• serbus
    3.6k
    Možda i Čačić bude vivax u boji za Kopića.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Ako ti u sezoni u kojoj je konkurencija jako dobra treneri budu Krznar/Kopić/Čačić onda je gubitak prvenstva namjeran.
  • marcio amoroso
    32.4k
    Kopiću je ovo deveta utakmica u HNL-u i krug je odradio iako još nema utakmicu sa Šibenikom, ali ima Istru 2 puta pa je to usporedivo.

    Ima 6 pobjeda (Slaven, Istra, HD, Rijeka, Istra, Gorica), 1 remi (Lokomotiva) i 2 poraza (Hajduk, Osijek)

    To je 19 bodova iz 9 utakmica što daje prosjek od 2,11 bodova po utakmici. To je nekih 76 bodova na cijelo prvenstvo što bi vjerojatno u ovoj sezoni čak bilo i dovoljno. U prošloj nije bilo jer je Dinamo skupio 85, a prvi pratitelj Osijek 77.

    Općenito ne možemo biti zadovoljni jer nije donio bodovni napredak u odnosu na Krznara koji je osvojio 31 bod u 15 utakmica.
  • serbus
    3.6k


    Da ima ne znam koliko bodova u ovom slučaju je statistika skup netočnih podataka. Nema igre pa mi ne pucamo na gol Lokomotivi. Napadački duo lokse je po toj statistici svemirski brod za naše napadače. Nogomet je igra, a mi igre nemamo niti znamo pravila(zamjene jučer).
  • SAS1987
    13.5k
    Krznar/Kopić/Čačićmarcio amoroso

    Krznar < Kopić < Čačić :smile:
  • Nousername
    613
    Ma Petkovic je za sve kriv
  • Captain America
    13.9k
    Trener se mora rješit do najkasnije srijede, uz dužno poštovanje Šibeniku koji mi je itekako simpatičan klub, sve osim naše pobjede bi bila tragedija. U tjedan i pol trener može prodrmat momčad i spremit ih psihički i kolko tolko taktički za Poljud.
  • Keyser Soze
    8.2k
    Nama su nakon Bjelice treneri bili Jovićević, Mamić, Krznar i Kopić, znači 3/4 su iz omladinske škole postali treneri prve momčadi dok je jedan bio trener jer mu braco drma klubom. Ova uprava ili ne zna ili namjerno ne želi dovesti kvalitetnog trenera što mi je više vjerojatno jer ne možeš biti toliko glup da Dinamovu prvu momčad daješ na upravljanje ljudima koji ni juniore ne mogu voditi kako spada. Ako nam nakon Kopića dođe još jedan beskičmenjak i potrčko u liku i djelu Ante Čačića možemo si svi kolektivno pucat u sljepoočnicu da ga ne gledamo i zaboravit na prvenstvo jer s takvim trenerima ne možeš osvojiti ni ligu BiH, a kamo li HNL.
  • BBB Mataa998
    1.3k

    Ne vrijedi trositi rijeci vise kad je sve poznato i sve se ponavlja.Ne moze doci trener koji ima stav i znanje jer brzo postane tema u medijima i dobije podrsku navijaca a to savjetniku nije u cilju.Kuže,Vaha,Bjelica...
  • GZomanid
    572

    Kad si malo razmisliš i shvatiš da je klub u jednom jako uspješnom (rezultatskom) ciklusu, da nam je postalo normalno dočekati proljeće u Europi i da nam je normalno da smo debelo prvi u HNL-u, onda shvatiš da uprava nema niti potrebe sumnjati u svoj izbor trenera. Ako hladno sagledaš rezultate možeš zaključiti da je klub uspješan i financijski i rezultatski, pa onda čemu uopće priče o krivom biranju trenera?
    Ja isto vjerujem da dinamo može i treba imati boljeg trenera ali zapravo pederi koji dižu ruke imaju svako pravo da opet izaberu Čačića jer su do sad pogađali dobro u svojim izborima. Jbg, mi tražimo ideale a stvarni svijet traži rezultate i transfere..
  • Imamo Dinamo
    3.3k

    Pa i nisu bas pogadali.. sve do Bjelice tamo, Europski rezultati su nam bili - 0. Poslije. Bjelice dode ti Jovicevic, necemo ni govorit kakav je Dinamo bio. Jovicevica naslijedi drugi brat Mamic, ali iako ga ne volim, on je trenerska velicina pa ne zamjeram. Poslije toga 3 trenera necemo ni govorit nista previse jer je sad sve jasno
  • IstinaZaDinamo
    1.3k
    Nije tema, ali mislim da Jovicevic nije los trener, sto pokazuju i rezultati u Dnipru, on je preuzeo nakon sto su dali otkaz Bjelici, a zna se kako se igralo i na sta se naviklo pod Bjelicom.
    Mozda bi on mogao dobiti opet priliku u buducnosti, ali u normalnim okolnostima i ako nastavi kao ove sezone.
  • Infinity
    15.2k
    Nemoj nas zajebavati. Kakav crni Jovicevic. O njemu bi razmislio ako bude imao barem 6-7 dobrih sezona negdje vani u nekoj priznatoj sredini. Covjek je bio trener Dinama prije godinu i pol. Koliko je mogao napredovati i koliko bi se njegov povratak razlikovao od povratka Krune Jurcica?
  • IstinaZaDinamo
    1.3k


    Nisam mislio da sada dobije priliku, napisao sam u buducnosti.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.