• Jaro
    5.5k
    BilicEric su bili daleko najseljacine od redara (nebitno jel koncert ili sport bio)...
  • Logistika
    1.1k
    co07t58bh0xg577q.jpg
    Koliko se ova Kekin svaki dan potrudi da mi ide na kurac to nije humano vise
  • Stihl
    3k
    Bome svašta danas nepotrebno troši zrak. S kakavim glupostima se oni bave, to je stvarno nevjerojatno...
  • Mali Zeus
    9.6k
    Oće bit što o neheteroseksualnim i LGQBT osobama?
  • Logistika
    1.1k
    U ZG je mislim jedina amb.za sexualne devijacije u HR.
    Čini mi se da u komisiji ako zelis operaciju,sjedi transrodna osoba...neki dan se dogodilo da je osoba kojoj su dopustili operaciju,počinila suicid...komisiji puca k ...ionako dobijaju pare da ih štancaju što više
  • Patak
    2.2k
    Bolesna agenda u kojoj kasape djecu. Za sto godina če se na to gledati kao na Aztece i vađenja srca na živo.
  • NitkoBitan
    12k
    Dijelim stav sa Mozemasima po pitanju Snjezne kraljice (a vjerujem i vecina ljudi). To je takvo preseravanje i bacanje novaca pod izlikom "promocije"... Mislim da ekipa koja je u toj prici dosta dobro zivi na conto poreznih obveznika. Kad vidim onog klauna u skijaskoj jakni na 10 stupnjeva dodi mi zlo.
  • Captain America
    13.6k
    Nema smisla imat utrku na Sljemenu jer zadnjih 10ak godina siječanj u Zagrebu ima vrijeme tipično za rujan. Pavlek je najavio ove godine nakon utrka da će se probati ugurati Sljeme u veljači, al očito nije uspio. Nema smisla svake godine ulupat tolku lovu uz lavovske napore ljudi i onda ne održat utrku.
  • ZGV
    3.1k
    Nek naprave Kraljicu u Gorskom kotaru ili Lici...pa ne treba se zakačiti za Zg
  • Nolifer
    6.6k
    Jedino se slažem kaj se tiče vremenski, da nije održivo, radi toga jer nismo bili sretni sa zimom, ali da nema ni malo empatije prema sportu to nemogu vjerovati, jer su se oni baš borili da toga nebude. Nadam se će biti od sezone kasnije, kad će bit i povoljni vremenski uvjeti. Jer Zagrebu je to dobra promidžba i nekoć bila dobra priča, ali šteta da jednom to sve stane, kad se sjetim jednog tenisa da je bio, hokej....
  • NitkoBitan
    12k
    Nek naprave Kraljicu u Gorskom kotaru ili LiciZGV

    Osim Bjelolasice ja ne znam tamo neku ozbiljnu skijasku stazu dovoljno dugu da zadovoljava uvjete za natjecanje, a da ne pricamo o infrastrukturi. Druga stvar, visinska razlika izmedu Sljemena i vrhova u Lici i GK je do max 500 metara (iskljucujuci Velebit i Dinaru jer se tamo ne moze skijat). To znaci da je temperaturno 1-3 stupnja hladnije nego na Sljemenu (ovisno o visini, generalno pravilo je 100m vise 0,5 stupnja hladnije), i nije neka sreca. Bilo bi zanimljivo pogledat statistike skijaskih natjecanja, ne vjerujem da ima staza na nizim NMV od 1500m, i jos treba uzet u obzir geografsku sirinu na kojoj se nalazimo.
  • dZg1986
    384
    Snjezna kraljica je odlicna stvar za Zagreb, ali u krivo vrijeme. Kao sto je vec spomenuto, to bi trebalo biti u veljaci.
  • NitkoBitan
    12k
    Kao sto je vec spomenuto, to bi trebalo biti u veljaci.dZg1986

    To je vjerojatno rekao netko tko ima koristi od same Snjezne kraljice. Ajmo se vodit cinjenicama. U Zagrebu (pa tako i na Sljemenu) je veljaca u prosjeku toplija za 2-2,5 stupnja od sijecnja. Znaci u veljaci su jos manje sanse za odrzavanje natjecanja. Ako se vec forsira, onda se lepo kaze dajte nam taj sijecanj (mozda sredina/kraj mjeseca), pa nemre nas vrijeme bas svake godine usrat :razz:
  • og1986
    2.9k
    Bjelolasica ima odličnu veleslalomsku stazu, a slalomsku treba urediti. To je Ivica Kostelić rekao pred nekoliko godina.
    Zadnjih 3-4 godina izdanja u Zagrebu su bila kaotična zbog temperature.

    Samo kaj je hotel na Bjelolasici izgorio, a novi investitor je kupio jedan dio centra, dok oko drugih dijelova se vodi bitka jer nisu sređeni papiri zemljišni (kao i obično kod nas ima po tisuću vlasnika po hektaru).
    Isto zanimljivost da je bila i 2000ih priča da se vozi neka utrka na Bjelolasici ali je gospon Bandić uzeo sve topove na sljeme, od tada je i krenuo pad HOC Bjelolasica.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.