• og1986
    2.9k


    Pa ljudi mogu pisati po informacijama koje imaju.

    To kaj stalno netko nešto skriva i govori, ne brinite imamo mi svoje razloge nije dovoljno.

    Stalno neki k, nemojte osuđivati ovog ili onog, nemojte pisati o ovome ili onome jer ne znate. Sada, moguće da ne znamo, a i moguće da je to samo obrambena reakcija od onih kaj skrivaju informacije jer su zajebali ili je istina kaj se piše.

    Više saznamo od novinara po kojima svi pljuju nego na forumu gdje "svi sve znaju", ali se eto ne smije reći.
  • NitkoBitan
    12.2k
    Pisu SN da ce Simic pricekat rezultat Skupstine odnosno ne zeli si dozvolit da ga jedni pozovu a na kraju pobjedi druga struja. Realno...
  • Nino Bule
    11.5k

    Pa i ako se pise na temelju novinskih clanaka onda se ne bi trebalo dolazit do zakljucka da je doslo do velike pomirbe mirko zdravko jer to nigdje nije tako preneseno. I ja ne znam nista i nestrpljiv sam i volio bi znat sve ali mi je jasno da takvi pregovori ne idu u javnost kad je u pitanju par ruku i ne pokusavam dalje mutit situaciju svojim interpretacijama temeljene na nicemu
  • Jaro
    5.6k
    Kao sto sam rekao neki dan, ne treba razanj dok ne zec u sumi jbg. Svi znamo s kim imamo posla. Ekipa koja se prodaje za plejku ili jakuzi... i s jedne i s druge strane...
    Realno je da od cetvrtka klub ostane pod 100% vodstvom bivse Mamiceve tajnice. E to bi bio apsurdistan totalni...
  • BlueVelvet
    336


    Pa iskreno i meni je bilo ovo u glavi i da sam na njegovo mjestu sigurno ne bi prihvatio mjewto u upravi koje mogu izgubiti dan poslije, a zbog toga sam oaravio posao u Milanu..
  • The Undertaker
    4.1k
    Za očekivati je bilo da su se osnovne stvari i bitni potezi unaprijed dogovorili. Neznam što je gore, da Šimić nije znao ili da se predomislio. Ako ne bude kvoruma onda klub ostaje samo na Vlatki Peras, ako sam dobro ubrao kombinacije.
  • xyz
    840
    Mi ovdje ne možemo ni zamisliti kakve su igre bez granica u tijeku... Moje je mišljenje da se ništa neće riješiti na ovoj Skupštini i da će klub nastaviti biti taoc borbe za prevlast koja će se prolongirati. Izvršnom odboru ističe mandat nakon Skupštine, a kako oni imenuju (i razriješuju) članove Uprave, ostat će nam samo Vlatkica da vodi kolo.
  • xyz
    840
    Po meni je esencijalno važno da se sutra sastane Izvršni odbor dok još ima mandat i da se imenuju još dvije osobe u Upravu (zamjene za Amru i Antolića).
  • Robi T
    225

    Je,ali to je mogao reći i prije 2 tj.
  • R13S61
    188

    Osim ako su prije bili sigurni da imaju većinu, a sada više nisu sigurni...
    Tog me najviše strah..
  • San Lorenzo
    11.5k
    Bukovini su oni ponudili mjesto u upravi... :grimace:
  • anti190-314
    70
    post iznad tvog je taj clanak
  • BBB Mataa998
    1.3k
    Nadam se da ce mumija sutra u toku dana odraditi sve sto je potrebno i dozvoliti Simicu i njegovim ljudima vodece pozicije u klubu. Ako do toga ne dodje,8 glasova od BBB ne smije dobiti!!!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.