• Patak
    2.2k
    Sutra smo na +9 i mirno provodimo prvenstvo kraju + kup + FD!
  • Keyser Soze
    8k
    I igrači se moraju malo probuditi, nije sve na Čačiću. Sigurno nije samo njegova krivica da oni ne mogu stvorit normalnu šansu protiv Gorice, Istre ili Šibenika, ima tu i bolikurčine.
  • Oluja
    3.6k
    Ovdje je većina hvalila taj potez, a meni je to bilo baš klošarski.xyz

    Ajd nam molim te objasni sto je to u Ljubinom priznanju bilo klosarski? Za mene bi klosarski bilo da je opravdavao penal i inzistirao kod sudca da ga dosudi. Razuvjeri me.
  • Mlađi referent
    10.4k
    Teska sizofrenijaNino Bule

    Da ću doživit da će se dinamovci žalit jer nismo pokrali Osijek :rofl: :rofl:

    Generalno je osjećaj kao da smo na -6, a ne +6
  • Captain America
    13.3k
    Samo čekam da sektaški dnovinari krenu s preporođenim hajd.u.k.om pod palicom malog Guardiole pa da se još dodatno pojača depresija.
  • San Lorenzo
    11k

    Igrači daju sve od sebe, nikome od njih se nemože ništa zamjerit...Menalo nije kriv što nezna, Ljubo nije kriv što osam mjeseci ispunjava trenerove sulude ideje...ako od Škupija do Istre primamo jeftine golove, onda to nemože biti samo spoj nesretnih okolnosti.

    Dobra stvar je što nakon ovoga slijedi rep. pauza gdje ako se sutra kiksa ima se dovoljno vremena za pronaći normalnog trenera koji će mirno privesti sezonu kraju.
  • maddaddam
    2.9k
    Kakav god ishod bio, Cancelotija poslati na rezaliste nogometnih trenera.
  • Mlađi referent
    10.4k
    Po pressici bih rekao da je i Čačić svjestan da je on prošlost i da je samo pitanje vremena kad će taj otkaz popit
    Mislim da nema svemira u kojem će nas on povest u iduću sezonu.

    Ali prednost od +9 zadnjih 11 kola i uz bolji međusobni omjer bi naši igrači trebali moć očuvat sve i da im je na klupi Mario Cvitanović. Po Globanovoj analitici smo na 96%. Koliki god da je Ante saboter, igračima koji vrijede 90+ mil. nijedno opravdanje nije valjano u tom scenariju.
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Smeta me kod Ljubičičevog poteza sto je bio trenutak interesa kluba gdje zaključavaš prvenstvo i odeš gubiti po Sibeniku i Istri sa Rukavinom i Gurlicom na plus 14,nije to bilo neko smjesno simuliranje na rubu 16 m vec čista gol šansa gdje obrambeni uklizava s ledja i gdje VAR nema šanse procjeniti koliko je bilo intenziteta bez priznanja Ljubicica,a i sama komunikacija suca i VAR sobe dalo se iščitati slijezanjem ramena glavnog suca da im nista nije jasno,ne znam otkud vam tvrdnje da bi VAR ponistio penal,zasto bi komunikacija onda toliko dugo trajala?

    Svaka cast Ljubicicu al pitao bih ga dali bi to ucinio isto sutra kod 0-1 npr.?

    Ja razumijem vasu korektnost i fair play al prvenstvo bi bilo rjeseno prije SP da se takvih penala barem 5-6 nije sviralo nekom drugom.
  • Keyser Soze
    8k
    Naš marketing za Ademija nije dobar, al Osijekov za Škorića je još gori.
  • dZg1986
    384
    Jao si ga nama ako se uspoređujemo sa Osijekom umjesto sa nekim drugim klubovima u jačim ligama
  • LovroZG
    1.3k
    Da Ljubičić nije prizno da nije bilo penala, cvetalo bi cveće u naše preduzeće, a Čačiću se klupa ne bi tresla. Treba on za kaznu na tečaj padanja.
  • Captain America
    13.3k
    Ja razumijem vasu korektnost i fair play al prvenstvo bi bilo rjeseno prije SP da se takvih penala barem 5-6 nije sviralo nekom drugom.Svi na Sjever

    Nismo isti!

    To dolje nek slavi takve pobjede, mi smo gospodski klub kojem ne trebaju takvi poguranci protiv 2. najgore momčadi proljetnog djela prvenstva.
  • San Lorenzo
    11k
    Da je taj penal ostao na snazi, a nije bio, Stipe Srdela, pravednička bojna i gol.hr bi osvojeni naslov prezentirali isključivo kroz prizmu tog poklonjenog penala i dva boda više nego što smo zapravo uzeli...hoćemo se stvarno blamirati i plakati zbog dva boda koja na prevaru nismo ukrali slabašnom Osijeku?
    Ne trebaju nam takve pobjede, Ljubičić je primjer svima.
  • vjeko1701
    5.9k
    Potez Ljubičića je potez kakvog želim vidjeti kod svakog igrača koji na sebi nosi Dinamov grb taman da nas košta ispadanja iz lige. Jebo vas već oni dole, njihovi penali i kaj bi oni pričali. Mi smo Dinamo, mi gledamo sebe i držimo se svojih ideala jer je to naša čast i obaveza.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.