• Efes Pilsen
    6.8k
    kvalitetom ili dizajnom? Jer dizajn je genericki..
  • ZGV
    3.1k
    Taj brend mi nikako ne pristaje Dinamu
  • Robi T
    209
    Kaj se veličina tiče tu su mi Nike,Adidas i Umbro odlični.
    Njihov dizajn je za klubove koji im nisu "elitni" ili u "A" kategoriji,a tu spada Dinamo,napravljen po nekakvom predlošku tak da tu nemremo puno napraviti. Daju ti predloške pa ti odaberi koji ti se sviđa.

    Puma mi se čini da više ide na "slimfit" varijantu a ja baš i nisam "slimfit" tak da nisam neki fan Pume.

    Kolega koji je Hajdukovac veli da je najveća zamjerka Macronu to kaj su talijanski krojevi(idu u dužinu a ne širinu) i to da nema previše dodatnog asortimana.

    Castore ima zanimljive dresove ali ove sezone ima problema sa kvalitetom opreme.

    New Balance mi se čini ok.
  • Infinity
    15.2k
    Adidas je najbolji po pitanju velicine, ako cemo gledati na to da ljudima s par kila viska nesto treba pristajati. Trenirke imam Adidas L, Nike XXL. Razlika je bas velika. Mislim da bi mnogi bili nezadovoljni, pogotovo kada bi se narucivalo online, svima bi roba bila mala, jer bi narucili velicinu kao kod stare kolekcije Adidasa. Eventualno da dobijemo Jordan, tu mi se velicine poklapaju s Adidasom.
  • Ultras povjesničar
    9
    Kakav crni Jordan, ne bave se nogometom (izuzetak PSG)
  • puxigadjurdja
    1.4k
    gnuknh7xdxasb054.jpg
    umbro
    8hhu9z2f9fompyxa.png
    hummel

    Ovako nešto privatno priželjkujem.
  • Sunja86
    992
    Ovaj Evertonov mi je odličan
  • Boogieman
    307
    Ovosezonski domaći i domaći iz 2019./'20. su mi jedni od najljepših dresova koje smo imali u ovom stoljeću. Osobno su mi još dobro pogođeni i prošlosezonski domaći, ovosezonski zlatni, europski iz 2019./'20. i europski iz 2018./'19. Nemam nikakvih zamjerki prema Adidasu i osobno mi najbolje pašu uz Dinamo, jedino bih volio da klub malo bolje prelistava njihove kataloge, jer bi se dalo naći još dobrih stvari. To kaj je nekaj generičko, ne vidim kao posebni problem. Bolje fina klasika, nego neki čušpajz samo da možemo reći kako smo posebni.
  • Crusades1986
    9.5k
    Tko god da dođe ili ako Adidas ostane želim samo treći dres sa malim d.

    Znam da marketinški i tržišno nismo ni približno ista razina kao Arsenal koji ima ove sezone treći dres na kojem nije cijeli grb nego samo top iz grba i izgleda prebrutalo, ali nadam se da se može nešto dogovorit prilikom dogovaranja novog ugovora.
  • Infinity
    15.2k
    Njih u Adidasu ne je*e ni 1% kakav ces grb staviti. To sto do sad nismo imali kolekciju s malim d je do nas, a ne do Adidasa.

    Ima tu jos klubova koji na trecoj garnituri koriste neki drugi grb. Uostalom, na nasoj trecoj garnituri ni ove sezone nije originalni grb. Samo sto ja ne znam koliko ima smisla taj treci dres s malim d, ako uzmemo u obzir da mi nemamo tradicionalnu trecu boju i to mi na nekom zlatnom dresu i nije neka fora. Volio bih to imati na plavom ili bijelom. Mozda kada bi treci bio plavi s bijelim rukavima i bijelom kragnom, neki retro stil.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Ja sam s malim d ocekivao u classic kolekciji, a oni izadu s dresom Modrica :rage:
  • Eduardo
    17.2k
    Može ovako nešto :smile:
    1f69tgraxfd7scpf.jpg
  • ZGV
    3.1k
    Želja je nešto kao one plave i bijele majice koje su kratko bile u bbb shopu samo sa malim d i po mogućnosti da je ako je adidas neka bude originals linija
  • Neki tip
    19k
    Ja sam s malim d ocekivao u classic kolekciji, a oni izadu s dresom Modrica :rage:Efes Pilsen

    Za znati što tržište želi, morali bi pod:

    a) poznavati svoje navijače
    b) napraviti istraživanje o istom tom tržištu (košta, ali ako hoćeš pospješiti plasman prozivoda, isplati se)

    Moja neka odokativna procjena je da classic kolekciju nisu kupovale široke mase Dinamovih navijača, nego ipak nešto zagriženiji, a time i bitno kritičniji fanovi (premda su prodajni rezultati dosta dobri koliko smo mogli vidjeti).

    Time bi ti bio u pravu, i dres s malim d bi se bolje prodavao nego s Modrićem.

    Međutim, ako su ciljali na nešto širu populaciju (i ako oni kupuju dresove), onda Modrić bolje prodaje dres od malog d većini ljudi sa zapadne tribine s neke utakmice Lige prvaka npr.

    Naravno, kako god bilo, volio bih da su odluku utemeljili na znanju, a ne pogađanju.

    P. S. jedan dres naravno ne isključuje drugi i ako postoji potražnja logično bi bilo da ponude sve što mogu.. no dobro, marketing i prodaja je nešto što što ide ruku pod ruku s odnosom prema/s navijačima, to su tek neki budući koraci naprijed..
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Ma jasno je meni zasto su uzeli Modrica.. Druga je stvar sta je mislim o tome, naravno. Ja se nadam da ce u konacnici bit i jedan s d.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.