• agramZ
    2.3k
    senzacija i cudotvorac, a u nürnbergu i rapidu ga pamte kao najgoreg trenera kojeg su ikada imali.. :lol:
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Mali od Vele je kvalitetno govedo, spusti ih svaki puta na razinu splitske birtije. Najbolji gol ili Sahiti ili Atanasov, Korda - pa ima i drugih klubova osim Hajduka, Vela retard - a to ne pratim, pa proljev s juniorima..
  • og1986
    2.9k
    Pored vele jr, korda i Miho izgledaju ko Dinamovci.

    Južnjačko stanje uma, nemoš vjerovati koliko ga puta korda mora vraćati jer je ovaj zabrazdio sa tovarskim debilanama.
  • Nino Bule
    11.3k
    Korda i miho su uglavnom korektni, pogotovo korda, volim ih poslusat i imaju sta za reci, miho zna zabrazdit jer je ostrascen nekad i ima prirodno tu samodopadnost pa ga ne vole ni hajdukovci ni dinamovci, ali kad komentira sta se dogodilo na terenu 99% sta prica stoji/ima smisla.

    Vela junior mi se cini ko klasicni tovar u izbjeglistvu, split vidi samo na razglednicama pa onda odrzava svoj identitet ovakvim glupim ispadima
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Miho ima i trenersku licencu, znaci otisao se obrazovat i zna reci dosta toga pametnog. Hajdukovac je, ne skriva to niti treba niti mi to smeta. Ako se i zaigra korektan je uglavnom. Korda od analitike zaraduje kruh i strucan je u tom pogledu, Joza radi u Gorici.
    Zizi u ulozi voditelja ok, ipak je komentator i ne prati toliko duboko sve, al ok.
    Ostale su im vise manje za popunu i vecinom preskacem.
  • Captain America
    13.3k
    Ne pamtim da je Korda ikad jednom rječju bio smrad prema Dinamu, a i Miho je više-manje uvijek korektan. Zizi je Majki Tribine. Tatin sin da mu stari nije visokopozicioniran sektaš, ne bi na hdtv-u mogao naći angažman.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Miho ima i trenersku licencu, znaci otisao se obrazovat i zna reci dosta toga pametnog. Hajdukovac je, ne skriva to niti treba niti mi to smeta. Ako se i zaigra korektan je uglavnom. Korda od analitike zaraduje kruh i strucan je u tom pogledu, Joza radi u Gorici.Efes Pilsen

    Znam ga, dobri smo si pa sam i subjektivan, al kako i sam kažeš, Miha je objektivan (koliko bilo koji navijač bilo kojeg kluba može biti) i uvijek mi je super pročitati njegove tekstove, bilo analitičke bilo neke druge. Znao je napisati super članke o dinamovim igračima, evo jučer o Mišiću konkretno.
  • vjeko1701
    5.9k
    Pa iskreno, stalna postava je više nego ok, samo im je u zadnje vrijeme Vela junior baš teška anomalija.
  • mokoxax468
    370
    Da, Vela kvari inače skroz ok ekipu
  • Nino Bule
    11.3k
    Ivanusec kod stjelje na podcast inkubatoru upravo
  • Maksim Maksimirski
    4.5k
    Nisam znao da je Ivanušec već godinama u vezi sa kćeri od Vugrinca.

    1pebble1.256.238077.jpg
  • Markelo
    2.5k
    Interesantno. Postavio netko od gledatelja pitanje Ivanušecu: "je li se moglo više protiv Villareala". A ovaj odgovorio da je to bila utakmica u kojoj se u biti najmanje moglo jer su ovi bili toliko dobri. Kaže da je bilo nevjerovatno teško doći uopće do lopte i kako su bili najteži protivnik s kojim se susreo. Uz Villareal je izdvojio i Bodo Glimt kao strašno teškog protivnika. Kao da se i sam čudio kako smo uopće prošli taj Bode nakon što nas je onako izdominirao u drugom poluvremenu.

    No, eto, to je bio odgovor na ono pitanje "jesmo li mogli više protiv Villareala da je Krki bio hrabriji"?. Ne, nismo
  • Efes Pilsen
    6.8k
    To je jasno jer kad smo gore krenuli hrabrije uvaljali su nam 2 komada. Trebalo je srece malo da ono govno sa zvizdaljkom sudi Pareju sto je sudio KTCu i ta prokleta peta Atiemwena.. kljuc je bila prva tekma, tu su isciganili svoje i to je to. Koliko su dobri pokazuje trofej te sezone..
  • Eduardo
    17.3k
    Odličan je bio Ivanušec. Iskren, jako realan i jako samokritičan. Zanimljivo da je ovu sezonu na ljestvici od 1 do 5 ocijenio trojkom jer smatra da smo podbacili u kupu i da smo trebali napraviti više u Europi. Također, ne libi se priznati da je prvi dio sezone bio jako loš zbog čega je zasluženo propustio SP. Zbog toga se obratio psihologu i kaže kako nema šanse da si više dopusti da se nađe opet u takvoj situaciji.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.