• Keyser Soze
    17.3k
    Zamislite situaciju da tovari pokupuju sjever gore, bas me zanima kako bi klub to rijesio.
  • Captain America
    20.4k
    To sam na sadašnji istok može uz obvezivanje da će skakat ko na Rujevici
  • trender
    170
    To bi riješavali susjedi s donjeg kata:grin:
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Zamislite situaciju da tovari pokupuju sjever gore, bas me zanima kako bi klub to rijesio.namodi grebza

Zašto bi to napravili?
    Eventualno da bude manje ljudi na maksimiru. Mislim, nisam ja u nekakvom ultra điru, ali baš ni blizu, al realno, ne smiju oni ni prismrditi sjeveru maksimira, ne smiju ni zapadu.

70% magaradi koja dolazi na maksimir su studoši i slična ekipa koja je van južne tribine manja od makovog zrna.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    E Rijeko jadna vam manistra, moramo sami ovo rjesit nema nam pomoći, iskreno sam mislija da će ih razvalit
  • Keyser Soze
    17.3k
    Zašto bi to napravili?db-izbjeglica

A ne znam, mogu postat prvaci nakon 17 godina i u naletu euforije pokušaju pokupovati sve kaj je dostupno iako bi im se moglo obiti o glavu. Trebali bi se zabraniti svakom iz južnih krajeva da kupi kartu za bilo koju tribinu osim za jug i to je to.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Što je s glavom?Papastrumf

Pa naravno da neće doći do toga, hipotetski pitam.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    A ne znam, mogu postat prvaci nakon 17 godina i u naletu euforije pokušaju pokupovati sve kaj je dostupno iako bi im se moglo obiti o glavu. Trebali bi se zabraniti svakom iz južnih krajeva da kupi kartu za bilo koju tribinu osim za jug i to je to.namodi grebza

Da, ziher!
    Vjerojatno postoji određen broj okorjelih torcidaša koji bi imali muda za to, ostatak ekipe... Ti zamucaju čim povisiš glas na njih u polušaljivoj raspravi, a kamoli da bi u iole većoj brojki išli na tribinu na kojoj nisu okruženi svojima

Mislim... Ja prvi ni u ludilu ne bi otišao na istok/zapad/sjever Poljuda u utakmici hajduk-dinamo, niti bi se ikada k...o po splitu.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    Livaja je stvarno jadno i prozirno smeće sa ovim provokacijama tribina, ajmo danas dobit da nebi ovi pomislili da će bit slucajno prvaci
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Livaja je stvarno jadno i prozirno smeće sa ovim provokacijama tribinaBBB Sibenik

Pa jbt po samom obliku glave je jasno da mu je IQ poprilično manji od godišta... Odnosno, fino ispod 93. Tak da... Ništa čudno.
  • seljak86
    3k
    Srbad skinula gaće
  • gio
    241
    Vrijedi li Drmicev crveni i za kup brijem da ce dobiti vise od jedne tekme.
  • Ludovic IX
    10.2k

Da sam Admin, dao bih ti ban za ovo
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Vrijedi li Drmicev crveni i za kup brijem da ce dobiti vise od jedne tekme.gio

pa neće valjda 3 utakmice kazne dobiti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube