• DrawTube
    2.8k


    Kavez na Rujevici je VIP loža za ovo. Pa ovo je kokošinjac, samo sijeno fali
  • SAS1987
    13.3k
    Old Trafford 1992.

    g09r7qett71za6p2.jpg
  • xavier
    11.1k


    Najbolje od svega je što u našem slučaju čak ni ne trebaš rušenje postojeće tribine kao prvi korak iz razloga što novi stadion stane unutar tribina starog :rofl:
  • agramZ
    2.3k
    hibernian fc, easter road, 1991.
    dusa i karakter..
    Fr2-Dj-Mo-Wc-AE4-BQO.jpg
    Fr2-Dlho-WIAkl-G-1.jpg
    Fr2-Dnm-CWIAI-NP8.jpg
  • agramZ
    2.3k
    hampden park u 1946. godini spreman za reprezentaciju. iz sigurnosnih razloga je kapacitet nazalost smanjen na samo 138.000. istok stajanje skromnih 62k gledatelja, uz zapad stajanje 100k.. :gasp:
    Fskt-Ne-YX0-Acp-Y-d.jpg
  • agramZ
    2.3k
    millwall, the den, 1981.
    Fj4-Jgb-Xk-Acqbix.jpg
    Fj4-Jjo-Xo-AAMF-7.jpg
    Fj4-Jq-CCXw-AAKmk1.jpg
    Fj4-LImc-XEAc8-A0-E.jpg
  • Infinity
    15.2k
    Slavonski Brod

    fe7kbmls52b8j9x4.jpg

    S obzirom da su u gradskom proracunu vec predvidjeli 4.2 milijuna eura za posljednju trecinu zapada, te za novi travnjak, nastavak radova se ocekuje u tekucoj godini.

    Bit ce ovo jako brzo lijep objekat. Steta sto nice u sredini koja skoro nece imati prvoligasa.
  • Guinness
    1.9k
    skoro nece imati prvoligasaInfinity

    Neće ni drugoligaša u trećem rangu imati uskoro...
  • Eduardo
    17.2k
    3.liga :smile:
  • Infinity
    15.2k
    3.ligaEduardo

    Fun fact

    Dubocica je 'korona sezonu' zavrsila na 12. mjestu od 16 klubova u trecem rangu. Kompletirano je 17 kola. Sezonu kasnije su igrali rang vise, jer je FSS na neki nacin raspisao natjecaj kojim su drugi rang prosirili za dva kluba, tj. za sest s obzirom da su u visi rang usla cetiri kluba, a iz istog nitko nije ispao.

    Htjeli su da se netko iz nizih rangova prikljuci visim rangovima i da na taj nacin populariziraju nogomet u siroj Srbiji.

    Naravno, kako su svi sretni uletjeli gore tako su dogodine letjeli dolje. Iz prvog ranga je ispalo sest klubova, iz drugog osam, a medju njima i vlasnik ovog super stadiona. Trenutno su prvi u svojoj grupi treceg ranga i ne sumnjam da ce se vise sile pobrinuti da se na ovom stadionu dogodine ne igra treci rang.

    Meni je zanimljivo kako su oni prije 12-13 godina otvoreno pricali o tom da se Radnicki Nis gura iz treceg u prvi rang, da se Napredak Krusevac gura iz drugog u prvi, Borac Cacak isto... Sloboda Uzice je iz treceg usla direktno u prvi. Sve uz blagoslov FSS, drzave i uz ogromnu podrsku sire nogometne publike, 'jer su to veliki klubovi s publikom i trebaju igrati najvisi rang'. Ne trebam ni spominjati da se u stadione sve i jednog nabrojanog ulupali milijuni eura u renoviranje.

    Bio je to neuspjesan pokusaj elitiziranja najviseg ranga. Praceni klubovi, usminkani stadioni, ali los nogomet i dugovi na sve strane. Prevelik broj klubova u najvise rangu i skroz promasena politika je dovela do tog da pare odu u vjetar. Sve zbog zelje da se nesto postigne preko noci.
  • Dino
    2.2k
    Gdje je fotka onog stadiona kod kojeg platno prekriva nepopunjena sjedala i tvori novi “krov”?
  • deda
    27.5k
    Ajde da razbijemo i taj mit o stadionu u Gorici. Infinity je to više puta tvrdio. Glavna tribina ima 2314 sjedalica plus lože i vip mjesta. Znači top topova 2600 sjedala. Istočna tribina ima oko 2000 sjedalica. Dakle govorimo o ukupno 4500-4600 sjedalica.
  • puxigadjurdja
    1.4k
    ejfq4n83iwplji09.jpg
    qbam5ia7x9i9okxl.jpg
    Stadion Fc Servette
    30ak tisuća mjesta
  • DrawTube
    2.8k
    Još malo slika stadiona

    h23918hn33f59f5r.jpeg
    si8psfkfyf8q2m1c.jpg
    xixey6oc3nqqw9tm.jpg

    Odličan stadion, taman za Dinamo
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.