• Eduardo
  18.4k
  Topic je zamišljen tako da u njega postamo citate i izjave naših (što bivših, što sadašnjih) igrača, trenera, klupskih dužnosnika, navijača i sl., naglašavam - isključivo ljudi povezanih s Dinamom. Za ostale pikzibnere imate SHIT OF THE DAY temu.

  Postamo sve od gluposti i nebuloza do legendarnih izjava poput onih Oršićevih i Kochovih.

  • "Od kada znam za sebe volio sam Dinamo, kao i moj brat i roditelji. Cijela obitelj navija za Dinamo, tako da kapetanska vrpca u mom slučaju ima još veću težinu. Biti Dinamov kapetan je ispunjenje sna." - Igor Bišćan


  Govorite da imate mlade igrače, a istodobno se otpuštaju Bišćan, Leko, Tonel. Biste li promijenili te svoje odluke?
  • "Ne bih ih mijenjao, uostalom nisam ih ja otpustio nego su se oni sami otpustili. Mislite li vi da su oni igrači za Ligu prvaka? Pa iz Europe su došli u Dinamo, da su mogli igrati u Europi, mislite li da bi se vratili? Ja mislim da ne bi. Uostalom, nisu li prošle godine igrali u Ligi prvaka? – pitanjima je uzvratio Čačić." - Ante Čačić odgovara na pitanje novinara nakon što je iz momčadi izbacio Bišćana, Leku, Tonela i Pokrivač
 • Krizy
  39.2k
  Mislav Oršić

  "Prvo da vas ispravim, mislim da nema većeg kluba od Dinama!"
 • Mali dioničar
  15.1k
  “Najopasniji rezultat je 2:0.”

  (Meni) Nepoznat autor, čini mi se Blažević, Barić ili netko od trenera stare garde.
 • Krizy
  39.2k
  Arijan Ademi

  "Meni je bio san odjenuti modri dres. To mi se ostvarilo. Uzeo sam s Dinamom mnogo naslova i kupova, igrao Ligu prvaka, sad sam se plasirao i u europsko proljeće, što je svakako povijesni uspjeh. Nema veće sreće od toga. Isto tako, zna se što je Dinamo napravio za mene. Kad mi je bilo najteže. Bio bih nekorektan kad bih se drukčije ponašao prema klubu, inzistirao na odlasku. Konačno, u Dinamu mi je stvarno lijepo."
 • Krizy
  39.2k
  Josip Kuže

  "Ja sam prokockao novac, a neki su prokockali Svetinju. Čiji je porok veći? Jesam li ja veći kockar ako sam izgubio novac ili su to neki koji su izgubili dječje osmjehe i veselje navijača?"
 • puxigadjurdja
  1.5k
  Zvonimir Boban

  "Postoji u meni i živi još uvijek onaj NK Dinamo. Pravi i plavi, gradski i narodni. Stvarno hrvatski i neupitno zagrebački. Klub kulture i respekta, klub koji je učio - biti. I ne dam ga, i volim ga. I ako izgubim taj Dinamo, izgubit ću veliki dio sebe a s tim dijelom nestao bi i najljepši dio mog nogometnog života. "
 • Neki tip
  19.6k
  Ćiro Blažević (izjava je vezana uz tekmu Nizozemska - SRJ na EP 2000., Ćiro je bio sukomentator)

  Gaze, dakle, Nizozemci Srbe i Crnogorce 6-0, a Ćiro će...

  “6-0 je veliki rezultat, no to se još da izdržati, ali 7-0 je posebna blamaža.”
 • kinfa95
  489
  Kad sam vidio temu, prvo sam se sjetio Ante Rukavine i njegovog pozivanja navijača prije neke tekme da dođu u što većem broju i naprave debakl
 • Neki tip
  19.6k
  znaš li možda otkad je ta izjava?
 • Tom Hanks
  2.8k
  Ne sjećam se
  -Luka Modrić
 • Krizy
  39.2k
  Dani Olmo

  "Želio sam postati profesionalni nogometaš i znao sam da mi Dinamo može u tome pomoći. Bilo je jasno da mi nitko ništa neće pokloniti, morao sam se za sve izboriti, ali ja sam im bio dobra oklada za budućnost. Dolazak u Dinamo bila je najbolja odluka u mome životu"
 • Krizy
  39.2k
  Stjepan Lamza

  "Radije bih prosio pred zagrebačkom katedralom nego igrao za Zvezdu."
 • Imamo Dinamo
  3.4k
  Stjepan Lamza

  "Ja sam Štef Lamza, želio bih igrati u Dinamu. Da me ne tražite…"
 • marcio amoroso
  34.3k
  Slaven Zambata

  “Popij malo s nama, Jackie, iz našeg pokala! Da zauvijek zapamtiš tko je Dinamo i gdje je grad Zagreb.”

  Zambata kapetanu Leedsa Charltonu nakon pobjede u finalu.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.