• marcio amoroso
    31.5k

    Za superligu nisam, ali Heidenheim - Union sigurno neću gledati.
  • nemapredaje
    1.9k
    Ali to nemreš reći samo za Bundesligu, u svakoj od liga petice imaš takvih 3,4 kluba
  • Nino Bule
    10.7k
    Realno i tesko ce s istim budzetom dovest igrace koje bi doveo hsv ili schalke npr iz hr, jednostavno to su imena koja svakom gode i rađe ce netko otici za slicne novce u hsv/schalke nego u neku gironu/mallorcu, sada bome heidenheim sigurno nema prednost
  • Eduardo
    16.9k
    Nakon devet sezona u Premijer ligi, u nizi rang BH nogometa se vraca tuzlanska Sloboda. Pola sata je do kraja, ali ne vidim nacin da ostanu u ligi.

    Imao sam zelju da ispadnu oba tuzlanska kluba, al Tuzla ce upisati tri boda, mada zbog gol razlike nije bilo ni realno da ispadnu.
    Infinity

    Ispunilo ti se i više nego si očekivao :smile:

    Odmah nakon ispadanja oglasio se predsjednik Slobode Elmir Šećerbegović koji je iznio šokantne detalje. Između ostalog je rekao da im polovica radne zajednice ima probleme s alkoholom. Istaknuo je i da je raspustio cijeli klub.

    "Dopustio sam da igrački kadar živi pod strahom od utakmica, da treneri po parkinzima bježe i ne javljaju se tjednima, da pola radne zajednice ima problema s alkoholom, da se rade eksperimenti s igračkim i stručnim kadrom, da moram spašavati njihovo psihičko stanje onemogućavanjem komentiranja klupskih objava na društvenim mrežama", rekao je Šećerbegović pa dodao:

    "Potpisao sam raskide ugovora sa svim stručnim osobljem, kompletnim sportskim sektorom, generalnim direktorom, tehničkim sektorom i većim dijelom radne zajednice, koja je svojim radom, odnosno neradom aktivno doprinosila ovakvom stanju."
  • Infinity
    14.9k
    Jos da se ugase i to je to :lol:

    Nisam mrzitelj Slobode, ali je u tom klubu previse politike. I kad bi se pojavio netko tko bi sredio klub bio bi potjeran u tri lijepe. Preveliki potencijal imaju, ali ga ne koriste. Vec drugi put u desetak godina ispadaju iz PL i nadam se da se nece vratiti dok se ne srede neke stvari tamo. Dozvolili su da u gradu imaju drugi klub, klub koji je u ovom trenutku uspjesniji od njih samih.

    Vidjet cemo kako ce se sad izvuci. Prvu ligu FBiH je teze osvojiti nego ostati u PL. Prosli put su kupili ulazak, ali su imali Husica da plati te utakmice, kao i da plati Ciru kako bi se cinilo da su zbog njegovih trenerskih kvaliteta imali vrhunsko proljece.
  • deda
    26.3k
    Znači iduće godine imamo 4 hrvatska kluba u Premijeru. GOŠK iz Gabele je novi prvoligaš.
  • Infinity
    14.9k
    Ja sam mislio da ce GOSK srusiti rekord lige u broju osvojenih bodova. Nakon 18 kola su imali 51 od 54 moguca boda. Nakon toga u 11 kola osvajaju 13 bodova. Ostalo im je jos jedno kolo za odigrati.

    Ni u jednom trenutku nije doslo u pitanje tko ide u visi rang. GOSK je dominirao tih 18 kola i u tom trenutku imao 20 bodova vise od prvog pratitelja. Bojim se da su nakon toga uslijedila 'nasa posla'.


    Zanimljivo je bilo i u Republici Srpskoj. Tamo je u Prvoj ligi Krupa obranila titulu. Oni su prosle sezone odustali od promocije u visi rang, te je u PL usla dobojska Sloga. Sve su prilike da ce Krupa i ove sezone odustati od promocije, a drugoplasirana Zvijezda bi trebala igrati play off s Leotarom, koji bi se tako trebao spasiti ispadanja iz PL. Ako Krupa odluci uci, oni lete van.

    Nesto poput Heidenheima u Njemackoj. Kako Krupa tako i Zvijezda, ali i GOSK dolaze iz sela koja broje po 1200-2500 stanovnika.
  • Captain America
    12.3k
    Poch preuzeo Chelsea.
  • Rex Ramae
    2.3k
    Šahtar prvak Ukrajine, Dnipro drugi a imenjak iz Kijeva 4., idu u kvale za konferencijsku.
  • Krizy
    33.6k
    Small job uvijek dobro dođe :rofl:
  • Mali Zeus
    8.7k
    Divota od priče za Heidelheim.

    A Borussia, što reći, Bayern im se nudio da nije mogao više. Sve su si sami krivi, sumnjam da će sl. godine opet imati takvu priliku.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Heidenheim

    2003/2004 Ulazak iz Verbandslige (6.Liga) u Oberligu
    2007/2008 Ulazak iz Oberlige u Regionalliga
    2008/2009 Ulazak iz Regionalliga u 3.Ligu
    2013/2014 Ulazak iz 3.Lige u 2.Bundesligu
    2022/2023 Ulazak u 1.Bundesligu


    Zanimljiv je igrač Marc Schnatterer koji je došao 2008 u Klub i sa njim ušao u 2.Ligu i standardno igrao cijelo vrijeme do odlaska u Mannheim krajem 2021/2022.

    Trainer Frank Schmid pod kojim su ušli u Bundesligu ih je od 2007 doveo od Oberlige (5.Lige) u Bubdesligu
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.