al plakati za 10-15 klubova mi nema smisla, pogotovo za lovom koja ode za njima. Rekao bih da je od strane nekih i dvolicno. — Infinity
Sve šta je dosad dobila od jednog tumačenja sudca i šta bi mogla dobit od suđenja je potvrda da ima pravo branit superligašima sudjelovanje u domaćim natjecanjima. — LovroZG
Ja mislim da Superliga dovodi više stvari u pitanje pa i samo postojanje FIFE i UEFE. Ako će netko zarađivati neke još bolesnije pare što će mu uopće te organizacije i na kraju dana što će mu uopće reprezentativni nogomet i kontinentalna i svijetska državna takmičenja. — deda
To je puno, pogotovo ako budu mogli i zabranit igracima koji se ne natjecu u ligama pod uefom da nastupaju na europskom prvenstvu (i svjetskom u dogovoru s fifom), mislim da bi to vise manje ubilo mogucnost superlige — Nino Bule
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.