• Mali Zeus
    9.3k
    A i jako su napeti. Lijepi pozdrav.
  • The Undertaker
    4k
    Najvjerovatnije da je prodaja pala pa treba napraviti nešto. Nekad se "prodavao" seks i rock'n roll, danas pravednost i uravnilovka. Sve je isto samo su teme drugačije.
  • Mali Zeus
    9.3k
    https://www.vecernji.hr/vijesti/milanovic-stigao-u-vukovar-na-proslavu-dana-grada-cekaju-se-izjave-1583554

    ovaj svaki dan ode još malo na kvasinu.

    Priča o četničkim spomenicima, nije prstom maknuo kad je bio premijer.

    Priča o pravima Hrvata u BiH, javno podržavao Komšića.

    Naravno da je rekao da nema veze s Rusijom, odlična mi je ta njegova potreba da nas sve u to uvjeri i da to ponavlja svaki dan.

    Loši nadimci, rečenice kao iz vrtića doslovno - tko je prvi počeo, lik je odličan.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Pod hitno treba uvesti psihijatrijsku evaluaciju od strane nekoliko izvora prije preuzimanja čelnih mjesta u državi.

    Ovo što se događa je apsolutno nenormalno!
  • Jaro
    5.4k
    a bome i test na droge nakon preuzimanja...
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Slažem se...
    Nadam se da šmrče, to bi bilo puno normalnije nego da na mjestu predsjednika imamo psihički bolesnu osobu...

    Normalna osoba ne može praktički svako pojavljivanje u javnosti koristiti za skandale. Čak i ako se ponekad slažem s onim što govori, čovjek na takvoj poziciji mora imati normalnu konverzaciju i retoriku.
  • Jaro
    5.4k
    upravi to... zalosno ke da napokon jedna osoba na takvoj poziciji neke stvari iznese u javnost, al onda to zamaskira birtijaskim rijecnikom i za svaku korisnu stvar prosere jos 10 nebuloza...
  • SAS1987
    13.3k
    Zanimljiva karta... EU kvalitetno financira hune.

    mx1bec03sacwpgfq.jpg
  • NORTE
    9k
    sami su si krivi marketinški magovi iz Kraša koji su uopće i pustili tu kampanjuNORTE
    Odmah sam ovo napisao, sad vidim da na indexu ima članak "jedina greška Kraša je što se uopće upuštao u ovu kampanju".
    Sve ostalo je čisti shit, od pametnjakovića koji su to smislili, onih koji su ju odobrili do onih koji se 'zgražaju' i nabrajaju poslove.
  • Neki tip
    19k
    Više puta sam to komentirao, vjerojatno i ovdje, a i drugi su kojima ta pojava ide na živce.. Odlazak s utakmice prije njezina završetka, naime.

    Smiju se danas svi onima što su jučer u 80. minuti i kasnije napuštali Bernabeu, s pravom naravno.

    Iskreno, ja bih (hipotetski, savršeno mi je jasno da se to ne može dogoditi) otišao i korak dalje.. mislim, dalje od smijeha.

    Igrač izleti na par utakmica ako dobije crveni, formalno zbog nepoštivanja pravila nogometne igre, a u suštini zbog nepoštovanja nogometne igre kao takve, jer pravila su tu da bi štitila suštinu - nogomet, igru.

    Navijač dobije zabranu jer utrči na teren. Ne poštuje nogomet, nego sebe stavlja u prvi plan.

    Meni je odlazak s tekme prije kraja gori i od jednog i od drugog.. Znam da zvuči radikalno, posve je jasno zašto se prva dva primjera kažnjavaju, a ovaj zadnji ne, ali osobno mi je 100 puta veće nepoštivanje igre zbog koje si došao pa i kluba za koji "navijaš" odlazak prije no što utakmica završi.

    Ajd jako je dosadno, igrači ne trče, ne trude se, a utakmica posve beznačajna.. I tad mi je više fer ostati pa zviždati, vikati, ma i vrijeđati, što god, ne doći sljedeći put, a ne otići, ali ajde.. mogu shvatiti.

    Ali da otiđeš s polufinala Lige prvaka na Santiago Bernabeuu, s utakmice Reala iz Madrida, 10 minuta prije kraja pri rezultat 0 - 1 (ili bezbroj Dinamovih utakmica i utakmica Hrvatske na kojima sam svjedočio preokretima, a prije toga vidio odlaske..)... Ljudi moji, to je za zatvor. Za dvogodišnju robiju, da imaš vremena razmisliti o svojim postupcima i socijalizirat se ispočetka, jer ne znaš živjeti u zajednici normalnih ljudi.

    Ako ne zatvor (prođeš s uvjetnom), onda barem 10godišnja zabrana prisutstvovanja svim stadionima svijeta. Ne može, zatvoreno. Propustio si svoju šansu, javi se kad shvatiš što je nogomet, kakva je to čudesna igra.
  • Crusades1986
    9.6k
    i to još sve napravi navijač Real Madrida, kluba koji je samo ove sezone već dva puta ganjao rezultatski minus. I stigao zaostatak i prolazio u sljedeću fazu natjecanja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.