• bbb medimurje
    2.9k
    Pisali smo već da su u ugovoru Biuka koji je težak 6,5 milijuna eura prisutni i bonusi, 1,5 milijun koji nije teško ostvariti, pa to zbrajamo na osam: Bonusi tipa prvi nastup za reprezentaciju, prvih 10 golova, najmlađi MVP prvenstva i tome slično...

    Meni to izgleda sve samo ne 'lagano' ostvarivi bonusi
  • deda
    28.1k
    Josip Vuković na posudbu u S. Arabiju.
  • NORTE
    9.3k
    Josip Vuković na posudbu u S. Arabiju.deda
    Nekad ga trenirao Bjelica, a sad će igrat ligu u kojoj je Cristiano Ronaldo!
    Ups, ipak on će u drugu ligu.

    dalićevski poniznoserbus
    Meni je navjerojatno kad netko sam za sebe govori da je ponizan.
  • Fanboy
    2.2k
    Možda je moj stav, no ne vidim Leku kao toliko potencijalno opasnog trenera i mogla bi se iščekivanja vrlo brzo neugodno ispuhati.
    Dabrauskas i Karlogan su im bili najbolji treneri u dosta i to baš dosta godina, barem po rezultatima.

    Litavac im je osvojio kup, čovjek je imao nevjerojatan niz pobjeda, valjda prvi koji je Dinamo dobio 2 puta. Naravno, kriza pod Kopićem i Krkijem, no opet pobjede. Na kraju je imao 7 poraza ( Portugalci jednom, Villareal dva puta, kasnije Dinamo dva puta i Osijek pod Bjelicom, Tomićeva Rijeka)

    Uz to 23 pobjede...Ovo su sve porazi od momčadi koje su u najmanju ruku bile bolje, Rijeka i Osijek pod Tomićem i Bjelicom koji su jako dobri treneri nije ništa iznenađujuće.

    Karloglan nema poraza u 10ak utakmica koje je vodio. Protiv Slavena su ispustili pobjedu radi svojih navijača u zadnjem kolu kod 2:0, protiv Lokse su imali 2:0 do 89 minute....
    Lik ih je odlično vodio, je da su mu se neke stvari i poguranci od sudaca potrefili...No, kasnije je to stvarno dobro izgledalo čak protiv Dinama kada je bilo 1:1.

    Po ovome bi Leko sa ovom momčadi Hajduka trebao dobiti baš sve uključujući Dinamo, ne smiju mu se dogoditi kiksevi, valjda dobivati europske utakmice bez premca. Kažem, skidam kapu prethodnim trenerima jer mislim da su izvlačili maksimum iz momčadi.
    Dinamo je imao jedan od najboljih startova od početka HNL-a, a oni su puhali čitavo vrijeme za vratom.

    Po meni su ovo nerealni stavovi i očekivanja, gdje se očekuje što zvučnije ime to će bolje voditi bez da gledaju ono što imaju pred sobom. Na Leki je velik teret, možda prije ova dva trenera bi bio velik pomak naprijed. No, nema pravo na pogrešku. Druga stvar, Livaja je igrao na 100% i vukao momčad skoro dvije godine. Bilo kakav pad u njegovoj formi, efikasnosti će im biti velik udarac.
  • Olmic
    2.7k
    Tomasov se vraca u Hajduk prema pisanjima
  • Ali
    1.9k

    Samo nek se krcaju vetaranima, a trcat ce tko ?
    Prodat u21 reprezentativca za 6m€ u mls, a na njegovo mjesto dovesti 35g igraca koji stagnira godinama u nekim znj ligama i astanama... samo naprijed.
    Pokazuju kao i uvijek kratkorocni plan se probat docepati titule, a nakon ovog SD i predsjednika tko dodje dolje ce poludit za tjedan dana, klub klizi u akumulirane gubitke od cca 1/2 godisnjeg proracuna a roster prvih 15 igraca su isluzene rage 35+ sa trzisnim potencijalom od -0 (subasic, kalinic x2, livaja, tomasov, madjar...)
    Sa ovim rosterom 2023/24 nece se ugurat ni u top tri u hnl, Rijeka sa ovim resetom i Osijek sa postojecim kadrom su tri koplja ispred.
    Ovi sa ovim kadrom mogu igrati na 4kafane turniru...
  • SAS1987
    13.5k
    nekim znj ligamaAli

    Tobol.
  • Efes Pilsen
    6.9k
    Mislim da je Tomasov patka. Takoder mislim da Leko vec ima popis igraca koje zeli vidjeti. Oni su realno izgubili 2 igraca s minimalnim ili nikakvim doprinosom. Na stranu sto ocito voli kao vecina s ovih prostora pinku u dzep, Leko je ozbiljan trener i ako dobije sta trazi bit ce zajebani vrlo brzo. No, uz to sve nama je najveci problem stanje u Dinamu..
  • Mr Anderson
    5.4k
    Leko je trener u padu već godinama, a oni od njega očekuju čuda. S ovim igračima neće puno napraviti.
  • Logistika
    1.1k
    nikad jači HNL...talente u MLS i Lask
    a u HNL likovi od 35 godina,nigdje veze sve skupa wz42pcw8uhrbuh68.jpg
  • Mr Anderson
    5.4k
    Ako dovedu Tomasova onda bi to bila potvrda onog što se već neko vrijeme šuška u nogometnim krugovima, a to je da transferi Biuka i Ljubičića služe za peglanje akumuliranog minusa i povrate pozajmica koje su uzimali za Livaju, Krova i još neke.
  • The Undertaker
    4.1k
    Tih pozajmica nema u fin. izvještaju.
  • Ludovic IX
    5.5k
    Naravno da nema.. koliko ja znam, jedno je livajina plaća koju hajduk isplaćuje a drugo koliko dobiva sa strane. Kao neki sponzorski ugovori..
  • Mr Anderson
    5.4k

    Naravno da nema kad nisu ni išle u klub nego direktno igračima.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.