• deda
    27.6k
    Evo nas na 2.100 prodanih sezonskih po mojoj evidenciji. Plus loža i "rezervacije".
  • Svi na Sjever
    1.9k
    Mislim da ce za sjever dolje dosta godisnjih otici u subotu na dan tekme,čak ocekujem gužvu zbog članskog popusta.
  • deda
    27.6k
    Stanje u 19.00 sati:

    Prodano 2.188 plus lože, plus "rezervacije"

    Preostalo u ponudi: 5.324

    Iznenađujuće danas za vrijeme rada karatane prodano je 259 karata, više nego jučer kad je prodano 200 karata. U online modu između 19 i 11 sati prodano je 37 karata.
  • Bosskovitz
    7.3k
    Jučer je frend uzimao za nas, veli da su svi oko njega uzimali sjever gore za sebe i klince.
  • Neki tip
    19k
    svi oko njega uzimali sjever gore za sebe i klince.Bosskovitz

    Navodno klub priprema različite aktivnosti tijekom sezone za tu tribinu, žele je revitalizirati na neki način. Ulazit ce se preko bivsih ulaza na istok i gore rotorom, odvojeno od sjevera dolje.

    Draže bi mi bilo da su popustima podržali klinčadiju na svim tribinama, ali ajde, pokusali su s ovom idejom, držim im fige da uspiju.

    Lijepo bi bilo da jedna inače gotovo uvijek prazna tribina bude puna klinaca i roditelja. Sumnjam da će biti tako, ali bilo bi mi naravno drago da bude.
  • Mali dioničar
    14k
    Trebali su djeci dati dio zapada dolje.

    Sjever gore bi mogli prodavati kao iskustvo kako gledati utakmicu iz troposfere.
  • SAS1987
    13.3k
    Sjever gore bi mogli prodavati kao iskustvo kako gledati utakmicu iz troposfere.Mali dioničar

    Silom prilike smo posljednji derbi bili na sjeveru gore i bio sam iznenađen kako je dobar pogled na teren. Bili smo na ogradi (nema boljeg šanka) i možda je pogled puno lošiji ak ideš više ali iz ograde se vidi prejebeno. A još vidiš dio sjevera dolje.
  • Robi T
    209
    Ima li netko info hoće li se danas godišnje moći kupiti na nekom zasebnom šalteru u sklopu Ticket pointa?
  • deda
    27.6k
    Apsolutno. Samo pitaj kad dođeš tamo. Obično zadnja 2.
  • deda
    27.6k
    Stanje u 11 sati:

    2.204 prodane.
    5.308 u ponudi još
  • NitkoBitan
    11.8k
    Nekoliko dana sam se suzdrzavao od bilokakvih komentara da mi jubilarni 1000ti upis bude u stilu. Napokon odlazak na utakmice bez razmisljanja o tome kada uzeti karte na karatani i kolika ce biti cijena istih, a da ne govorim o pravu prvokupa za gostujuce utakmice. Iako sam imao namjeru uzeti u petak godisnju zbog smanjenog kapaciteta sjevera dolje isao sam maksimalno ziheraski da ne izvisim. Godisnja ne samo da se financijski isplati nego vam cuva ohoho vremena i zivaca tak da ne znam koji k cekate pogotovo vi (mi) sa sjevera :smile:
    *Iako nas je bilo malo u redu za godisnje islo je dosta sporo tako da savjetujem da obavite kupnju istih prije subote.0dnfpyc1ld0h924g.jpg
  • xavier
    11.1k
    Godisnja ne samo da se financijski isplati nego vam cuva ohoho vremena i zivacaNitkoBitan

    Ma meni je financijski dio u drugom planu. Glavni benefit mi je upravo to da nema gledanja kad kreće prodaja za pojedinu utakmicu i same te obveze da trebaš svaki put otići na ticket point ili kupiti kartu na internetu.

    Imaš godišnju kod sebe i kad si u mogućnosti, jednostavno odeš na utakmicu.
  • The Undertaker
    4k
    Meni je kod godišnjih najveći benefit direktan ulaz bez stajanja u redu (nadam se da će biti tako organizirano) i mjesto koje te čeka i kad dođeš 5 minuta prije utakmice. Sama kupovina karte kad postoji online prodaja mi i nije neki problem.
  • Keyser Soze
    8k
    Ak se kupuje online godišnja, onda se mora furat A4 papir sa sobom cijelo vrijeme? Bratić iz Njemačke želi uzet pa ni meni ni njemu nije jasno, onda nema onu klasičnu kartu?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.