• Eduardo
    16.8k
    Tema za rasprave o članarini u klubu & godišnjim ulaznicama. Uvijek se ta pitanja povlače po raznim temama pa se sve zagubi u bespuću foruma.

    Za početak ide copy/paste INFO sa Dinamo weba, a u nastavku se slobodno raspišete o svemu vezanom za članstvo i godišnje. Slobodno pišite i prijedloge, možda netko pročita i usvoji pokoji koristan savjet.

    Reveal
    Prava koja ostvaruju članovi kluba u 2019. godini
    • članska iskaznica
    • prigodni poklon GNK Dinamo
    • rođendanska čestitke
    • besplatan ulaz na 4 utakmice Hrvatski Telekom Prve lige i Hrvatskog kupa po vlastitom izboru i to unutar 365 dana od učlanjenja, bez obzira na sezonu - pogodnost vrijedi za tribine Istok i Sjever*
    • popust od 20% za kupovinu godišnje ulaznice*
    • u slučaju plasmana u grupnu fazu UEFA natjecanja i prodaje paketa ulaznica -popust od 20% na kupovinu paketa ulaznica (ukoliko GNK Dinamo donese odluku o prodaji paketa ulaznica)
    • u slučaju plasmana u grupnu fazu i knock-out fazu UEFA natjecanja- popust od 20% na kupovinu pojedinačne ulaznice (ukoliko GNK Dinamo donese odluku da nema prodaje paketa, već samo pojedinačne ulaznice za svaku utakmicu)

    *pogodnosti se ne mogu kombinirati, a pojašnjenje se nalazi u nastavku:

    VAŽNA NAPOMENA!

    Članovi kluba koji su ujedno vlasnici godišnje ulaznice za GNK Dinamo te su iskoristili članski popust od 20% na kupovinu godišnje ulaznice, ne mogu dodatno iskoristiti navedenu člansku pogodnost od 4 besplatne utakmice.


    VAŽNO!

    GNK Dinamo ovim putem obavještava svePOSTOJEĆE ČLANOVE kluba da suiz razloga usklađenja poslovanja GNK Dinamo s odredbama Zakona o udrugama i internim aktima Kluba OBVEZNI klubu dostaviti OIB, što je prije moguće.

    KLIKNI ZA VIŠE INFORMACIJA

    Način učlanjenja i produženja članstva
    • u Fan Shopu GNK Dinamo (zapadna tribina stadiona Maksimir)
    • slanjem popunjene pristupnice i potvrde o uplati putem pošte (Maksimirska 128, 10 000 Zagreb)
    • internetom: slanjem popunjene pristupnice i potvrde o uplati na e-mail adresu
    • preko povjerenika

    Za učlanjenje je potrebno:
    • pravilno popunjena i potpisana pristupnica
    • klikni za preuzimanje pristupnice: Link
    • Privolu za obradu osobnih podataka koju je potrebno preuzeti, ispuniti i potpisati samo ako član želi ostaviti neki od dodatnih podataka koji nisu zakonom propisani (broj telefona, e-mail i slika) i u slučaju kada se Pristupnica podnosi za maloljetnu osobu. Privolu preuzmite na: Link
    • potvrda o uplati članarine (opća uplatnica)
    • obavezan OIB

    Što znači pravilno popunjena pristupnica?

    Obavezno ispuniti polja:
    Ime i prezime, OIB, datum rođenja, adresa, broj pošte i mjesto, država, potpis podnositelja zahtjeva (*za maloljetne osobe zahtjev potpisuje roditelj, zakonski zastupnik ili skrbnik).

    Pristupnica mora biti dostavljena u cijelosti da bi bio važeća.

    Iznos članarine za navijače iz Hrvatske:
    • za osobe do 18 godina starosti - 40,00 kn
    • za osobe od navršenih 18 godina do nepunih 60 godina starosti - 60,00 kn
    • za osobe od navršenih 60 godina starosti - 40,00 kn

    Iznos članarine za navijače iz inozemstva (uplate posredstvom povjerenika)
    • za osobe do 18 godina starosti - 6,00 €
    • za osobe od navršenih 18 godina do nepunih 60 godina starosti - 10,00 €
    • za osobe od navršenih 60 godina starosti - 6,00 €

    Iznos članarine za navijače iz inozemstva (uplate posredstvom banke):
    • za osobe do 18 godina starosti - 14,00 €
    • za osobe od navršenih 18 godina do nepunih 60 godina starosti - 18,00 €
    • za osobe od navršenih 60 godina starosti - 14,00 €
    • potrebni podaci za uplatu
    • nakon izvršene uplate, klubu je potrebno dostaviti: potvrdu o uplati, popunjenu pristupnicu i po potrebi privolu

    Preuzimanje članske iskaznice i suvenira
    1. osobno u Fan Shopu GNK Dinamo (radnim danom 9-20h, subotom 9-14h)

    2. putem povjerenika (samo za članove koji su se učlanili preko povjerenika)

    3. običnom poštom - besplatno (klub ne odgovara za nedostavljene iskaznice i zlouporabu istih)

    4. preporučenom poštom (HP): cijena za RH 11,50kn, cijena za Europu 3,5€, cijena za USA i Kanadu 3,75€, cijena za ostatak svijeta 4€ - u slučaju odabira ove opcije, potrebno je iznosu godišnje članarine pribrojiti cijenu dostave te uplatiti sve zajedno na isti navedeni račun

    Dodatne informacije o članstvu i članskim pravima:
    • GNK Dinamo Zagreb
    • Odjel za članstvo, Maksimirska 128, 10 000 Zagreb
    • tel: +385 (0)1 2386-156 / +385 (0)1 2386-111
    • e-mail:


    GODIŠNJE ULAZNICE ZA SEZONU 19/20
    1. Jeste li član kluba? (79 votes)
        Da, prvi put
        22%
        Da, svake godine obnavljam članarinu
        48%
        Bio sam, ali već neko vrijeme nisam obnovio članstvo
        11%
        Trenutno nisam, ali ću se uskoro učlaniti
        18%
        Nisam niti ću biti
          1%
    2. Posjedujete li godišnju ulaznicu? (79 votes)
        Da, sjever
        44%
        Da, istok
        11%
        Da, zapad
          6%
        Ne, imam svoje razloge
        38%
  • Papastrumf
    9.1k
    Nakon ponovnog ustolicenja braceka i opce rezigniranosti, a potom i dosta velikog povecanja cijene godisnjih ulaznica, velika vecina nas smo mislili da ce biti prodano dosta manje godisnjih za razliku od prosle godine.
    Medjutim, na iznenadjenje vecine, godisnje su skoro na razini prosle godine, a eventualnim prolaskom u 4. pretkolo ta bi brojka vjerojatno isla na nekih 7.-8.000.
    Uz normalne ljude na celu kluba, a i donekle noramalan stadion, imamo potencijal za preko 10.000 pretplatnika, sto je za nase prilike odlicna brojka.
  • Bosna86
    11.1k
    Jedan primjer iz prakse... Utusio sam trojicu prijatelja o hrv moru, dinamu, borbi clanova za posten klub bla bla .. Momci su posjetili hrv, obisli pola drzave i zadnji dan godisnjeg su dosli u zg.. nekako su nasli maksimir, zeljeli se uclaniti ali im je odbijen zahtjev uz obrazlozenje da nemaju OIB.. na opasku da nisu hrv drzavljani samo su im zaposlenice rekle da im je zao
  • 000
    941
    Da, taj dio nije do Dinama, nego do zakona o udrugama.
  • SAS1987
    13k
    U tom slucaju je klub cak i vrlo korektan jer su barem meni ponudili svu potrebnu pravnu pomoč za pridobivanje OIB.
  • BluePhone67
    3k
    *Clanstvo je prejeftino, za 40 - 60 kn mozes imati pogodnosti da u startu vratis ulozeno i jos zaradis na razno raznim popustima tipa godisnja ulaznica, fan shop, 30 % za rodjendan itd..

    *Clanovi kluba ne mogu biti svi navijaci Dinama vec samo Hrvatski drzavljani, iako se navodno klub po novome nudi da tu uskace sa razno raznim shemama, imamo priliku vidjeti zivi primjer da udruga MNK Futsal Dinamo uredno moze uclaniti strane drzavljane. Znaci da je do njih.


    *Clanstvo bi trebalo prosiriti na vise skupina.

    Npr.
    Basic iskljucivo uclanjenje sa poklon zastavicom i cestitkom za rodjendan bez ikakvih drugih popusta i pogodnosti, bez OIB-a i bez imena i prezimena, ukoliko zele cestitku onda moraju ostaviti svoje podatke.

    Blue/gold ne bitno kako se zove, koje bi bilo znatno skuplje cca 250 kn ali bi dobio i razno razne pogodnosti kod kluba, fan shopa i sponzora kluba. Ukoliko dodje do izbora 1C1G naravno i pravo glasovanje, za razliku od basic clanstva.

    *Clanovi kluba nemaju nikakva prava na svoje misljenje sto je nezamislivo ..

    *Povjerenici kluba ne rade posao koji trebaju, a to je da sluze za dobrobit klub i svoje clanove pa tako imamo povjerenike koji sjede u skupstini i podrzavaju iskljucivo sto im klub servira pa makar se radilo i o pljacki kluba.

    *Povjerenici nisu u sluzbi svojih clanova da prenasaju sto njihovi clanovi misle o vodjenju pojedinih situacija, vec im clanovi sluze za vlastiti probitak u klubu i za benefecije poput odlaska u Trnavu na utakmicu zabranjenu za navijace. Da nejdem dalje, ovo je samo friski primjer.

    *Povjerenici mogu biti samo podobni upravi, jer imamo zivi primjer sa povjerenikom DTSMa koji su se uclanili kod njega su cekali clansku iskaznicu od 3-6 mjeseci da je uopce dobiju, a neki nisu niti nikada dobili kao sto nisu dobili niti odgovore zasto.

    *Povjerenici koji skupe najvise clanova mogu po statutu uci u skupstinu, cak njih 8 imaju tu mogucnost. Jos se niti jedan nije nasao da je rekao krivu rijec ili prenio sto njihovi clanovi misle, a takodjer nije na odmet reci da sutra i skupis vise clanova nego svi povjerenici zajedno vjerojatnost da udjes u skupstinu je minimalna jer onda ide glasanje, a tu prolaz imaju samo podobni.


    *Godisnje ulaznice su najvise poskupjele za sjeverenu tribinu i to duplo sa 250 kn na 500 kn, za razliku od istoka koji je bio 400 kn a sada je 650 i naravno najvise su profitirali zapad sa 550 kn na 800 kn. Iako je podignuta cijena svima za 250 kn, ne moze se racunati tako vec po znacaju tribine i sto ona donosi. Jer na sjeveru ne mozes ni kobasicu ni sok popit, za razliku od zapada a svrstan je u cjenovni rang kao i sjever.

    *Godisnje ulaznice tko god ih je kupio pa i ja u ovom slucaju je u startu u pusingu dok god oni djele besplatne karte uz SN i raznim skolama. I to je cisto pljuvanje u lice svojim godisnjacima.

    *Godisnja ulaznica je zabranjeno prenosiva na drugu osobu, ovo pravilo se koristi samo za sjevernu tribinu, na zapadu ne moras predociti nikakve dokumente za razliku od sjevera.

    *Godisnje ulaznice nisu dozvoljene da svi imaju ista prava da izaberu svoju stolicu ovisno o tribini recimo za sjever i ono sto je jos jadnije da su ljudima dali na zapadu uz zid da kupe, a svojim dupeliscima da uzmu koje hoce sektore nakon drugog kruga.

    *Godisnjaci sa sjevera nemaju svoj ulaz posebno za razliku od zapada i istoka sto nas svrstava u gradjane drugog reda
  • xavier
    11k


    Svaka čast na ovim idejama, ali ja mislim da stvari treba pojednostaviti, a ne dodatno komplicirati.

    Prosječan navijač Dinama ionako više ne zna gdje se i kad treba učlaniti. GNK, FD, DTSM, BBB pa dvije vrste godišnjih ulaznica. Uvedi sad još više vrsta članstva i imam dojam da nitko više neće ništa kužiti :blush:
  • BluePhone67
    3k
    Prosječan navijač Dinama ionako više ne zna gdje se i kad treba učlaniti. GNK, FD, DTSM, BBB pa dvije vrste godišnjih ulaznica. Uvedi sad još više vrsta članstva i imam dojam da nitko više neće ništa kužiti :blush:xavier

    Slazem se, da ima previse clanstva ako si clan svega navedeno, al moramo biti realni da navijac Dinama ne mora biti nuzno clan igdje drugo osim GNKa i to mu je na odabiru ako zeli biti ili ne. A za dvije vrste godisnje nisam spominjao, a kad me vec pitas da se referiram i na to, ukinuo bi ovo sa blue i gold pizdarije.
  • deda
    26.3k
    Ovo sa članstvom u inozemstvu nema veze s mozgom. Kako mogu hiljade tovara biti članovi d.d
  • LovroZG
    1.3k
    a takodjer nije na odmet reci da sutra i skupis vise clanova nego svi povjerenici zajedno vjerojatnost da udjes u skupstinu je minimalna jer onda ide glasanje, a tu prolaz imaju samo podobni.BluePhone67
    Ne glasa se za povjerenike koji skupe najviše članova, oni automatski ulaze u sastav nove skupštine.

    Godisnjaci sa sjevera nemaju svoj ulaz posebno za razliku od zapada i istoka sto nas svrstava u gradjane drugog redaBluePhone67

    Ne znam za istok, al na zapadu je to sam formalno tak. U realnosti u klubu nisu u stanju razdvojit očitavanje ulaznica pa svi idu di im paše.
  • BluePhone67
    3k
    Ne glasa se za povjerenike koji skupe najviše članova, oni automatski ulaze u sastav nove skupštine.LovroZG

    Ma imaju caku opet da te zajebu. Zna Kwedi sigurno to bolje iscitat, nego ja

    z8pqrafxe6516gho.png
    mz5rbcmznock0vol.png
    qq7pxx8lj4bn422u.png
  • BluePhone67
    3k
    Iznos članarine za navijače iz inozemstva (uplate posredstvom povjerenika)
    za osobe do 18 godina starosti - 6,00 €
    za osobe od navršenih 18 godina do nepunih 60 godina starosti - 10,00 €
    za osobe od navršenih 60 godina starosti - 6,00 €

    Iznos članarine za navijače iz inozemstva (uplate posredstvom banke):
    za osobe do 18 godina starosti - 14,00 €
    za osobe od navršenih 18 godina do nepunih 60 godina starosti - 18,00 €
    za osobe od navršenih 60 godina starosti - 14,00 €
    potrebni podaci za uplatu
    nakon izvršene uplate, klubu je potrebno dostaviti: potvrdu o uplati, popunjenu pristupnicu i po potrebi privolu


    Zasto je ovolika razlika za ljude u inozemstvu, ako uplacujes putem povjerenika ili putem banke ? Provizija ? Razlika u 8 - 10 €
  • LovroZG
    1.3k
    Međunarodni bankovni transfer košta, a ak plaćaš nešto tak, onda si ti dužan podmirit troškove prijenosa.
  • Ludovic IX
    5k
    Jel itko može doć do službenog broja članova i broja godišnjih
  • Goran
    80
    Teško klub daje ikakve službene podatke, osim podobnima, ali vrijedi im poslat upit, možda odgovore...
    Pišem ovo jer znaju bit jako nepristojni u tome, recimo jedan dečko iz Berlina, piše neki doktorat o nogometu, slučajno je došao do mene, kaže mi poslao sam upit Dinamu o nekom službenom podatku prije godinu dana, a još mi nisu odgovorili, rekoh mu da to nije ništa čudno...
  • xavier
    11k
    Istina, klub u pravilu ignorira većinu upita. Što se tiče broja članova, do prošle godine ga ni sami nisu znali jer je evidencija koju su vodili bila blago rečeno katastrofalna. Zbog inzistiranja DTSM-a na nekim pitanjima, uveli su u međuvremenu OIB i (nadam se) uredili bazu članova pa pretpostavljam da sad znaju koliko ih imaju. No iz nekog razloga u dalje ne izlaze s tim brojem u javnost.

    Što se tiče broja godišnjih ulaznica, prošle godine je objavljen broj pa isto očekujem i ove nakon što završi prodaja istih.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.