• pencilneck
    638
    Rijeka nema ni izbliza tako loš roster kao što to sugeriraju rezultati. Da, nije to ni blizu Rijeke od prošle sezone, ali nije ni za omjer 1-1-4 u 6 utakmica, gdje je još od samog rezultata puno veći problem očajna igra koju ekipa pokazuje. Ako dovedu pravog trenera to će vrlo brzo izgledati drastično bolje. Tadić je s neprestanim izgovorima i traženjem alibija iritirao sve oko sebe i pokazao da je trener za male klubove. Naravno da je još veća krivica na onome tko ga je uopće doveo u jedan od top klubova HNL-a.
  • Simke
    497
    Priča se da Mišković traži kupca za Rijeku na Bliskom Istoku. Ne bi uzimao to previše zaozbiljno, ali tako čuo… a i nije da nema smisla s obzirom kako im ide
  • pencilneck
    638
    Miskovic trazi kupca otkako je Volpi zavrnuo pipu, dobrih 6-7 godina.
  • serbus
    3.5k


    Oni bježe od kad nisu uspjeli na Kantridi napraviti hotel
  • miro
    3.1k
    Pijani kreteni, a sigurno ne pomaže to što im je Šibenik već dugo nedostižan. U kojoj ligi je sad Zadar uopće?
  • Guinness
    1.9k
    U kojoj ligi je sad Zadar uopće?miro

    Ipak u četvrtoj, nakon šta su nekoliko mjeseci vršili pritisak javno na savez, i sve ostale, da dobiju pozivnicu u 2. Nacionalnu jer su eto, velik grad...
  • Eduardo
    17.3k
    Ivan Močinić u 29. godini završio igračku karijeru. Radit će u Rijeci kao pomoćni trener kadeta.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Kolege u Rijeci sada osjećaju isto što i mi svaki put kad trener dobi otkaz. Prvo "privremena zamjena" koja tobože može i ostati ako pobjedi iduću utakmicu, pa vojnici kluba, pa Cvitanović i slična imena... da ne nabrajam dalje. Samo se nadam da će oni za razliku od nas dovesti nekog stranog trenera jer ne vidim neke prevelike sreće sa "našim imenima".
  • Infinity
    15.2k
    Jucer se pisalo da je Prosinecki jedan od ozbiljnijih kandidata.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Žuti, Cvita, Klaufaric i Budicin ako su stvarno opcije, onda su stvarno u većoj banani nego sam mislio...
  • Infinity
    15.2k
    Nisam siguran da mogu ikoga kvalitetnijeg platiti. Da mogu doveli bi ga jos ljetos. Mozda bi i Tomic ostao. Nije covjek dzaba otisao.

    Mozda da uzmu Sliskovica ili Ivkovica, dodju im skoro pa na isto kao i ekipa koju spominjes. Za nekog Vulica nemaju para. Ne pada mi napamet vise nitko od 'domacih' strucnjaka i 'strucnjaka', osim mozda Slobodana Starcevica. Mlad i talentiran trener koji bi im sigurno sjeo, ali sumnjam da znaju da taj uopce postoji.
  • Zagi
    4.9k
    Možda u 2. ligi ima perspektivnih trenera? Ovaj iz Varaždina je pokazao u kratkom roku još u 2.ligi da zna.
    Inter se dolaskom zadnjeg trenera jako dignuo. Ostale nisam baš pratio.
    Nemoguće da su svi za onu stvar. Vrtimo jedna te ista imena godinama.

    Sada dolazi generacija vatrenih od kojih nisam ćuo za niti jednog da ide asistirati negdje vani niti rade sa omladinskim kategorijama po klubovima. Znači , ništa niti od jednoga.
    Kružni tok.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Na rijeckom topicu na sportnetu kazu da i oni cekaju Jakirovica. Taj Jakir preko noci postao najtrazeniji trener u Hrvatskoj.
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Belupo u 3 minute dva gola za preokret.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.