• Krizy
    35.4k
    Zlatko Kranjčar

    "Volim si popiti koju čašu vina i nikad neću prestati piti. Ali se isto tako nikad neću drogirati"
  • Nema zaleđa Mikića
    1.1k
    "Ne bih imao ništa protiv toga da izgubimo svaku utakmicu, samo da osvojimo prvenstvo".

    Mark Viduka
  • Krizy
    35.4k
    Silvio Marić o utakmici s Partizanom

    "Došli smo na stadion, sve puno! Mi smo izašli napolje, mi smo vidjeli njih... Oni su bili bijeli kao krpe! Kao ova lopta, svi! Oni su bili gotovi, stajali su u tunelu i bodrili se, ali vidjelo se na njima da su gotovi."
  • Krizy
    35.4k
    Goran Jurić

    "Ajmoooooo"
  • superhik
    10.2k
    "Klub nije dobro organiziran, njišu ga struje i strujice. Eto, umjesto da se pozabavi svojim funkcijama, Predsjedništvo koketira s intrigama. Dinamo to ne zaslužuje, Dinamo to ne smije tolerirati.
    Nužna nam je ispravna politika i zdrava uprava. Nužni su nam afirmirani ljudi - iz sporta i izvan njega - a ne oni koji afirmaciju kane ušićariti preko Maksimirske 128.
    Došli su na pogrešnu adresu.
    Pojedinci koji su dobro radili neka ostanu. Ostali neka idu i nek' se ne vraćaju.
    U ovome gradu ima vrijednih i sposobnih ljudi, spremnih da pomognu."

    Velimir Zeko Zajec u razgovoru za klupsku reviju nakon osvajanja titule 1982. godine.
  • Keyser Soze
    8k
    Emanuel Perška


    "Građanski je silan, neslomljiv. Građanski je ideja. Građanski je klub koji bi se morao makar danas stvoriti, kad ne bi postojao. Građanski je potreban Zagrebu, jer on je pravi reprezentant hrvatskog športa. On je to bio nekada, on je to bio za najtežih vremena po hrvatski narod, on je to i danas. Građanski će to biti i u budućnosti…”
  • deda
    27.5k
    Veliki Emil Perška čije ime deda ima na dresu
  • Đuka
    91
    to ti je sažetak teksta Emanuela Perške iz monografije Gradjanskog
  • Gelipter
    3.4k


    Josip Kuže
  • Gelipter
    3.4k
    Kad bi ga treneri smjestili na klupu, Mesić bi sa smiješkom rekao: „Znate kaj? U Dinamu je velika stvar biti i rezerva!“

    Zlatko Mesić
  • Krizy
    35.4k
    Jose Mourinho

    Utakmicu je dobila momčad s više želje, emocija, energije i borbenog duha. Možemo reći da su imali sreće u dvije, tri situacije i kada je sjajno obranio Livaković, ali bilo bi nepošteno reći da Dinamo nije zaslužio slaviti, dali su sve od sebe. Nogomet ponekad ili u većini slučajeva kazni one koji ne poštuju osnove svog posla i nije to samo tako u nogometu. Morate davati maksimum u svemu što radite, pa tako i u nogometu, čestitam Dinamu i njegovoj obitelji jer su dali sve za ovu pobjedu. Dobili su jer nisu bili individualci, dobili su kao momčad. Svi su vikali jedni na druge, bodrili se, vikali na suca, bili su jaki do kraja utakmice i zasluženo slavili."

    Nije bivši igrač ili trener ali je dobra izjava o Dinamu.
  • Krizy
    35.4k
    Georg Koch naravno

    “Volim ovaj Maksimir. Kada uđete na stadion, ovdje miriše na nogomet. U WC-u je miris znoja, dima i urina bezbroj generacija koje su gradile klub”
  • Eduardo
    17.2k
    • "Hajdukovi igrači spremni su učiniti sve da ne izgube utakmicu. Bez obzira na doping-kontrolu, siguran sam da će koristiti svakakva nedopuštena sredstva. I prije su bili skloni tome, a moguće je da se time posluže i sad." izjava uoči derbija s Hajdukom - rujan, 2005. tadašnji sportski direktor Dinama Zvjezdan Cvetković.

    :gasp: :roll:

    Kasnije je odlukom disciplinskog suca 1.HNL bio neko vrijeme suspendiran obnašati funkcije u klubu.

    Školski primjer nevjerojatno glupe i nepotrebne izjave osobe koja predstavlja "sportsku struku nekog kluba, u ovom slučaju Dinama".
  • Krizy
    35.4k
    Govorite da imate mlade igrače, a istodobno se otpuštaju Bišćan, Leko, Tonel. Biste li promijenili te svoje odluke?
    "Ne bih ih mijenjao, uostalom nisam ih ja otpustio nego su se oni sami otpustili. Mislite li vi da su oni igrači za Ligu prvaka? Pa iz Europe su došli u Dinamo, da su mogli igrati u Europi, mislite li da bi se vratili? Ja mislim da ne bi. Uostalom, nisu li prošle godine igrali u Ligi prvaka? – pitanjima je uzvratio Čačić." - Ante Čačić odgovara na pitanje novinara nakon što je iz momčadi izbacio Bišćana, Leku, Tonela i Pokrivač
    Eduardo

    :zip:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.