. I za skupit neku pocetnu lovu i za naci neke volontere. Ono sto je najteze je nac ljude sa znanjem kako se to radi na pravi nacin. Cak ni ne treba puno, ali treba neko ko zna posa i dosta ljudi voljnih ucenja. A mislim da bi se moglo nac dosta subscribera nakon nekog vremena da postane samoodrzivo. Ne i profitabilno naravno, to ionako nije cilj.
  • Captain America
    14.6k
    Podcast 8 24 ima podcaste o Dinamu (pokrivaju često Futsal i Nogometni klub).
  • NORTE
    9.6k
    Pjesma Daj mi samo pobjede je takav pun pogodak i vidim da su je prihvatile sve moguce kategorije i navijaci i toliko močno zvuci da je to milina za pjevat i slusatFićo1986
    Prvi put smo ju pjevali 2007.
    Nakon jednog od tadašnjih derbija ispraznio se cijeli stadion kroz cca 20 minuta, a na sjeveru nas je na ostalo oko 500+ u kopu i pjevali smo tu pjesmu valjda 15 minuta uz skakanje.

    Moguće da je grupa tad to imala i snimljeno, ali nisam siguran. Neki tovari su kasnije pisali da im je to s juga izgledalo baš moćno.

    Eto ova zadnja koreografija je imala poruku baš na stih iz te pjesme.
    y00ks67lbqcxrveb.jpg
  • Fićo1986
    992
    fala na prici iz proslosti,tada sam jos bio klinac i ne sjecam se toga tako da hvala na podatku!
  • Nino Bule
    11.8k
    Zadrzat ivanuseca do zime pod MUS, a i petka, previse smo nositelja izgubili kad je najbitnije
  • Captain America
    14.6k
    Kao što napisah, ovo je najvažnije ljeto za Dinamo u novijoj povijesti. Dario&co. će morati malo i riskirati jer ovakva lova znači za Dinamo jako puno, a tu je još i lova od bodova do kojih bi mogli doći jer smo treći pot uz taktičkog maga od trenera i osiguravanje direktnog upada u novi format iduće sezone.

    Također je ovo izvrsna prilika za ušutkat tattičare i tovare koji sanjaju praznu blagajnu i bankrot kluba.
  • NitkoBitan
    13.1k
    Iduca sezona je kljucna. Od toga da mozemo uzet gro love ulaskom u LP (a i 3. pot pruza sansu za nesto dalje) do toga da je osvajanje lige bitnije nego ikad. Godisnja se kupuje cim izade u prodaju.

    *Ako udemo u novi format LP i ako se tada stvarno ne pokrenu stvari oko stadiona novi stadion necemo dobit nikad (tada bi nam prihodi od ulaska u jednu sezonu LP mogli pokrivat troskove 30-50% novog stadiona).
  • pencilneck
    655
    Ove sezone je važnije no ikad uzeti domaću titulu. LP je bitnija iduće jeseni nego ove.
  • NitkoBitan
    13.1k
    Je, bitnija je iduce. Ali bitno je uci i ove, sam ulazak u LP ove sezone je 15tak milijuna eura tezi od ulaska u EL. To znaci da mozemo zadrzat bitnije igrace, dovesti pojacanje vise...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.