• Droljo
    23.4k
    Isusbog mali fulao 1 na 1! Pa šta? Prošlo kolo pikford obranio junajtedu 6 1 na 1 situacija u prvom poluvremenu
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Joj dajte, messiju se mogu naći ovakvi promašaji...
  • Olmic
    5.5k
    Tovari ce unistit Vuskovica, decko nije spreman za HNL
  • Infinity
    20.7k
    Ovime bi svaka zelja za Friganom trebala nestati. Imao je toliko prostora i toliko vremena, a nabio je loptu ravno u golmana. Ni trunka ideje. Nije to nikakav napadac.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Iskreno se nadam da Šimić ne određuje hoće li kupit igrača ili ne nakon jednog promašenog zicera koji je budi rečeno došao nakon njegovog pressinga.
  • luka modic
    909
    Jankovicu vidi samo gol i kako opucat nebitno kakva je situacija,na ostalo uopce ne obraca paznju
  • Navijač Dinama
    11.1k
    Ovo da je naš Drmić to bi gol bio.
  • Jaro
    11.4k
    Ovime bi svaka zelja za Friganom trebala nestati. Imao je toliko prostora i toliko vremena, a nabio je loptu ravno u golmana. Ni trunka ideje. Nije to nikakav napadac.Infinity

Ako nasi u klubu odlucuju o dovodjenju/nedovodjenju igraca na temelju jedne sanse ko ovdje an forumu onda nam se crno pise...
  • Nolifer
    13.6k
    Ma to je zbog vjetra bio promasaj ajde... :razz:
  • dZg1986
    570
    Nije ni cudno sto tovari zele Vuskovica sto prije prodati uz medijsku ofenzivu, sto vise igra, vidi se kakav je panj.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Ovo da je naš Drmić to bi gol bio.Navijač Dinama

Kao npr protiv salzburga...
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Meni Frigan igra odlicnu utakmicu ,strašna energija,pressing,dijagonale,fokus brutalan.

Suditi po jednoj situaciji je prestrogo.
  • miro
    8.2k
    Ma nije Vuškovič toliko loš samo je zelen i vjerojatno prespor za top klubove, a Frigan isto ima žganaca za pojest. Ova šansa je pokazala da nema onaj golgeterski gen. Ali svejedno može on bit dobar, moderan napadač, samo da se malo spusti s oblaka, danas je zajebo 3 vrlo dobre šanse jer je htio bit zvijezda
  • The Undertaker
    9.3k
    Meni je najbolji ovaj Crnogorac Vukčević. Pravi radni bek solidnog centaršuta. Ne znam koliko je koštao ali je vjerovatno najbolji omjer cijene i kvalitete što Rijeka može dobiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet