• Eduardo
    17.1k
    Ne mogu reći da mi je žao. Umirovili ga Marokanci, sad je red da mi umirovimo drugog.

  • Logistika
    1.1k
    koje bajke i gluposti u ovom dokumentarcu o Katarskoj ekipi. 5 Mjeseci pripreme u Spanjolskoj hahahahahahah
  • db-izbjeglica
    12.5k
    bilo bi zanimljivo polufinale francuska - maroko
    ulice francuskih gradova bi gorile, možda i doslovno
  • Navijač Dinama
    7.3k
    2014. su pukli pod pritiskom. CONMEBOL je napravio nakaradu od Cope pa su igrali 3 godine za redom i uspilo je Argentini iz zadnjeg pokušaja nekako dočepat se naslova.

    Od ove 3 ekipe+Francuzi/Englezi mislim da imaju najmanje šanse za zlato. Ta ekipa bi bez Messija letila van još u grupi, a dobili su jednu od lakših grupa. Visili su i s Australijom, Nizozemskom koja je odigrala stvarno lošu utakmicu, izgubili su i od Saudijaca.
    Captain America

    Slazem se. Zato i govorim, da kolega @Infinity uopće ne govori nista krivo ili u smislu zavjere.

    Oke, taj SP je jedini trofej Messiu sto treba da bude da je sve osvojio što je imao priliku, al i bez toga je to što ga smatraju(GOAT), a sad ga valjda još dodanju upinju da se odvkji od Pelea i Maradone ili ko god je taj "drugi" nakon njega.

    Penal protiv Poljske smješan, navlačenje sudijsko protiv Arabije, Mexico su rutinski dobili, i osim toga nista. Jedna Australija im je napravila belaj, Nizozemska je ravnopravna bila dobar dio utakmice. Ali kad god su odogovorili udaranjem i tučom sviran je faul i zuti karton, Argentinci slomiju Gakpa, onaj Paredes napravi kastarski faul i nabije loptu u Van Gaala i onda glumi nevinašce i dobije samo zuti karton, nakon toga dva faula sa leđa radi ne na loptu, nego zaustavlja kontu i polukontru i ne dobija drugi žuti, Otamendi je imao bar 4 5 neuspjelih ukllizivanja i zavrsio je sa žutim, Messi igra rukom nista, dva lut povlači igrača i prekida kontru, nista. Penal sinoc protiv Nizozemske je u najmanju ruku diskutabilan vezano za kontakt i gdje se dogodio, naravno, i nisu pokazivali niti usporemu snimku niti pogled iz vara kako je izlgedalo, jel bilo unutra ili van 16m, valjda im "kamere crkle ili što god".

    Objavio je @Krizy sliku kako to mi radimo. Otišli svi zajedno proslavit bez iniciranja sukoba i bilo kakve provokacije Brazilaca, još ih i kasnije Modrić ode utješit(Neymar, Raphinha i kolegu iz Reala Rodryga jer je penal promašio) pružit im ruku i sportski pozdravit. Ovi drugi sinoć baš koda su sa marsa spali i koda im je Nizozemska smrtni neprijtelj sa kojim su se do prekjucer klali i pucali.. jbg.

    To vjerujem dovoljno govori o mentalitetu i odgoju koji poneseš iz kuće.
  • Logistika
    1.1k
    ma ciganluk...vec sam pisao jednom ovdje...gledao sam valjda 10 puta u zivotu te tamo lige...to je svaka tekma skoro tuča,rub incidenta,i treneri koji vrište,scene rade...po tekmi karikiram 50 faula,a svakog kurca cijene 8-10 miliona eura.
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Ne znam zašto se toliko naglašava da je maroko prva afrička repka u polufinalu SP.

    Ajmo bit realni...francuska reprezentacija je više afrička od maroka, al to nitko ne želi reći na glas.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Golčina Francuza
  • xyz
    840
    ovo je penal za Engleze -ipak ništa
  • og1986
    2.9k
    Zašto nije gledao onaj potencijalni penal ?
  • db-izbjeglica
    12.5k
    Bilo je van 16m
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Morao je svirat odmah faul ili penal. Pa onda nakon vara vratit na slobodni ako pokaže na 11m. Problem je sto nakon vara ne možeš svirat faul van 16m nakon akcije, kao i što je još veći problem bio je sudac na par metara i nije vidio očigledan faul.
  • Krizy
    35k
    Brazilske novine s naslovom na hrvatskomkpqkdlbsiq0tsw5i.jpg
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Cist penal ko suza
  • marcio amoroso
    31.8k
    anmb3vru9ax1zbtb.jpeg

    Nema većih luzera od Engleza. A još bahati maksimalno :rofl:
  • Efes Pilsen
    6.7k
    Englezi i penali.. E moj Harry, izazvat ces gradanski rat u Francuskoj ovim penalom
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.