• Infinity
    15.2k
    Bilo bi lijepo da sutra mi ne izgubimo i da Istra dobije, pa da u zadnjem kolu imamo pravu bitku za Europu. Rijeka i Osijek u medjusobnom ogledu, a Istra docekuje Belupa.

    Unatoc dizanju forme, Osijek je i dalje jedna od najgorih ekipa u 2023. godini. Osvojili su svega pet bodova vise od ocajnog Sibenika i tri vise od Belupa. Ne bih volio da Europu obezbijede vec sutra samo zato jer je netko imao los dan.

    Otkad se igra liga s deset klubova, ovo ce biti jedna od sezona u kojoj su treci i cetvrti bodovno jako losi u usporedbi s ostalim sezonama. Zanimljivo da su 2014/15 Hajduk i Lokomotiva imali 50 i 46 bodova. Lokomotiva je imala solidan europski nastup izbacivsi predstavnika Velsa. Nakon toga su dobili PAOK u Zagrebu, ali su ipak ispali. Hajduk je od prvog pretkola dogurao cak do play offa, ali je tu bolji bio Slovan Liberec.
  • NitkoBitan
    12.3k
    Bozidar Radosevic (golman Gorice) slavi ostanak u ligi uz "Adio jude" na instagram storiju. Jos jedan mali tovarski balavac Luka Kapulica (isto igrac Gorice) to podrzava po komentarima. Zadnje kolo dolaze na Maksimir...

    Btw. taj Radosevic na instagramu ima 800k pratitelja sto ga vjerujem cini najpopularnijim nogometasem u HNLu. Cudo sto moze ucinit par odigranih sezona u "egzoticnim" ligama.
  • BornaPŽ1986
    1k
    dkql6spfyw38p9kv.jpg

    Klasik razmisljanje kako pokupiti simpatije s juga, ne misleci kako ti se takve sitnice mogu odbiti od glavu
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Ja opet moram izraziti čuđenje i upitati se... koliko glup trebaš biti?

    Mislim, profesionalni si nogometaš, igraš za drugi klub u HNL-u, stvarno ne vidiš da bi mogao imati problema zbog takvih postova na društvenim mrežama, ne shvaćaš da tako dovodiš u pitanje i svoj kredibilitet kao nogometaša? Uostalom, koja je poanta, što postigneš s tim upisom, skupiš lajkove, to je nekakva satisfakcija za odraslu osobu? Još bi shvatio da to napravi netko od 14 godina, al netko od 30+ godina... stvarno za upitati se o zdravstvenom stanju mozga. Najbolje od svega, priča o šibenskim judama, a igra u zagrebačkom predgrađu, koje je doslovno u zoni ZET-a... :rofl:

    Hvala Bogu i nebesima što naša navijačka i igračko-navijačka populacija nije tako maloumna... pokušavam zamisliti da npr zelenika objavljuje slične debilizme...recimo da nakon ispadanja magaradi iz europe objavi naslađujući post ili da je napisao dječju foru o fritulama nakon što je dinamo potvrdio titulu u splitu. đavolji odvjetnik i bernard jurišić bi već reagirali i prosipali patetiku.

    Mislim, normalno da to neće napraviti jer ima IQ iznad razine mentalne retardacije, sposoban je položiti vozački ispit i kultura mu nije na razini čimpanzine.
  • The Undertaker
    4.1k
    Istaknuo je kandidaturu. Hajduk će trebati golmana sljedeću sezonu. Kao što kaže Ilija Čvorović: "Ako me se sete, sete."
  • BornaPŽ1986
    1k
    Zar bi im stvarno trebao golman kraj Kalinica, Sentica, Lucica, Buljana? Meni je ovo vise da se skupi lajkova i pokaze kako je bili tic.
  • db-izbjeglica
    12.9k
    Kakav bili tić? Govedo ima 34 godine... :rofl:
  • xavier
    11.1k
    Ja opet moram izraziti čuđenje i upitati se... koliko glup trebaš biti?db-izbjeglica

    Ne bih rekao glup jer ovo neće imati nikakve posljedice. No apsolutno ogroman nedostatak poštovanja prema poslu kojim se bavi i klubu koji ga "hrani".
  • db-izbjeglica
    12.9k
    najbolje od svega, lik je BRANIO U ŠIBENIKU...

    ako su šibančani jude, što je onda on, koji je doslovno branio za jude, a sad živi u zagrebu ili okolici i igra za klub koji dinamu proda špikića za 3 kune, a čabraju u paketu za 2 000 000 eura ...sve kako najveći, najbolji i najpošteniji klub u galaksiji ne bi dobio bonus od prodaje špikića... :chin:
  • deda
    28k
    Ljudi su budale, ajmo dalje. Next
  • marcio amoroso
    32.4k
    Batina je iz raja izašla!
  • Ola
    97
    Budala i krivih drva nikad neće nestati
  • Mlađi referent
    10.7k
    Pa malo rivalstva, šta fali. U cijelom svijetu se igrači zajebavaju na račun rivala, ne vidim zašto ovako popizdit na to.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.