• NORTE
    9.7k
    Kakve veze ima hajduk da se spominje sa utakmicama
    Dinamo-Andrelcht
    Dinamo-CSkA
    Dinamo-West Ham
    Dinamo-Salzburg
    Stjepan
    Club Brugge, ne Anderlecht.
    Jednostavno, glupi novinari (hajdukovci) postavljaju takva pitanja, a igrači hajdukovci kakvi jesu njima je to valjda san snova u Europi sa svojim klubom napakostiti dinamu ako mogu...
  • Nema zaleđa Mikića
    1.1k
    njima je to valjda san snova u Europi sa svojim klubom napakostiti dinamu ako mogu...NORTE

    Jbga kad u HNLu nisu to doživjeli. Ali samo ispadnu glupi pa i u Europi dobiju šamar.
  • BBB Mataa998
    1.3k

    Čega se pametan stidi,budala se tim ponosi...
  • Jurki
    9.4k
    Moral sam jer dole ta jebena terapija ne funkcionira. Mater glupu blitvarsku. Pa kaj to pušite i s cim se pikate da ste tak?mutavimlhyzap9badymshh.png
  • Captain America
    14.8k
    Završio sam na hlađenju na tom forumu jer sam na njihov komentar da konačno kreće škola pa neće bit provokacija s naše strane odgovorio s protupitanjem "Znači li to da ćete prestat štancat 70 stranica/sat?".
  • NitkoBitan
    13.3k
    U ovu temu trebaju ic svi clanci medija koji unose negativu i izazivaju kaznu zbog zapaljene zastave UEFE (kao da je izazvan drzavni udar). Kao zapaljeno pred Ceferinom... pa ja s 20 metara nisam vidio kaj se pali di ce delegat vidjet iz loze a kamoli Ceferin koji je dosao gledat tekmu a ne tribine. Bas ce se sad oni igrat FBIa i gledat zumirane snimke. Tak su isto zazivali kazne za pjevanje "Ubij Srbina" pa na kraju vuk pojeo magare, nije bilo nikakve kazne.
  • vjeko1701
    6k
    @Jurki Dobro, ovdje sad stavljaš post najvećeg forumskog klauna kojeg sam ikada vidio. Osoba koja ne može reći dobro jutro a da ne iskaže komplekse koji su mu nabijeni.

    Najveća sramota sportneta je da taj profil niju ugašen već davno.
  • Fanboy
    2.3k


    Vjeko tko to na snetu?
  • Jurki
    9.4k
    hahah znam, al da ga jebes da tak nekaj moze napisati jedna pismena osoba koja je prosla osnovnu skolu onda u kurac. Svi smo mi malo subjektivni i to je ok ali jebemu mater pa moras zadrzati dozu realnosti i ak pratis taj jebeni nogomet da mozes postaviti stvari u realne okvire. Kakvi god oni bili, dal ti okviri nekom odgovaraju ili ne.
  • vjeko1701
    6k
    istina, al jbg, svatko ima svojih bisera a kao što rekoh, mislim da nikada nisam vidio većeg klauna

    Pa o čemu pričemo, to je lik koji je Caktaša gurao ispred Petkovića u reprezentaciju...kojemu je Nejašmić bio virtuoz kakvog "Dinamo nema" a Pašalić igrač oko kojeg reprezentacija mora graditi igru pa makar naušrb Modrića...tu sve rasprave staju.
  • Jurki
    9.4k
    eh da mogu dojti do njihovog dilera da me vise boli kurac za stvarnost
  • vjeko1701
    6k
    Možda svi skupa krivo interpretiramo onu "da umrem umotan u bilo"...
  • db-izbjeglica
    13.5k
    Ne samo to, ako niste znali... Villarreal bi bez ikakvog problema riješio chelseu. :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.