• Droljo
    20.9k
    Kačavenda mi se čini dobar. Naravno ne za puste milijune ali kad se sjetim kakve polu igrače smo plaćali 2-3 mil pada mi se u nesvjest. Mali ima ono nešto za moderni nogomet, fizikalije a i lopta ga sluša. Mi moramo gledati i o budućoj prodaji jebiga. Ok, treba nam i iskustva ali te igrače bi tražio sa istekom ugovora jer oni ionako traže velike plaće. Davati odštete samo za potencijale.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    oni to ni ne skrivaju, pa imali su tu europu u najidealnijem mogucem obliku gdje im se nudila ne jedna nego dvije sanse kroz kvalifikacije za Ligu prvaka. Odmah su uzeli sta se uzet dalo od Dinama, Ferencvarosa i Atletica i zapoceli novi ciklus.
  • Jurki
    19.5k
    sve štima kaj si napisal ali nama je pod mus pojacati kadar za Europu a ne ga popuniti.
    Prvo bi se pojacal tam di sam kratak, a onda isel po te za buducnost.
    Nazalost smo tu di smo da se prodavati mora.. i tak je kak je.
    Da su neke druge okolnosti u klubu onda bi bil zabrinut, ali ovaj put sam siguran da bumo dobro zgledali na jesen.
  • Jurki
    19.5k
    da su malo, al samo malo pricekali sa rasprodajom mogli su ubrat jos vise. A dobro njihova stvar.
  • Efes Pilsen
    12.7k
    zato i prodaju kako stigne, nije njima rezultat prioritet, prioritet je ostat u ligi, razvijat igrace za prodaju i to je to. Igraju otvoreno, dopadljivo s puno mladih i onda se dogodi rupa kao ona jedna sezona, a bit ce ih jos..
  • marcio amoroso
    45.8k
    Igranje u Europi je pogotovo kod nas jako precijenjeno. Šta jedna Lokomotiva ima od jednog ili dva pretkola miki maus lige? Maksimalno 500 tisuća eura. U grupnu fazu se kvalificirati ne mogu, a zadržavati igrače zbog maksimalno dva pretkola nema smisla. Oni funkcioniraju tako da proizvode igrače i prodaju ih i to je to.
  • Droljo
    20.9k
    Pa jel nebi bili u grupnoj fazi samo s jednim pretkolom tad?
  • Infinity
    19.5k
    Lokomotivi je za grupe tad bilo potrebno proci Rapida. Ispadanjem u trecem pretkolu LP bi isli direktno u EL. Nisu ni pokusali. Klub bez trunke ambicije.
  • Patak
    3.5k
    To što rade dobro rade. Nemaju navijača pa im i ne trebaju klupski uspjesi. Ulažu u podmladak i tu su među jačima u državi, a imaju i dobru skautsku ekipu za Kosovo i Albaniju pa su od tamo doveli dosta dobrih igrača i na njima zaradili. I imaju dobar marketing. I ne troše gradske novce. Samodorživ klub, za svaku pohvalu.
  • Droljo
    20.9k
    Samoodrživ kurac a ne klub! Da nismo kupovali od njih po 3 puta jedne te iste igrače i slali im na posudbe sve kaj hoda ne bi postojali.
  • Ludovic IX
    9.8k
    naravno da trebamo pojačanja.. za krilne pozicije, možda stopera.. ostalo ovisi o odlascima. uzmemo pojačanja u napadu da sjedi na klupi i gleda petkovića, ili u vezi da uzme mjesto ljubi ili mišiću..
  • Efes Pilsen
    12.7k
    a ne bi se ni nasi igraci razvili..
  • Ludovic IX
    9.8k
    ali sko su frigan, vipotnik, kaća, stojković the next big thing, i imamo mogućnsot da ih uzemo za normalne pare, uzimaj
  • Krizy
    61.1k
    Volio bih da Šibenik dobije
    2lq585ueq5xtkcug.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url