• Infinity
    15.3k
    Ja se i dalje nadam da ce SK doci do prava. I ako bude novi kanal, nadam se da ce ici samo za Hrvatsku, a da ce SK kupiti npr. za Srbiju, BiH, Sloveniju...

    Naravno, znam da su ovi vec kupili od HNS-a i da je to gotovo, ali oni ta prava mogu prodati dalje.
  • Gelipter
    3.5k
    eto još gore po njih i sve vjerne gledatelje sportkluba. Jedno je sigurno, a to je da ne možeš biti siguran kaj izabrati na duži period.
  • Nino Bule
    11.6k
    Ma maxtv radi nove kanale i tu stavlja hnl, ne vidim zasto bi prodali dalje sportklubu
  • serbus
    3.6k


    Te nove kanale prodati i a1 i svi sretni... T com vratio dio love, narod zadovoljan. A ne ovako da nas zajebavaju šaltanjem sporta pa loviti pakete ove one dok ne popiju odjeb pa gledam samo mir i dobro na hrt.
  • Neki tip
    19.4k
    Ne znam, možda mi je ona kiselina pojela oči pa mi je džabe trljati, ali svejedno pokušavam vidjeti kakve mrtve veze ima sponzorstvo Hajduku s dobivenim televizijskim i medijskim pravima konzorcija s najboljom ponudom i ne ide mi..

    I ne vjerujem da se o tome uopće raspravlja. Da, o svemu se "može raspravljati", ali mislim da se dio dinamovaca stvarno treba dobro išamarati (sami sebe, da ne bude zabune), probuditi i shvatiti da žive u nekom paralelnom, tovarskom svijetu u kojem stalno netko neki kurac radi protiv našeg kluba, svima smo trn u oku i ne daju nam da budemo prvaci.. tako briju tovari i jedan glavati govnar 500km od našeg kluba.

    Mislim, neka je i tako, ali neme jebene šanse da miligram krivice svalim na HNS, medije i urotu Zrinsko-Frankopansku pored žive nam uprave kluba i njihovih odluka.

    Ali i to "svaljivanje krivice" i "svođenje računa" još se ne računa.

    HNL gori - pa to smo i htjeli.

    Bio sam eto do jučer u jednom od najljepših gradova koje sam ikad vidio (a vidio ih, Bogu hvala, puno) i gledao protiv sjajnog (ugledom velikog) protivnika svoj Dinamo, a svejedno mi uzbuđenje pred tekme s Osijekom i Hajdukom 3x veće nego pred tekmu sa Sevillom.

    Ne zbog defetizma, nego zato što maštam o punom Maksimiru i naslovu kojem ću se veseliti kao nijednom prije. Pred 3 i pol tisuće kmečavaca. Nadam se pritom da taj termin neće na nas prijeći.
  • Nino Bule
    11.6k

    To zaboravi, ne radi ht na zadovoljstvu naroda nego za svoj dzep, narod ce imat nedjeljom na hrtu utakmicu. Meni je draze da je na ekskluzivnom kanalu hnl, ali da zato sibenik gorica varazdin imaju zatvorenu financijsku konstrukciju, nego ovo sto sad imamo.

    Ovo oko supersporta sta je spomenuto je stvarno teska sizofrenija, stvarno ne znam kakav bi to utjecaj supersport imao na ligu zato sto je sponzor i tko god vidi tovare iza toga neka posegne za antipsihoticima. Internet trpi svasta sumnjam da je to vise od 5 genijalaca.
  • bbb medimurje
    2.9k
    Veli strahonja da je ras trebao dobiti drugi zuti
  • Nino Bule
    11.6k
    Mali Kapulica iz hajduka u goricu, uz brkljacu navodno najveci talent te generacije i jedini osim brkljace u u17 reprezentaciji. Ne znam koji je razlog ovog egzodusa iz hajduka, ali nesto se događa.
  • superhik
    10.4k
    Razlog je financijska slabost i nemogućnost ponude nekog koliko toliko poštenog ugovora. A ovima se baš i ne da da im kušin bude stina
  • marcio amoroso
    32.5k
    Nemaju za kifle. Eto šta je razlog.
  • bbb medimurje
    2.9k
    Veli strahonja i da je kod 3 gola osijeka bilo zalede
  • marcio amoroso
    32.5k
    Šta veli za drugi penal Hajduka?
  • bbb medimurje
    2.9k
    Sad bude to na analizi
    Pokazali su iz dvije kamere sad i ja jos ne vidim kontakta tu
    Al pretpostavljam da bu objasnjenje da je meljnjak u skoku bil ometan i da je mali kontakt dovoljan da igraca izbaci iz ravnoteze
    Naravno o onim 'lagani' penalima, intenzitetu sad nebude ni rijeci
  • Nema zaleđa Mikića
    1.1k
    Al pretpostavljam da bu objasnjenje da je meljnjak u skoku bil ometan i da je mali kontakt dovoljan da igraca izbaci iz ravnotezebbb medimurje

    Svaka čast.
  • bbb medimurje
    2.9k
    Citiram: "APSOLUTNO ISPRAVNA ODLUKA SUCA, VIDLJIVO JE SAPLITANJE STOPALOM IGRACA DRAGOVOLJCA PO KOLJENU IGRACA HAJDUKA"
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.