• Dragon1Warrior123
    2.8k
    Mislim da ako ovo je istina sa bi moglo bit tu svačega. Pogotovo jer mi se nekako čini da ako je ovo istina da ova "suprotna" strana nema pojma koji k radi...
  • Nino Bule
    10.7k
    Obe strane su kriminalne i nesposobne, koje za sta kriv i za sta zasluzan je veliki upitnik i vjerovatno ce u jednom trenu krenut placeni clanci tipa ovog di ce jedna strana ispast zasluzna za sportske uspjehe a druga kriva za neuspjehe, i obrnuto. Valjda je svima jasno da je u tim clancima malo istine i puno namjestanja narativa na svoj mlin.
  • ZGBhoy
    1.7k
    Neznam koji su mi vise odvratni čak u međuvremenu Antolić vise od Daltona
  • Ludovic IX
    5k
    Netko nešto napiše i to je istina. Ne budite djeca. Njima je istina (novinarima) tamo gdje bolje placaju
  • Neki tip
    18.3k
    Netko nešto napiše i to je istina.Ludovic IX

    Valjda je svima jasno da je u tim clancima malo istine i puno namjestanja narativa na svoj mlin.Nino Bule

    :up:

    Naravno, nestvarno mi je da netko zdravo za gotovo uzima sve što piše.

    Piše da je ovaj bio zgranut oslabljivanjem Dinama i prodajom Orše i eto spriječio je, i to je odmah baš tako i bilo.

    Možda jest, možda nije, ali kako je moguće da se potpuno nekritički preuzme neka tvrdnja bez ikakvih dokaza osim novinarske pretpostavke da je baš tako bilo..

    Ajmo ovako.. kako Alač može znati kako je bilo i sta je Mamic rekao? Je li on njegov intimus? Pa, teško. Dakle netko mu je prenio. Taj koji mu je prenio morao bi biti upucen u dvorske intrige na Maksimiru, dakle ili insajder ili blizak insajderima. A insajderi i bliski insajderima imaju interes u cijeloj priči, o čemu tekst zapravo i jest, zar ne?

    Bila ili ne bila istina, nemrete ovakve članke čitat ko policijski zapisnik s mjesta prometne.
  • GZomanid
    563
    Gamad u Zagrebu se htjela rješit OršićaCaptain America

    Hvala Bogu da nas je spasila gamad iz Međugorja
    Treba čitati portale s pretpostavkom da sve lažu, pa ako nešto ispadne istinito, manje se razočaraš..
  • masacusec
    2.9k
    Pa čak mi je i logično da vjerna pseta otkazuju poslušnost kada shvate da taj plijen mogu grabiti i sami, a ne ga više dijeliti sa svojim gospodarom...u svakom slučaju, ovakav narativ situacije jednostavno je opisati banalnom frazom: i poslije mamića, mamić
  • GZomanid
    563
    Jutarnji list:
    "Zašto se transfer Adriana Leona Barišića iz Osijeka u Dinamo nije dogodio nije pitanje za klub iz Gradskog vrta. Nenad Bjelica, u čijim je rukama kompletna sportska politika Bijelo-plavih, prihvatio je ponudu za Barišića, koju je u ime Dinama uputio Zdravko Mamić. Dogovorena odšteta je bila nešto veća od dva milijuna eura na koliko je, uostalom, i javno postavljena cijena za transfer 21-godišnjeg braniča."

    Kako uprava dinama dopušta da osuđeni kriminalac u bijegu od zakona istupa u njihovo ime? Nisu li se, bar prividno, distancirali od njega? Ako nisu, kako gradonačelnik kaže da je poslovanje udruge usklađeno sa zakonom i ide s njima u pregovore oko stadiona? Kako?
  • agramZ
    2.2k
    Ako nisu, kako gradonačelnik kaže da je poslovanje udruge usklađeno sa zakonom i ide s njima u pregovore oko stadiona? Kako?GZomanid

    osim gradonacelnika istu stvar odavno tvrdi cijeli gnk i njegovo vodstvo. i tu meni vise nista nije jasno..

    zakon o udrugama:
    Načelo demokratskog ustroja
    Članak 8.
    Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

    Upravljanje udrugom i tijela udruge
    Članak 16.
    (1) Članovi upravljaju udrugom neposredno ili putem svojih izabranih predstavnika u tijelima udruge na način propisan statutom.

    Sastav skupštine udruge
    Članak 17.
    (1) Skupštinu udruge čine svi članovi udruge ili njihovi predstavnici izabrani na način propisan statutom udruge. Iznimno, ako su statutom udruge određene kategorije članstva, statutom se može odrediti da samo pojedine kategorije članstva čine skupštinu udruge, odnosno da imaju pravo odlučivanja na skupštini.

    gnk to izgleda sve tumaci spartanski. skupstinu sacinjava 80 predstavnika clanova kluba, koje biraju clanovi skupstine starog saziva na prijedlog izvrsnog odbora, koje je izvrsno tijelo iste te skupstine. predsjednik kluba je normalno i clan i predsjednik izvrsnog odbora te predlaze skupstini clanove izvrsnog odbora. i za kraj kako kaze clanak 46. 'upravu kluba cine predsjednik uprave kluba i 2 do 4 clana, koje bira izvrsni odbor kluba.

    kakvi su to incestoidni odnosi i ko tu koga jebe? ..
  • Jaro
    5.1k
    nakon presude naseg ustavnog suda sasvim ocekivano i logicno... kao uostalom sve kaj ukljucuje nase pravosudje...
  • IstinaZaDinamo
    1.2k
    Mislim da je ovdje najprikladnije za postaviti

    wykqbjwvnhgjvpwe.jpg
    o5s31d2jfv722i7t.jpg

    :vomit: :vomit:
  • masacusec
    2.9k
    Fakat ne vidim smisao zakaj se o ovome smeću ovdje piše i daje mu pažnja ako nije riječ o konkretnom pravnom epilogu.
  • NORTE
    8.5k
    Kao najveći promašaj dok je pregovarao u ime Dinama navodi propale odlaske Alena Halilovića i Tina Jedvaja u Tottenham.

    ...na kraju smo završili na 25 milijuna eura.

    Potpisali smo ugovor, obavijestio sam roditelje Halilovića i Jedvaja o tome. Bili su oduševljeni. U slučaju Halilovića su tri brata trebala u Tottenhamovu akademiju. Dakle, Alen i Tin su trebali dobiti plaću od milijun eura, za još dvojicu iz obitelji Halilović bi organizirali najbolje škole i koledže, za oca su bili spremni zaposliti ga u Tottenhamu. Mislio sam da je posao gotov, dogovorili smo se da krenemo za London kada budem imao vremena. Kada je došao taj trenutak, Halilović je rekao da ne pristaje na raniji dogovor, tražio je da ima postotak od Dinamove odštete.

    Naljutio sam se jer sam smatrao da sam napravio nebesko čudo, da sam dva klinca utopio za 25 milijuna eura, da sam njima osigurao plaće od milijun eura sa 16 godina, plus perspektivu u velikom klubu. Nisam pristao da dajem od Dinamovog dijela, naljutio sam se i posao je propao. To je moj najgluplji potez jer sam zaje*ao Dinamo, sina, ti igrači nisu dostigli tu cijenu. Loš posao smo napravili za klub zbog mog inata i razočaranja. Nisam mogao vjerovati da hoće novac iz Dinama. Da sam mu to dao, danas bi me optužili i za to."
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.