• Mališan
    1.9k
    Na sportnetu se svi raskokodakali o navodnom fizičkom obračunu u ekipi... jel ima kakve istine u tom ili neko zlonamjerno širi takve izmišljene pizdarije?
  • deda
    41k
    A ki će ga znat, jesmo jučer komentirali ovdje na forumu da smo svi napeti i u nekim konfliktnim raspravama. Velim ja, ozon u niskoj atmosferi.
  • bbb medimurje
    4.5k
    Navodno petkovic i livakovic
  • Eduardo
    26.2k
    Šta ima veze, nije ni prvi ni zadnji put. Događalo se već i kod nas i kod drugih. Nek se riješi u svlačionici i idemo dalje.
  • Mr Anderson
    13.9k
    Dođe neki tovar na temu Dinama i napiše kako su se Livi i Petko potukli i svi o tome razglabaju. Ja zamolio frenda koji si je dobar s čovjekom iz stožera da ga pita i ovaj mu rekao da nije bilo nikakve tučnjave. Više vjerujem njemu nego nekom tovaru sa sportneta.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Šta ima veze, nije ni prvi ni zadnji put. Događalo se već i kod nas i kod drugih. Nek se riješi u svlačionici i idemo dalje.Eduardo

Dobro nije baš to toliko sitna stvar. Za takve stvari treba i mora ić kazna i suspenzija...
  • Tom Hanks
    4.1k
    Guranje pod tepih je isto moguće
  • NORTE
    20k
    Na sportnetu se svi raskokodakali o navodnom fizičkom obračunu u ekipi... jel ima kakve istine u tom ili neko zlonamjerno širi takve izmišljene pizdarije?Mališan
    Idealno za žute medije. Samo teren je bitan.
  • Mr Anderson
    13.9k

Ma moguće je. Možda je bili neke prepirke, ali stvarno ne vjerujem da bi došlo do šaketanja.
  • Captain America
    20.4k
    Burek je potvrdio, a čovjek nije šarlatan. Prvi je reko da će cijena godišnjih za zapad biti paprena tako da mu se može vjerovat.
  • Eduardo
    26.2k
    nigdje nisam rekao da je sitna i da ne treba ići kazna, ne znam di si to iščitao. Kazniš ih zbog kršenja klupske discipline i ideš dalje. Kao što sam napisao, šta god se dogodilo nek se riješi u svlačionici i stavi točka na to.

Da je lijepo, nije. Da je nešto do sad neviđeno pa i u našoj svlačionici - isto nije. JBT, Vabec i Gucmirtl su se potukli u sred utakmice.

Svi smo ljudi od emocija, krvi i mesa, tako i oni.
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Očito sam te krivo shvatio onda. Po meni riješavanje u svlačionici znači razgovor, a ne kazne.
  • SAS1987
    18.7k
    Tko se tuče taj se voli.
  • Markelo
    3.4k
    Livaković je fakat zadnji lik kojeg bi mogao šakom opalit. Smrdi mi to na izmišljotinu
  • Nousername
    825
    Pa i za Petka bas ne mozes rec da ima mal fitilj.On mi bas izgleda ko hladan lik
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet