• Crusades1986
    10k
    54hv9lvbrq0lwf37.jpg

    Za ekipu "koliko vrtića se moglo napravit s novcima od Rafala"
  • The Undertaker
    4.3k
    Nismo očekivali da će nas napasti po mraku i bez transpondera.
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Meni je zanimljivo kako se to ignorira, znači strane medijske kuće - kao da se ništa nije dogodilo!

    Ni slova... Mislim, jbno se strana bespilotna letjelica srušila par km od centra glavnog grada države EU i članice nato saveza.

    Najbolje od svega CVN-75 Harry S. Truman, sa vjerojatno stotinjak F-18, je usidren u našim vodama, na manje od 300 km zračne linije od Zagreba...al ne bojte se, sustav funkcionira, barem tako kažu!
  • Jaro
    5.9k
    a jbg, pokazuje stanje NATOa pa prikrivaju - jer se mora prikazati da NATO pojede Ruse bez beda
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Pa i pojede, svi brojevi su nekoliko puta na strani NATO saveza, al ovo je PROPUST!
  • Jaro
    5.9k
    ma ti brojevi su na papiru - i sve je to na filozofskoj razini jbg
  • Dino
    2.3k
    Ak gledamo brojeve na papiru Rusija ima vise pojedinih jedinica od SADa pa cak i NATOa cijelog, medutim sumnjam da je ta oprema top najmodernije kvalitete buduci da ruskim vojnicima bez pardona na transporteru pukne guma u voznji. Nije da bi se smjelo tak nekaj desavat.
  • Jaro
    5.9k
    ovo s gumama je vise problem nerada i nemara, gume su vecinom neke kineske i oprema je dugo bila sparkana, gdje su gume pod jednakim opterecenjem u istom olozaju i jbg raspadaju se u vlaznom okruzenju...
    ok - po svemu bi NATO trebao biti u prednosti, samo cini mi se da ni danas (nakon 15 dana Ruskog treniranja na Ukrajini, u NATOu spavaju...)
    Da ti 6tona zeljeza doleti iz ratnog podrucja a da ne vidis nis je porazno...
  • Crusades1986
    10k
    Al najjača scena mi je bila danas ujutro. Vojnik u zaštitnom odijelu za radijaciju ide mjerit razinu radijacije 12h nakon pada letjelice. :nerd:
  • Baneki
    731
    Ajd bar nisu širili paniku, cilj takvih javnih obraćanja je smirivanje nacije. Normalno da ne znaju ništa više od onoga što su pročitali na forumu. A interno znaju da nam je sustav u banani, ne trebaju to baš na TV-u javno reći.

    Podsjetilo me to na onog švabu koji je u doba hladnog rata preletio u nekom aviončiću do Crvenog trga u Moskvi i sletio tamo, e to je bio pothvat!
  • db-izbjeglica
    13.2k
    ma ti brojevi su na papiru - i sve je to na filozofskoj razini jbgJaro

    Nato ima oko 3,5 milijuna vojnika, rusija ni milju.
    S tim da im još tehnologija u globalu nije na razini zapadnjačke, a i godinama nisu sudjelovali u nilakvim ozbiljnim vojnim djelovanjima. Mislim, ameri imaju nosača aviona kojima mogu zaokrižiti cijelu rusiju sa strateških pozicija, rusi imaju jedan ili dva aktivna.
  • Jaro
    5.9k
    pa kaj nisu u Siriji testirali svakakve vrste oruzja, od prastarih, do novih modernih, od konvencionalnih do bioloskih - prilicno nedavno...
  • db-izbjeglica
    13.2k
    pa kaj nisu u Siriji testirali svakakve vrste oruzja, od prastarih, do novih modernih, od konvencionalnih do bioloskih - prilicno nedavnoJaro

    U usporedbi sa američkim djelovanjem, to je ništa...
  • Nino Bule
    11.7k
    Nisu se ni amerikanci proslavili u nedavnoj povijesti svog ratovanja, neke velike zakljucke o ruskoj vojsci iz ovog sta se događa u ukrajini ne bi tako lako donosio. Mucili su se i s fincima prije napada švaba u drugom svjetskom ratu pa znamo kako je to proslo. Iako na kraju sve je ovo poprilicno nebitno kad nikad nece doci do konvencionalnog rata rusije i amerike zbog nuklearnog oruzja.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.