• blackbully
    4.4k

    Nema nista na Sportnetu. Na Fejsu uglavnom najvaljuju pristojnu brojku. Nema prodaje na Maksimiru pa zicaju da se ekipi van Splita uzme dolje. Ne pise kapacitet ulaznica pa pretpostavljam da im je dan cijeli jug, ocekujem ih oko 2000 + desetke padobracana na zapadu.
  • reziser
    6.2k
    mislim da nema sanse da ih tolko dođe, nebu ih više od 500
  • reziser
    6.2k
    uvijek se sjetim starog dobrog transparenta :strong:

    vc7muf8rjta52xgg.jpg
  • Nino Bule
    11.3k

    Ne bi htio trositi previse rijeci na njih ali doci ce ih sigurno 1000, imali su dobru sezonu, ceka ih finale kupa pa ih jos drzi eufofija, a derbi je derbi.
  • reziser
    6.2k
    prognoziram :joke:
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Koliko ih je bilo cca u zadnjem kolu 2019, isto na Maksimiru igrano?
  • Keyser Soze
    8k
    [DOĐI U FAN ZONU] Pozivamo sve navijače da nam se u subotu na dan derbi utakmice između Dinama i Hajduka pridruže u velikoj fan zoni kod stadiona Maksimir!

    Dinamova fan zona bit će organizirana od rakrižja Svetice - Maksimirska cesta prema Ticket pointu u subotu s početkom u 12 sati!

    U fan zoni navijači se mogu zabaviti prije same utakmice uz glazbu i ugostiteljsku ponudu, a pripremili smo i nekoliko zabavnih sadržaja, napuhance, druženje s maskotom lavom Plavkom i glazbene točke. Finale svega bit će gledanje utakmice Dinamo - Hajduk na velikom videozidu za sve one koji nisu uspjeli doći do svoje ulaznice za derbi. Nakon prijenosa derbija na videozidu bit će i prijenos ceremonije dodjele medalja i pehara prvacima, kao i prijenos proslave osvojenog naslova prvaka Hrvatske!

    Od 18 do 19 sati navijače će u fan zoni zabavljati sjajni glazbenici i zvijezde poznatog showa A strana između kojih i Igor Drvenkar, Stjepan Lach i Bruna Oberan, dok nakon utakmice u fan zoni za sve navijače slijedi proslava naslova i koncert Zaprešić boysa. Završetak fan zone bit će u ponoć.

    Za navijače koji su kupili ulaznice za derbi susret vrata stadiona bit će otvorena u 18 sati te pozivamo sve da dođu što prije na stadion gdje su također u planu dodatni sadržaji. Prije svega bogata ugostiteljska ponuda te od 19:15h nekoliko zanimljivih aktivnosti uz teren.

    Pozivamo vas da nam se pridružite u fan zoni prije, za vrijeme i nakon utakmice te da u velikom broju proslavimo novi naslov prvaka Hrvatske!

    12:00h Otvaranje Dinamo fan zone - ugostiteljska ponuda, maskota lav Plavko, zabavni napuhanci
    18:00h Koncert Zvijezda A strane Igor Drvenkar, Stjepan Lach i Bruna Oberan
    19:00h Završetak koncerta
    20:00h Gledanje derbi utakmice Dinamo - Hajduk
    22:00h Gledanje ceremonije dodjele medalja i pehara
    22:15h Koncert Zaprešić boys
    23:15h Završetak koncerta
    23:59h Zatvaranje fan zone
  • Imamo Dinamo
    3.2k
    Izgleda da mi po pravilniku HNSa moramo tovarima dati cjelu juznu tribinu, ali da ih je policija ogranicila na 2000 jer im je vise od toga previse radi sigurnosti. Tako kazu SN..
  • NitkoBitan
    11.8k
    U ugostiteljsku ponudu ispred i na stadionu OBAVEZNO uvrstiti fritule
  • ProudAndLoud
    77
    Kako cijelu kad je 5% kapaciteta za goste? Otkad je istok zatvoren to je 1200 ulaznica
  • deda
    27.6k
    Pravilnik HNSa kaže da gosti trebaju dobiti 5% kapaciteta. Pošto naši nikad nisu pregradili jug dužni smo im dati cijelu tribinu. Također po HNSu.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Ove iz A strane sam morao guglati al Zaprešić boysi iza tekme je zakon program.
  • SAS1987
    13.3k
    Po hnl pravilniku gosti trebaju biti fizicki odvojeni ogradom? Kordon policije nije dovoljan?
  • seljak86
    2.3k
    Čisti kretenizam
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.