• DrawTube
  3.1k


  Kavez na Rujevici je VIP loža za ovo. Pa ovo je kokošinjac, samo sijeno fali
 • SAS1987
  13.6k
  Old Trafford 1992.

  g09r7qett71za6p2.jpg
 • xavier
  11.1k


  Najbolje od svega je što u našem slučaju čak ni ne trebaš rušenje postojeće tribine kao prvi korak iz razloga što novi stadion stane unutar tribina starog :rofl:
 • agramZ
  2.3k
  hibernian fc, easter road, 1991.
  dusa i karakter..
  Fr2-Dj-Mo-Wc-AE4-BQO.jpg
  Fr2-Dlho-WIAkl-G-1.jpg
  Fr2-Dnm-CWIAI-NP8.jpg
 • agramZ
  2.3k
  hampden park u 1946. godini spreman za reprezentaciju. iz sigurnosnih razloga je kapacitet nazalost smanjen na samo 138.000. istok stajanje skromnih 62k gledatelja, uz zapad stajanje 100k.. :gasp:
  Fskt-Ne-YX0-Acp-Y-d.jpg
 • agramZ
  2.3k
  millwall, the den, 1981.
  Fj4-Jgb-Xk-Acqbix.jpg
  Fj4-Jjo-Xo-AAMF-7.jpg
  Fj4-Jq-CCXw-AAKmk1.jpg
  Fj4-LImc-XEAc8-A0-E.jpg
 • Infinity
  15.3k
  Slavonski Brod

  fe7kbmls52b8j9x4.jpg

  S obzirom da su u gradskom proracunu vec predvidjeli 4.2 milijuna eura za posljednju trecinu zapada, te za novi travnjak, nastavak radova se ocekuje u tekucoj godini.

  Bit ce ovo jako brzo lijep objekat. Steta sto nice u sredini koja skoro nece imati prvoligasa.
 • Guinness
  2k
  skoro nece imati prvoligasaInfinity

  Neće ni drugoligaša u trećem rangu imati uskoro...
 • Eduardo
  17.7k
  3.liga :smile:
 • Infinity
  15.3k
  3.ligaEduardo

  Fun fact

  Dubocica je 'korona sezonu' zavrsila na 12. mjestu od 16 klubova u trecem rangu. Kompletirano je 17 kola. Sezonu kasnije su igrali rang vise, jer je FSS na neki nacin raspisao natjecaj kojim su drugi rang prosirili za dva kluba, tj. za sest s obzirom da su u visi rang usla cetiri kluba, a iz istog nitko nije ispao.

  Htjeli su da se netko iz nizih rangova prikljuci visim rangovima i da na taj nacin populariziraju nogomet u siroj Srbiji.

  Naravno, kako su svi sretni uletjeli gore tako su dogodine letjeli dolje. Iz prvog ranga je ispalo sest klubova, iz drugog osam, a medju njima i vlasnik ovog super stadiona. Trenutno su prvi u svojoj grupi treceg ranga i ne sumnjam da ce se vise sile pobrinuti da se na ovom stadionu dogodine ne igra treci rang.

  Meni je zanimljivo kako su oni prije 12-13 godina otvoreno pricali o tom da se Radnicki Nis gura iz treceg u prvi rang, da se Napredak Krusevac gura iz drugog u prvi, Borac Cacak isto... Sloboda Uzice je iz treceg usla direktno u prvi. Sve uz blagoslov FSS, drzave i uz ogromnu podrsku sire nogometne publike, 'jer su to veliki klubovi s publikom i trebaju igrati najvisi rang'. Ne trebam ni spominjati da se u stadione sve i jednog nabrojanog ulupali milijuni eura u renoviranje.

  Bio je to neuspjesan pokusaj elitiziranja najviseg ranga. Praceni klubovi, usminkani stadioni, ali los nogomet i dugovi na sve strane. Prevelik broj klubova u najvise rangu i skroz promasena politika je dovela do tog da pare odu u vjetar. Sve zbog zelje da se nesto postigne preko noci.
 • Dino
  2.2k
  Gdje je fotka onog stadiona kod kojeg platno prekriva nepopunjena sjedala i tvori novi “krov”?
 • deda
  28.4k
  Ajde da razbijemo i taj mit o stadionu u Gorici. Infinity je to više puta tvrdio. Glavna tribina ima 2314 sjedalica plus lože i vip mjesta. Znači top topova 2600 sjedala. Istočna tribina ima oko 2000 sjedalica. Dakle govorimo o ukupno 4500-4600 sjedalica.
 • puxigadjurdja
  1.4k
  ejfq4n83iwplji09.jpg
  qbam5ia7x9i9okxl.jpg
  Stadion Fc Servette
  30ak tisuća mjesta
 • DrawTube
  3.1k
  Još malo slika stadiona

  h23918hn33f59f5r.jpeg
  si8psfkfyf8q2m1c.jpg
  xixey6oc3nqqw9tm.jpg

  Odličan stadion, taman za Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.